یکی از اطرافیان من هم اینجوریه... توی تی وی میگفت «چیچی فوبیا»... دقیق یادم نیست. یه حالت طبیعیه که بعضی ها در جای سربسته و تنگ باشن میترسن و حالشون بد میشه.. نمیدونم والا![]()
یکی از اطرافیان من هم اینجوریه... توی تی وی میگفت «چیچی فوبیا»... دقیق یادم نیست. یه حالت طبیعیه که بعضی ها در جای سربسته و تنگ باشن میترسن و حالشون بد میشه.. نمیدونم والا![]()
با کوچکترین بوی بد یا بوی تند (حتی بوی بعضی از عطرها که از نزدیک شیشه رو بو کنم) حالم بد میشه ! ممکنه بیارم بالا، مثه کسایی که ویار دارن
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
دوا درمونشو نگفت؟
منم دقيقا همين علائم رو دارم
هروقت صبح زود پاشم اينطوري ميشماما اگه ديرتر مثلا 10 پاشم ديگه حالم اينطوري نيست
![]()
یکی از فامیلامون همینطوری بود رفته بود دکتر گیاهی! بهش گفته بود خیلی از غذاها رو نباید بخوری. مثل گوجه و بادمجون و...
نظر شما چیه؟
خوب اينا زياد تاثير نداره كه
گوجه و بادمجو ن و اينطور چيزا سبزيجات هستن و نبايد آدم رو اينطوري كنه كه
شما چیزایی مثل نسکافه و قهوه و ... هم میخورین ؟! چون من یه مدت زیاد میخوردم (مینوشیدمیکی از فامیلامون همینطوری بود رفته بود دکتر گیاهی! بهش گفته بود خیلی از غذاها رو نباید بخوری. مثل گوجه و بادمجون و...
نظر شما چیه؟) و این مشکل برام شدیدتر بود !
منم چندین سال این مشکل رو داشتم یعنی صبح که از خواب بلند میشدم حالت تهوع داشتم و اصلا نمیتونستم لب به صبحانه بزنم ولی بعد از سه چهار ساعت این حالت تهوع از بین میرفت.اما به مرور زمان حالت تهوع بیشتر شد طوری که تو خیابون اگه از کنار یه ساندویج فروشی رد میشدم احساس میکردم الان حالم بهم میخوره.انواع دکترها رو هم رفتم هم دکتر گوارش هم دکتر گیاهی هم تغذیه.یکی میگفت معدت انگل داره اون یکی میگفت دستگاه گوارشت ضعیف شده ولی هیچ تاثیری تو حالم نداشت تا اینکه رفتم پیش یه دکتر عمومی که گفت ممکنه مشکل از اعصابت باشه و یه قرص ضد افسردگی داد که پس از 4 روز خوردن حالت تهوعم از بین رفت البته قرصها رو هنوز دارم میخورم.شاید شما هم در زندگیتون با یه مشکلی مواجه شدین که به اعصابتون زیاد فشار اومده .آیا مشکل اضطراب یا افسردگی خفیف ندارین؟
با سلام
منم تمام نشانه هاي شما رو دارم
اضطراب و افسردگي خفيف فكر كنم داشته باشم - پس احتمالا از همينه - اسم قرصاش چيه؟
بايد برم پس منم دكتر![]()
الان شما كامل خوب شدي ديگه؟
صبحها پا ميشي اذيت نميشي؟
آره آفرین اعصاب هم تاثیر دارهآیا مشکل اضطراب یا افسردگی خفیف ندارین؟
واسه اعصاب قرص نخورید یه عرق هستش به نام عرق 4 گیاه اعصاب اونو بخورید نتیجرو اعمال اعلام کنید
از عطاری ها هم بپرسید همشون دارن
نه، اهلش نیستم.
چرا فکر میکنم داشته باشم.
اگه اسم اون قرص رو لطف کنین ممنون میشم
آلپرزولام نیست اون قرصی که مصرف میکنین؟
یعنی میشه؟!!!پس از 4 روز خوردن حالت تهوعم از بین رفت
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
طریقه ی مصرفش چجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)