تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: راهنمایی برای کپی

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

wow! از همه ی دوستان صمیمانه تشکر میکنم فکر کنم به هر حال یکیشون جواب بدن!
    راستی این دستگاه هایی هست که میچرخن و خشگیری میکنن ایا ضرر هم دارن؟چون یه لایه برمیدارن به هر حال در دراز مدت تو کیفیت دی وی دی؟
    بازم ممنون از همه
    فکر کنم ضرر داشته باشه مگه این که فقط با یه پنبه ای چیزی دیسک رو تمیز کنه که اون هم دستی میشه انجام داد. مگه نه ؟

با این دستگاه ها کسی کار کرده دوستان ؟ سی دی و دی وی دی بذاریم جواب میده ؟ قیمتش چنده ؟

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

والا من پسرخالم یه سری دی وی دی واسه سریال لاست داشت افتضاح داغون بود حتی نمیتونستی بری تو دی وی دی ببینی چه خبره! جالب اینکه با 5 تا دی وی دی پلیر هم اجرا کردم که هیچ توفیری نکرد بعد اون برد پیش یکی از دوستاش رو این دستگاه ها یه مایعی بهش زد بعد گذاشت رو یه دستگاه که سریع میچرخید بعد چند دقیقه دی وی دی هامو گرفتمو خیلی راحت سریالو دیدم جالب اینکه میتونی مشخص کنی تا چه شعاعی رو خش گیری کنه مثلا یکی از دی وی دی ها که خش هایی خارج منطقه دیتا داشت رو فقط همون قسمتایی که داخل دیتا بود خشگیری کرد و جالب تر اینکه تمام خشها از بین میره!
    میگفت اون دستگاه ها از 20 تومن تا 70 80 تومن هستش اونی که ماله منو خشگیری کرد باهاش ازین 20 تومنی ها بود خدا میدونه اون 80 تومنیش چیکار میکنه!!! لابد تکه های دی وی دی رو بهم میچسبونه
    داستانی گفتم برا خودم

4. 2 کاربر از mostafa_maca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

والا من پسرخالم یه سری دی وی دی واسه سریال لاست داشت افتضاح داغون بود حتی نمیتونستی بری تو دی وی دی ببینی چه خبره! جالب اینکه با 5 تا دی وی دی پلیر هم اجرا کردم که هیچ توفیری نکرد بعد اون برد پیش یکی از دوستاش رو این دستگاه ها یه مایعی بهش زد بعد گذاشت رو یه دستگاه که سریع میچرخید بعد چند دقیقه دی وی دی هامو گرفتمو خیلی راحت سریالو دیدم جالب اینکه میتونی مشخص کنی تا چه شعاعی رو خش گیری کنه مثلا یکی از دی وی دی ها که خش هایی خارج منطقه دیتا داشت رو فقط همون قسمتایی که داخل دیتا بود خشگیری کرد و جالب تر اینکه تمام خشها از بین میره!
    میگفت اون دستگاه ها از 20 تومن تا 70 80 تومن هستش اونی که ماله منو خشگیری کرد باهاش ازین 20 تومنی ها بود خدا میدونه اون 80 تومنیش چیکار میکنه!!! لابد تکه های دی وی دی رو بهم میچسبونه
    داستانی گفتم برا خودم
    فکر کنم به اون ماده ی شفاف و خش برداشته ی روی دی وی دی ها یه لایه اضافه میکنه که ترمیم بشه و نور لیزر بدون مشکل و مستقیم بازتاب بشه.

چه خوبه ... قیمتش هم خوبه. البته من کارم دی وی دی خش دار نیست و بیشتر با هارد کار میکنم ولی کار آدم گیر کنه وسیله ی مناسبیه.

ممنون توضیح دادی.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز اره من خودمم بیشتر با فلش و هارد کار میکنم
    اره دستگاه خیلی خوبیه من خودم حداقل 10 تا دی وی دی و سی دیمو یه بار استفاده کردم انداختم دور به خاطر همین خش و لکه و اینا....

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •