البته تست ها نشون دادن که SapphiRe Toxic از لحاظ قدرت یک پله بالاتر از Asus Aares هست
Zotac
XFX
Asus
Gigabyte
MSI
HIS
Sapphire
PowerColor
EVGA
ATI
FORCE D3
Club 3D
Inno 3D
Connect3D
BFG
Gainward
GALAXY
PNY
البته تست ها نشون دادن که SapphiRe Toxic از لحاظ قدرت یک پله بالاتر از Asus Aares هست
منم گفتم بعد از sapphire انتخابم asus هست ضمن اینکه توی کارتهای دو چیپی و اور شده گزینه هایی غیر از کارایی بالاتر هم مهم هستند از جمله کیفیت قطعات استفاده شده !!
به نظر بنده 4 برندی که توی بردهاشون از با کیفیت ترین قطعات استفاده میکنند به ترتیب برتری :
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
هستند!!
البته تنها علتی که من ASUS رو انتخاب نکردم اینه که قیمتش توی ایران با قیمت جهانیش خیلی فرق می کنه و به نظر من به همین دلیل خریدش مقرون به صرفه نیست و ارزش خرید نداره. درسته که کیفیتش خوبه ولی p/p توی ایران نه.
Last edited by javadlf; 26-09-2010 at 17:59.
هشت درصد تا حالا
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
XFX کوشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ؟
چرا من احساس می کنم یه سری از گزینه های نظر سنجی اصلا گرافیک AMD تولید نمی کنن؟![]()
اما به نظر من نمیشه یک برند رو کلا برتر دونست شاید در مدلهای 5770 یک برند کارت خیلی خوبی با قیمت مناسب زده باشه در 5850 یک برند دیگه و همینطور...
اما به طور کلی با توجه به کیفیت ساخت کارایی سابقه و قیمت جهانی به Sapphire رای میدم...
Last edited by Kianoosh; 27-09-2010 at 14:55.
من هم همینطور.بنده asus رو بعد از sapphire ترجیح میدم!!
سلام
منم به sapphire رای میدم چوک هاش اگه اور نکنی تو مدلهای vapor-x ,... تا 20 سال عمر مفید دارند.
HIS من 1 سال دارم 5770 اما واقعان کارت گرافیک محشریه تو اکثر بنچ ها هم SAPPHIR - HIS تو یه سطح اما HIS رانک بیشتری داره..
حالا تو دنیای امروزی که دائم قطعات در حال تغییر هستند 20 سال عمر هم خیلی مهم نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)