تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: هم زمان با دانشگاه رفتن می تونم برای کنکور سال بعدم بخونم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من کار اشتباهی کردی آزاد رو رفتی ... می تونستی شبانه بری ... که بعدا طبق گفته دوستان دروسی که گذروندی و مشابه بود رو تطبیق واحد می دادن .

حالا اشکالی نداره . خب 2 ترم رو برو . ولی خب فایده ای نداره . چون درس هائی که بخونی دانشگاهی مثل امیرکبیر یا تهران قبول نمی کنن .
    اینو با اطمینان کامل بهت میگم . چون من پرسیدم ازشون .

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

حتی دروس عمومی رو قبول نمی کنن .
    دانشگاه های دیگه رو نمی دونم . ولی من شریف - تهران - امیرکبیر پرسیدم .

2. این کاربر از B a r a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به نظر من کار اشتباهی کردی آزاد رو رفتی ... می تونستی شبانه بری ... که بعدا طبق گفته دوستان دروسی که گذروندی و مشابه بود رو تطبیق واحد می دادن .

حالا اشکالی نداره . خب 2 ترم رو برو . ولی خب فایده ای نداره . چون درس هائی که بخونی دانشگاهی مثل امیرکبیر یا تهران قبول نمی کنن .

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

باران جان درست میگن.هیچ جوره واحد های ازاد قابل تطبیق نیست.منم مثل شما هستم ولی من 2 ترم رو کامل میرم .چون میخوام اگه سال بعد چیزی نشدم خداقل ازاد رو عقب نباشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من الان شما ، به خاطر اینکه احساس می کنید تو کنکور سراسری به حق خودتون نرسیدید الان یه جور احساس ناراحتی دارید از رفتن به دانشگاه آزاد ، و از طرفی یه حس یا بهتر بگم یه وسوسه در شما به وجود اومده که اگه کنکور سال بعد شرکت کنید حتما رتبه خیلی خوبی کسب می کنید. این یه جور مکانیسم روانی هست که مغز ما برایه جلوگیری از ایجاد حالت افسردگی ناشی از شکست به وجود میاره و تا حدی مفید هست ولی از طرفی مانع از این میشه که ما بتونیم منطقی و دور از احساس فکر کنیم.

یه مثال می زنم فکر کنم همه ما باهاش آشنا باشیم ، فرض کنید که شب امتحان پایان ترم هست و ما هیچی نخوندیم ، فرصت چندانی نداریم و احتمال قبولی تو امتحان کمه ( اما صفر نیست ) تو بعضی از افراد این حس پیش میاد که ولش کن ، کاری دیگه ار دستم بر نمیاد و فقط یه خورده بخونم که برگه سفید تحویل ندم. بعضی ها هم که سعی می کنن اصلا سر جلسه نرن و یه جوری غیبت کنن اما اگه از همه سوال کنی بهت می گن که عیبی نداره عوضش ترم دیگه همین درس رو از اول ترم انقدر حوب می خونم که بترکونم. و ترم دیگه همین آش هست و همین کاسه.........

در حالی که تو خیلی از موارد ممکنه که همون شب اگه یه خورده زحمت می کشیدن و 4 تا مطلب یاد می گرفتن در حد 10 نمره میوردن
    حالا فرض کنید که کاری به معدل و اینا نداشته باشیم.

به نظر من شما هم دچار همین حس شدی که فکر می کنی حتما سال دیگه عالی می شی ( و ممکنه هم این طور باشه ، ممکنه هم نباشه ) ولی ممکنه این تصمیم شما بهترین تصمیم نباشه.

به نظر من شما الان نمی تونی تصمیم صحیح بگیری، باید بذاری یه چند ماهی از اعلان نتیجه بگذره ، تا اثر این حالتی که تو شما هست خنثی بشه و بتونی عاقلانه تصمیم بگیری.

شما ترم اول رو برو ، اگه خواستی ترم دوم رو مرخصی بگیر، چون دختری هم که مقررات مسخره نظام وظیفه رو نداری ، پس برایه کنکور سال دیگه هم ثبت نام کن ، درسهایی هم که تو ترم اول دانشگاه می خونی ( تخصصی ها )بهت خیلی کمک می کنه که مطالبی که برایه کنکور خوندی رو یادت نره ، یعنی برایه حفظ آمادگیت تلاش زیادی نمی خواد بکنی ( چون خودت می گی که درسها رو خوب خوندی) ، ترم اول هم سبک هست. هم اینکه تو خونه نیستی و روحیه ات عوض می شه و افسر ده نمی شی.

از طرفی شاید با یه ترم خوندن ، دیدن وضعیت علمی و آشنا شدن با رشته و بخصوص دوستایه جدید و هزار و یک مورد دیگه که الان نمیشه پیش بینی کرد به این نتیجه برسی که همین رشته رو ادامه بدی و بی خیال کنکور سال بعد بشی.

در کل به نظر من شما یکی دو ماه دیگه خودت می تونی تصمیم بگیری که کدوم راه برات مفید هست. الان هنوز زوده ، بهترین کار اینه که تمامی انتخاب های ممکن رو انجام بدی، دانشگاه ثبت نام کنی ، ترم اول رو بری ، در عین حال به کنکور هم یه نیم نگاهی داشته باشی ، نهایت تا یکی دو ماه آینده صد درصد می تونی تصمیم صحیح بگیری.
    Last edited by bida; 24-09-2010 at 00:53.

5. 2 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

دوستان ببخشید کسی میدونه واحد عمومی پیام نور رو دانشگاه های نوبت روزانه تطبیق میدن یا نه؟

شرایطش چه طوره؟

داره خودمونی میشه faeze.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

به نظر من الان شما ، به خاطر اینکه احساس می کنید تو کنکور سراسری به حق خودتون نرسیدید الان یه جور احساس ناراحتی دارید از رفتن به دانشگاه آزاد ، و از طرفی یه حس یا بهتر بگم یه وسوسه در شما به وجود اومده که اگه کنکور سال بعد شرکت کنید حتما رتبه خیلی خوبی کسب می کنید. این یه جور مکانیسم روانی هست که مغز ما برایه جلوگیری از ایجاد حالت افسردگی ناشی از شکست به وجود میاره و تا حدی مفید هست ولی از طرفی مانع از این میشه که ما بتونیم منطقی و دور از احساس فکر کنیم.

یه مثال می زنم فکر کنم همه ما باهاش آشنا باشیم ، فرض کنید که شب امتحان پایان ترم هست و ما هیچی نخوندیم ، فرصت چندانی نداریم و احتمال قبولی تو امتحان کمه ( اما صفر نیست ) تو بعضی از افراد این حس پیش میاد که ولش کن ، کاری دیگه ار دستم بر نمیاد و فقط یه خورده بخونم که برگه سفید تحویل ندم. بعضی ها هم که سعی می کنن اصلا سر جلسه نرن و یه جوری غیبت کنن اما اگه از همه سوال کنی بهت می گن که عیبی نداره عوضش ترم دیگه همین درس رو از اول ترم انقدر حوب می خونم که بترکونم. و ترم دیگه همین آش هست و همین کاسه.........

در حالی که تو خیلی از موارد ممکنه که همون شب اگه یه خورده زحمت می کشیدن و 4 تا مطلب یاد می گرفتن در حد 10 نمره میوردن
    حالا فرض کنید که کاری به معدل و اینا نداشته باشیم.

به نظر من شما هم دچار همین حس شدی که فکر می کنی حتما سال دیگه عالی می شی ( و ممکنه هم این طور باشه ، ممکنه هم نباشه ) ولی ممکنه این تصمیم شما بهترین تصمیم نباشه.

به نظر من شما الان نمی تونی تصمیم صحیح بگیری، باید بذاری یه چند ماهی از اعلان نتیجه بگذره ، تا اثر این حالتی که تو شما هست خنثی بشه و بتونی عاقلانه تصمیم بگیری.

شما ترم اول رو برو ، اگه خواستی ترم دوم رو مرخصی بگیر، چون دختری هم که مقررات مسخره نظام وظیفه رو نداری ، پس برایه کنکور سال دیگه هم ثبت نام کن ، درسهایی هم که تو ترم اول دانشگاه می خونی ( تخصصی ها )بهت خیلی کمک می کنه که مطالبی که برایه کنکور خوندی رو یادت نره ، یعنی برایه حفظ آمادگیت تلاش زیادی نمی خواد بکنی ( چون خودت می گی که درسها رو خوب خوندی) ، ترم اول هم سبک هست. هم اینکه تو خونه نیستی و روحیه ات عوض می شه و افسر ده نمی شی.

از طرفی شاید با یه ترم خوندن ، دیدن وضعیت علمی و آشنا شدن با رشته و بخصوص دوستایه جدید و هزار و یک مورد دیگه که الان نمیشه پیش بینی کرد به این نتیجه برسی که همین رشته رو ادامه بدی و بی خیال کنکور سال بعد بشی.

در کل به نظر من شما یکی دو ماه دیگه خودت می تونی تصمیم بگیری که کدوم راه برات مفید هست. الان هنوز زوده ، بهترین کار اینه که تمامی انتخاب های ممکن رو انجام بدی، دانشگاه ثبت نام کنی ، ترم اول رو بری ، در عین حال به کنکور هم یه نیم نگاهی داشته باشی ، نهایت تا یکی دو ماه آینده صد درصد می تونی تصمیم صحیح بگیری.
    ممنون از شما
    من دوست دارم از الان شروع کنم
    ترم بعد هم نمی تونم مرخصی بگیرم
    دوستان هم می گن چون مهندسی شیمی دوست داری زیاد به ازاد بودنش فکر نکن و برو ولی همانطور که شما گفتید به نظرم حقم ضایع شده
    الان اصلا فکر نمی کنم رتبم بهتر بشه اگه مطمئن بودم که ثبت نام نمی کردم

---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------

[QUOTE=B a r a n;5446707]به نظر من کار اشتباهی کردی آزاد رو رفتی ... می تونستی شبانه بری ... که بعدا طبق گفته دوستان دروسی که گذروندی و مشابه بود رو تطبیق واحد می دادن .

اگه قبول بشم سال دیگه برام مهم نیست که تطبیق ندن
    من اگه شبانه می رفتم و سال دیگه اونی رو که می خواستم قبول نمی شدو مجبور بودم 4سال رشته ای که دوست ندارم بخونم ولی ازاد حداقل رشته ی مورد علاقه ام هست

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان ببخشید کسی میدونه واحد عمومی پیام نور رو دانشگاه های نوبت روزانه تطبیق میدن یا نه؟

شرایطش چه طوره؟
    شاید دروس عمومی ... که باید هم واحد باشن . یعنی تو 2 دانشگاه .

گفتم که دانشگاه هائی مثل تهران و شریف و ... قبول نمی کنن . نه آزاد نه پیام نور نه غیر انتفاعی ... تازه پیام نور و غیر انتفاعی هم مثلا دولتی به حساب میان باز هم مورد تائید این دانشگاه ها نیستن . در صورتی که توی آئین نامه دانشگاه اومده که دانشجوئی که از طریق کنکور سراسری وارد شده و دروسش بالای 12 باشه و 80 درصد محتواش مشابه رشته قبولی جدید هست معادلسازی میشه ولی خب... این دانشگاه ها قبول نمی کنن .

فقط روزانه به روزانه رو مطمئنم . چون یکی از آشناها از دانشگاه تبریز اومدن دانشگاه تهران قبول کردن .

9. 2 کاربر از B a r a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

يه سوال اساسي !كه من از دوستان خودم كه به همين مشكل شما برخوردن ، ميپرسم !

من خودم مواد علوم تحقيقات ميخونم !

اصلا توي كنكور اون طور كه ميخواستم نشد و هول شدم و سراسري رو خراب كردم !

با اين حال واقعا چه ارزشي ميبيني كه 1 سال زندگيت رو قمار كني و بري دوباره كنكور بدي!؟

دانشگاه آزاد ! اونم علوم تفريحات،‌تشريفات يا هرچي كه بهش ميگن ، اونطوري كه همه فكر ميكنن( البته اونايي كه از بيرون ميبينن)‌ نيست!‌
    پدرتون رو در ميارن !

كلا ديدتون رو نسبت به دانشگاه آزاد عوض كنيد !

درود !

11. 2 کاربر از pooyan_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با اين حال واقعا چه ارزشي ميبيني كه 1 سال زندگيت رو قمار كني و بري دوباره كنكور بدي!؟

دانشگاه آزاد ! اونم علوم تفريحات،‌تشريفات يا هرچي كه بهش ميگن ، اونطوري كه همه فكر ميكنن( البته اونايي كه از بيرون ميبينن)‌ نيست!‌
    پدرتون رو در ميارن !

درود !
    به شدت تایید میشه

13. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

پدرتون رو در ميارن !

درود !
    منم موافقم کنکور سراسری شوخی سرش نمی شه هیچ وقتم نمی شه با قوانین عادی زندگی (مثل تلاش = پیروزی) توجیهش کرد یه کم شبیه شانسه اونم به صورت یه طرفه یعنی نمی شه خوش شانس باشی و رتبه ی بهتر از حد خودت بیاری فقط اکثرا بدشانسی میاری درضمن استرس هم سال اول یا دوم نداره اگه آدمی هستی که تحت استرس عملکردت میاد پایین فرقی نداره الان اولین بارته جلسه ی کنکور نشستی یا هزارمین بار! حالا باز اگه امسال تلاشتو نکرده بودی می تونستی بگی سال دوم بیشتر می خونم ولی وقتی تلاشتو کردی و بدشانس بودی هیچ تضمینی وجود نداره که سال بعد بدشانسی نیاری
    کلا به نظر من برای اونایی که نتیجه ی کنکورشون قابل قبوله (رشته ی خوب تو دانشگاه متوسط) تمرکز رو کنکور ارشد مطمئن تر هست تا کنکور مجدد کارشناسی! چون به هر حال هیچ کس نمی خواد تو لیسانس درجا بزنه وقتی هم که مدرک آخرتو از شریف گرفتی کسی نمی پرسه کارشناسی تم همینجا بودی یا تو آزاد !

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

معذرت میخوام . ولی معلومه کسی که دانشگاه ازاد یا ... میخونه باید دید خوبی نسبت به دانشگاه داشته باشه ! ولی در حد حرف ! بحث پدر در اوردن تو دانشگاه نیست ...

من دانشگاه آزاد قبول شدم . ولی نرفتم یعنی الان تو مرحله رزرو هست برام . دانشگاهم هم تهران جنوبه . که به مراتب از علوم تحقیقات هم بهتره . یا برای دولتی اصلا انتخاب رشته نکردم بخاطر محرومیت سال آینده و ...

به نظر من حتی یک سال هم ارزششو داره . چرا همیشه باید سطح توقعمون رو پائین بیاریم ؟

درس خوندن که قانون مشخصی نداره . که حتما تو سن فلان لیسانس بگیری تو سن فلان بری ارشد و ...

کنکور اونم از نوع کارشناسی اینقدر وحشتناک نیست که اینقدر بزرگش کنین . هر کسی درس خونده

مسلما نتیجه میگیره...

نمی دونم چرا همیشه باید شعاری حرف زد یا هر جوری هستیم همون نسخه رو برای دیگران بپیچیم !

بد نیست آدم به خودش یکم اعتماد داشته باشه ...

کلا به نظر من برای اونایی که نتیجه ی کنکورشون قابل قبوله (رشته ی خوب تو دانشگاه متوسط) تمرکز رو کنکور ارشد مطمئن تر هست تا کنکور مجدد کارشناسی! چون به هر حال هیچ کس نمی خواد تو لیسانس درجا بزنه وقتی هم که مدرک آخرتو از شریف گرفتی کسی نمی پرسه کارشناسی تم همینجا بودی یا تو آزاد !
    همه که نمیخوان کنکور ارشد بدن یا همه که نمیخوان ارشد رو ایران بخونن . اینم یه نمونه نسخه دیگه!

16. این کاربر از B a r a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •