تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 88

نام تاپيک: صبح زود حالم بده. چرا؟

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فقط وقتی یه جای خفه باشم که هوای آزاد کم باشه حالم بدتر میشه.
    معمولا روزایی صبح زود بیدار میشم که میرم سره کار. اونجا هم فعالیتم بد نیست. زیاده.
    یکی از اطرافیان من هم اینجوریه... توی تی وی میگفت «چی‌چی فوبیا»... دقیق یادم نیست. یه حالت طبیعیه که بعضی ها در جای سربسته و تنگ باشن میترسن و حالشون بد میشه.. نمیدونم والا

2. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4MaRyAm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با کوچکترین بوی بد یا بوی تند (حتی بوی بعضی از عطرها که از نزدیک شیشه رو بو کنم) حالم بد میشه ! ممکنه بیارم بالا، مثه کسایی که ویار دارن

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

یکی از اطرافیان من هم اینجوریه... توی تی وی میگفت «چی‌چی فوبیا»... دقیق یادم نیست. یه حالت طبیعیه که بعضی ها در جای سربسته و تنگ باشن میترسن و حالشون بد میشه.. نمیدونم والا
    دوا درمونشو نگفت؟

4. این کاربر از 4MaRyAm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با کوچکترین بوی بد یا بوی تند (حتی بوی بعضی از عطرها که از نزدیک شیشه رو بو کنم) حالم بد میشه ! ممکنه بیارم بالا، مثه کسایی که ویار دارن

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

دوا درمونشو نگفت؟
    نه لاغرم نه چاق!

من 11 میخابم. اگه 7 بیدار بشم حالم بده.
    نه با خواب هم درست نشدم

والا من اونموقع هیچی نمیتونم بخورم ، حالم بدتر میشه. باعرض معذرت
    منم دقيقا همين علائم رو دارم
    هروقت صبح زود پاشم اينطوري ميشم اما اگه ديرتر مثلا 10 پاشم ديگه حالم اينطوري نيست

6. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یکی از فامیلامون همینطوری بود رفته بود دکتر گیاهی! بهش گفته بود خیلی از غذاها رو نباید بخوری. مثل گوجه و بادمجون و...
    نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

یکی از فامیلامون همینطوری بود رفته بود دکتر گیاهی! بهش گفته بود خیلی از غذاها رو نباید بخوری. مثل گوجه و بادمجون و...
    نظر شما چیه؟
    خوب اينا زياد تاثير نداره كه
    گوجه و بادمجو ن و اينطور چيزا سبزيجات هستن و نبايد آدم رو اينطوري كنه كه

9. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظر شما چیه؟
    شما چیزایی مثل نسکافه و قهوه و ... هم میخورین ؟! چون من یه مدت زیاد میخوردم (مینوشیدم ) و این مشکل برام شدیدتر بود !

داره خودمونی میشه dalton77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یا پزشکان

من اگه صبح خیلی زود از خاب بیدار بشم، با عرض پوزش حال تهوع دارم! اما اگه مثلا 1 ساعت بیشتر بخابم دیگه این حالتو ندارم.
    میشه بگین من چمه؟
    ممنون
    منم چندین سال این مشکل رو داشتم یعنی صبح که از خواب بلند میشدم حالت تهوع داشتم و اصلا نمیتونستم لب به صبحانه بزنم ولی بعد از سه چهار ساعت این حالت تهوع از بین میرفت.اما به مرور زمان حالت تهوع بیشتر شد طوری که تو خیابون اگه از کنار یه ساندویج فروشی رد میشدم احساس میکردم الان حالم بهم میخوره.انواع دکترها رو هم رفتم هم دکتر گوارش هم دکتر گیاهی هم تغذیه.یکی میگفت معدت انگل داره اون یکی میگفت دستگاه گوارشت ضعیف شده ولی هیچ تاثیری تو حالم نداشت تا اینکه رفتم پیش یه دکتر عمومی که گفت ممکنه مشکل از اعصابت باشه و یه قرص ضد افسردگی داد که پس از 4 روز خوردن حالت تهوعم از بین رفت البته قرصها رو هنوز دارم میخورم.شاید شما هم در زندگیتون با یه مشکلی مواجه شدین که به اعصابتون زیاد فشار اومده .آیا مشکل اضطراب یا افسردگی خفیف ندارین؟

12. 8 کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

منم چندین سال این مشکل رو داشتم یعنی صبح که از خواب بلند میشدم حالت تهوع داشتم و اصلا نمیتونستم لب به صبحانه بزنم ولی بعد از سه چهار ساعت این حالت تهوع از بین میرفت.اما به مرور زمان حالت تهوع بیشتر شد طوری که تو خیابون اگه از کنار یه ساندویج فروشی رد میشدم احساس میکردم الان حالم بهم میخوره.انواع دکترها رو هم رفتم هم دکتر گوارش هم دکتر گیاهی هم تغذیه.یکی میگفت معدت انگل داره اون یکی میگفت دستگاه گوارشت ضعیف شده ولی هیچ تاثیری تو حالم نداشت تا اینکه رفتم پیش یه دکتر عمومی که گفت ممکنه مشکل از اعصابت باشه و یه قرص ضد افسردگی داد که پس از 4 روز خوردن حالت تهوعم از بین رفت البته قرصها رو هنوز دارم میخورم.شاید شما هم در زندگیتون با یه مشکلی مواجه شدین که به اعصابتون زیاد فشار اومده .آیا مشکل اضطراب یا افسردگی خفیف ندارین؟
    با سلام
    منم تمام نشانه هاي شما رو دارم
    اضطراب و افسردگي خفيف فكر كنم داشته باشم - پس احتمالا از همينه - اسم قرصاش چيه؟
    بايد برم پس منم دكتر
    الان شما كامل خوب شدي ديگه؟
    صبحها پا ميشي اذيت نميشي؟

14. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

آیا مشکل اضطراب یا افسردگی خفیف ندارین؟
    آره آفرین اعصاب هم تاثیر داره

واسه اعصاب قرص نخورید یه عرق هستش به نام عرق 4 گیاه اعصاب اونو بخورید نتیجرو اعمال اعلام کنید

از عطاری ها هم بپرسید همشون دارن

16. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما چیزایی مثل نسکافه و قهوه و ... هم میخورین ؟! چون من یه مدت زیاد میخوردم (مینوشیدم ) و این مشکل برام شدیدتر بود !
    نه، اهلش نیستم.

چرا فکر میکنم داشته باشم.
    اگه اسم اون قرص رو لطف کنین ممنون میشم
    آلپرزولام نیست اون قرصی که مصرف میکنین؟

پس از 4 روز خوردن حالت تهوعم از بین رفت
    یعنی میشه؟!!!

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

آره آفرین اعصاب هم تاثیر داره

واسه اعصاب قرص نخورید یه عرق هستش به نام عرق 4 گیاه اعصاب اونو بخورید نتیجرو اعمال اعلام کنید

از عطاری ها هم بپرسید همشون دارن
    طریقه ی مصرفش چجوریه؟

18. این کاربر از 4MaRyAm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •