به نظر من کار هر کسی نیست . علم زیادی میخواد . در کل اگه میخوای تنهایی درست کنی از همین حالا بیخیالش شو .
به نظر من کار هر کسی نیست . علم زیادی میخواد . در کل اگه میخوای تنهایی درست کنی از همین حالا بیخیالش شو .
همون طور که گفتم تنها فایده اش اینه که آدم قاب کنه انجینو و فقط بگه ما هم انجین ساختیم.
این انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه.
شما اول یه مقدار اطلاعات در مورد منابع اوپن سورس برای ساخت انجین به دست بیار بعدش بگو اون انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه
در کل نظر منم اینه که تک نفری انجین نسازید ...
خیلی از شرکت های بزرگ بازی سازی قبل از ساخت بازی یک انجین مخصوص بازشون میسازن مثلا همین cryengine و خیلی از موتورهای دیگه....
تو ایران هم فرقی نمیکنه شما اگر یه گروه خوب باشید میتونید یه انجین مخصوص بازی خودتون بسازید بعد اگر انجین خیلی خوب بود و معروف شد به تمام جهان می فروشیدش.......به همین سادگی...
چرا نتونیم ؟
ببین منابع اوپن سورس خوبه ولی نه این طور که از اوگری برای رندر استفاده کنی !؟ اگه از برنامه نویس های حرفه ای و با تجربه بپرسی تغییر یه کود کار بهتر یا نوشتنش حتما میگه نوشتنش بهتر چون برای تغییر تو یه کد و استفاده از اون باید کد رو انالیز کنی و بفهمی توش چه خبره گه این کار برای یه ادم خبره خیلی سختتر تا نوشتن کد . من یکی از همین ادما دم دستم که میگم همیشه کداش رو خودش مینویسه .
خیلی جالب نیست باید همجوره ژانریو بشه ساخت .
گی به قیمتش کار داره ؟!
اول اینکه ما شما رو قبول داریم در بست .!
دوم اینکه اگه توضیح بدی تا ما هم بیشتر استفاده کنیم ممنون میشم . ( مو شکافانه ) از اون پستای خفنی که تو تاپیک آنریل میزنی !
علم زیاد میخواد درست کاملا موافقم .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون
Last edited by iload; 24-09-2010 at 17:17.
میتونید موتوری مثله UE3 بسازین ؟!! دوست من موتور سازی خیلی کار داره !!! از 2 سال پیش دارن روی UE4 کار می کنن که نسل بعد عرضه بشه بعد شما می خواین از هیچی یدفعه یه موتور در سطح موتور های سطح اول بسازی ؟چرا نتونیم ؟
Last edited by amin 2010; 24-09-2010 at 22:33.
عزیز شما لازم نیست کد های اوگر رو ادیت کنی !! فقط باید یه برنامه بنویسی که یه چیزی به عنوان ورودی بده به اوگر و یه چیزی به عنوان خروجی از اوگر بگیره ! همین ! مثلا برای Nvidia Physx مختصات Vertex های مدل رو به عنوان ورودی میدی بهش و بعد از اون یه فیزیک ساده مثل Rigidbody تحویل میگیری
+
مگه شما انجین رو نمیفروشی ؟! اگه واسه خودت میخوای انجین بسازی بیخیال شو ! به جاش اگه به ساخت همون انجین علاقه داری به نظرم تمرکز کن روی XNA
فقط یه تیم درست میخواد
انقد نا امید نباشید![]()
سلام
چرا نمیتونیم ؟ من نمیگم کار نداره و چند ماهه میشه ساخت ، انریل هم یه شبه نشده انریل 10 سال روش کار شده .
منم میگم میشه با زمان و فعالیت یه موتور خوب ساخت که ایرانی باشه .!
آنریل 4 هم سال 214 میاد بیرون .
چرا میفروشیم ولی اگه از اول بخوای رو فروشش و قیمتش فکر کنی به جایی نمیرسی . !؟
حالا کو تا انجین من که نگفتم انجین ساختم یا میخوام بسازم . فقط نظر دوستان رو جویا شدم .
ایول منم همینو میگم . !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون
Last edited by iload; 25-09-2010 at 00:49.
در ضمن ادم انجینه دستساز رو واسه رقابت با شرکت های کلون نمیسازه که ادم واسه این میسازه که تجربه ای شه برای حرفه ای شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)