تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: نرم افزار براي اجراي فايل mts

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوربین اچ دی با صدای 6 کاناله. دوربین خیلی خوبیه. تصویر از نوع Interlace هست و اگه با برنامه هایی مثل VLC باز کنید باید نوع دیاینترلیسور رو بزارین اتوماتیک باشه. اگه نذارین تصویر دندونه دندونه داره. منظورم لبه های تصاویره. دقت کنید !!!

رزولوشن تصویر همون طور که گفتم 1440*1080 هست و درسته فول اچ دی نیست ولی خیلی خوبه.
    کدک تصویر AVC یا همونH.264 هست و صدا هم که زیاد مهم نیست چیه.
    این رزولوشن و با این کدک باید رو یه سیستم با سی پی یوی Core2 به بالا و با کلاک حداقل 2 گیگ اجرا بشه. بیت ریت 18 مگابیت بر ثانیه کمتر از 3 مگابایت در ثانیه میشه که نسبت به سرعت حداقل 20 30 مگابایتی هارد دیسک این لپ تاپها خیلی کمه و هیچ مشکلی نداره. مگه این که شما بزنی ویندوز فایل کپی کنه که نتونه اطلاعات فیلم رو با سرعت مناسب بخونه.

لپ تاپی که میگین که خیلی خوبه !!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سی پی یوش رو ببینید:
    Intel Core i3Processor Number: 330MClock Speed: 2.13GHz
    کلاک عادیش اینه و تحت بار میره بالاتر و شاید حدود 2.53 یا 2.8 باشه. به نظر من فول اچ دی هم بود باید باز میکرد راحت.
    شما یه چک کن ویروسی نباشه سیستم و یا برنامه ی خاصی که از هارد و سی پی یو استفاده میکنه باز نباشه.
    تو تاسک منیجر ویندوز ببینی موقع پخش فایل سی پی یو چند درصدش پر میشه. اگه درصد بالایی بود یه نگاه کنین ببینین چه process نصف سی پی یو رو گرفته.
    یادتون باشه این i3 ها هسته جازی هم دارن. اگه مصرف سی پی یو بالای 20 درصد باشه نگاه کنین چه پراسزی اون 20 25 درصد رو پر کرده. اگه غیر از مدیا پلیر چیز دیگه ایه اسمش رو بگین.
    از توضیحات کاملتون ممنونم
    تصویر رو دارم ولی یدفه بعضی جاهاش تصویر پله پله میشه و تارهم میشه ولی در کل با این لپتاپ تقریبا خیلی خوب شده.
    ممنونم

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این عکسها هم واسه پلیر های مختلفه. گرافیک من 4830 ای تی آی بود البته اورکلاک شده ...
    دو برابر مال شما قدرت داره و سی پی یوم یه خورده بهتره. این فیلم هم از نوع 720 پی بوده. درصد سی پی یو تو بیشتر برنامه ها بدون استفاده از گرافیک زیاد بالاست.
    تا 20 درصد !!!!

چون مال شما هسته مجازی میسازه و ممکنه از نرم افزاری بدون استفاده از گرافیک استفاده کنین فکر کنم کلیپتون با 60 درصد یه هسته ی واقعی لپ تاپتون اجرا بشه. یعنی مصرف سی پی یو میشه 15 درصد.

بیشتر از 20 بود یعنی سیستم یه چیزیش هست ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه منظورتون سیستمیه که باهاش اطلاعات رو گرفتم آره اون که سیستم خودمه و دور از جون شما قدیمیه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •