خیلی خیلی سپاس
5870چطوره به نظر شما بکار من می خوره و از این دست مشکلات نداره از کدوم برند معتبر باشه بهتره
خیلی خیلی سپاس
5870چطوره به نظر شما بکار من می خوره و از این دست مشکلات نداره از کدوم برند معتبر باشه بهتره
از اینجا اطلاعات خوبی به دست میارید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه 5870 رو بگیرم دیگه خیالم بابت این مشکل(صفحه ابی) راحت باشه نه.درضمن شما گفتید کلا کارت های گرافیکی با 2 GPU پیشنهاد نمیشه اما این 5870 gpu2 داره ؟ واقعا میخوام بخرمش مشکلی پیش نمیاد؟
موفق باشی
Last edited by xlife; 26-09-2010 at 16:24.
به نظر من Sapphire 5870 بگیر چون قیمتش هم نسبت به بقیه برند ها معقول تره !
اره خیالت راحت مشکلی نداره
نه 5870 تک Gpu یا Single GPU هست
این سیستم منه:
Mb:P5e3 Deluxe Wifi
Cpu:Q6600 Intel
VGA:ClUb Hd3870X2
Ram:Crossair 4*1G 1066 DDR3
Power:Gp780B
مادربوردم با این 5870که مشکلی نداره اره؟
من تو سایت ها دیدم 5870برند msiدوتا فن دارن بقیه برندها یک فن داشتند یعنی سیستم کولینگ msi ازبقیه بهتره یا اینکه اختلاف زیادی با بقیه نداره؟
این 5870 اندازه این گرافیک من میشه یا نه یا اینکه اندازه اش یه چند سانتی متری بیشتره ؟
دوست عزیز ازت خیلی ممنونم واقعا بهم کمک کردی.
موفق باشیییییی.
Last edited by xlife; 26-09-2010 at 17:45.
این مدل از msi که شما میگی اور شدست و بخواطر همین فنش اون شکلیه و البته حدود 500 قیمت داره!!
اندازه این 5870 از این club 3870x2بیشتره یا نه؟فقط میخوام اندازه اش رو با این گرافیکم مقایسه کنید؟
چند سانتی متر؟
ابعادش :
277x126x36mm
27 تا 30 سانتی متر
ضمنا برای استفاده از حداکثر قدرت این کارت باید Q6600 رو حداقل تا 3GHZ اور کنی !
بقیه مشخصات :
به نظر من کارت خیلی خوبی هست و ارزش این قیمت رو داره مخصوصا خنک کننده خیلی خوبی داره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by vegas; 26-09-2010 at 19:44.
سلام دوستان مشکل گرافیک بنده به دلیل دمای حرارت بالا و استفاده زیاد و کشیدن کار از کارت گرافیک هست که باعث بوجوداومدن ایراد در رم کارت شده واین مشکل متأسفانه تا الان در حال حاظر در ایران با خرید یک کارت جدید یا تعویض اون ازطریق گارانتی برطرف میشه و در زمینه تعمیرات باید اونو به کارخانه سازنده اش فرستاد که با وجود هزینه حمل و نقل وتعمیرات روی هم رفته ارزشی نداره وبصرفه نیست
خسته نباشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)