تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با ساخت موتور بازی سازی از پایه موافقید ؟

راي دهنده
23. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

12 52.17%
  • خیر

11 47.83%
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: نظر دوستان در باره ساخت موتور بازی سازی از پایه ؟

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

به نظر من کار هر کسی نیست . علم زیادی میخواد . در کل اگه میخوای تنهایی درست کنی از همین حالا بیخیالش شو .

2. 2 کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

همون طور که گفتم تنها فایده اش اینه که آدم قاب کنه انجینو و فقط بگه ما هم انجین ساختیم.

این انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه.

4. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

همون طور که گفتم تنها فایده اش اینه که آدم قاب کنه انجینو و فقط بگه ما هم انجین ساختیم.

این انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه.
    شما اول یه مقدار اطلاعات در مورد منابع اوپن سورس برای ساخت انجین به دست بیار بعدش بگو اون انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه

در کل نظر منم اینه که تک نفری انجین نسازید ...

6. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

خیلی از شرکت های بزرگ بازی سازی قبل از ساخت بازی یک انجین مخصوص بازشون میسازن مثلا همین cryengine و خیلی از موتورهای دیگه....
    تو ایران هم فرقی نمیکنه شما اگر یه گروه خوب باشید میتونید یه انجین مخصوص بازی خودتون بسازید بعد اگر انجین خیلی خوب بود و معروف شد به تمام جهان می فروشیدش.......به همین سادگی...

8. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این همه موتور شاخ ریخته حالا اگه خودمون بسازیم میتونیم بهتر از اونها درست کنیم؟

چرا نتونیم ؟

ساخت موتور آنچنان سخت نیست ... الان با این همه منابع اوپن سورس و Sample ها ساخت موتور کار خیلی سختی نیست
    مثلا برای رندر گرافیکی از Ogre استفاده کنید برای فیزیک از Nvidia Physix و ... برای اینکه تمام این ها رو با هم توی انجینی که میخوای بسازی جمع کنی باید حتما بدونی چجوری ورودی لازم رو باید دریافت کنن و چجوری با برنامه نویسی خروجی رو روی صفحه نمایش بدی و خروجی دقیقا همونی باشه که میخوای. این همه انجین رنگارنگ که با قیمت های بالا دارن فروش میرن به خاطر ادیتور هاشون هست ... شما باید در ساخت ادیتور مهارت داشته باشید و همینطور به انجین یه انعطافی بدید که شخصی که داره باهاش کار میکنه هر نوع بازی که خواست رو بتونه طراحی کنه.
    ببین منابع اوپن سورس خوبه ولی نه این طور که از اوگری برای رندر استفاده کنی !؟ اگه از برنامه نویس های حرفه ای و با تجربه بپرسی تغییر یه کود کار بهتر یا نوشتنش حتما میگه نوشتنش بهتر چون برای تغییر تو یه کد و استفاده از اون باید کد رو انالیز کنی و بفهمی توش چه خبره گه این کار برای یه ادم خبره خیلی سختتر تا نوشتن کد . من یکی از همین ادما دم دستم که میگم همیشه کداش رو خودش مینویسه .

به نظر من اگه بشه یه موتوری ساخت که مخصوص یه ژانر بازیها فقط باشه خیلی بهتره...
    خیلی جالب نیست باید همجوره ژانریو بشه ساخت .

اینطوری قیمتش خیلی خیلی میاد پایین ...
    گی به قیمتش کار داره ؟!

اولین خیر رو خودم زدم برات

نمی خواستم پست بزنم، ولی الان که به اینجا رسیده اینو بگم فقط:

به عنوان کسی که تجربه ی انجام قسمتی از این کار رو داره، بهتون توصیه می کنم بیخیالش شید.

اگه قبول دارید بنده رو که گوش کنید، اگه نه هر طور می دونین. در هر صورت وقت ندارم براتون بتوضیحم.

به هر حال گفتم بگم، 4 ماه دیگه نگید کسی بهمون نگفت. با این همه اگه هم شروع کردید امیدوارم موفق باشید.

بای.

اول اینکه ما شما رو قبول داریم در بست .!
    دوم اینکه اگه توضیح بدی تا ما هم بیشتر استفاده کنیم ممنون میشم . ( مو شکافانه ) از اون پستای خفنی که تو تاپیک آنریل میزنی !

به نظر من کار هر کسی نیست . علم زیادی میخواد . در کل اگه میخوای تنهایی درست کنی از همین حالا بیخیالش شو .
    علم زیاد میخواد درست کاملا موافقم .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون
    Last edited by iload; 24-09-2010 at 17:17.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

چرا نتونیم ؟

میتونید موتوری مثله UE3 بسازین ؟!! دوست من موتور سازی خیلی کار داره !!! از 2 سال پیش دارن روی UE4 کار می کنن که نسل بعد عرضه بشه بعد شما می خواین از هیچی یدفعه یه موتور در سطح موتور های سطح اول بسازی ؟
    Last edited by amin 2010; 24-09-2010 at 22:33.

11. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

ببین منابع اوپن سورس خوبه ولی نه این طور که از اوگری برای رندر استفاده کنی !؟ اگه از برنامه نویس های حرفه ای و با تجربه بپرسی تغییر یه کود کار بهتر یا نوشتنش حتما میگه نوشتنش بهتر چون برای تغییر تو یه کد و استفاده از اون باید کد رو انالیز کنی و بفهمی توش چه خبره گه این کار برای یه ادم خبره خیلی سختتر تا نوشتن کد . من یکی از همین ادما دم دستم که میگم همیشه کداش رو خودش مینویسه .

گی به قیمتش کار داره ؟!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون
    عزیز شما لازم نیست کد های اوگر رو ادیت کنی !! فقط باید یه برنامه بنویسی که یه چیزی به عنوان ورودی بده به اوگر و یه چیزی به عنوان خروجی از اوگر بگیره ! همین ! مثلا برای Nvidia Physx مختصات Vertex های مدل رو به عنوان ورودی میدی بهش و بعد از اون یه فیزیک ساده مثل Rigidbody تحویل میگیری

+

مگه شما انجین رو نمیفروشی ؟! اگه واسه خودت میخوای انجین بسازی بیخیال شو ! به جاش اگه به ساخت همون انجین علاقه داری به نظرم تمرکز کن روی XNA

13. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

فقط یه تیم درست میخواد
    انقد نا امید نباشید

15. این کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونید موتوری مثله UE3 بسازین ؟!! دوست من موتور سازی خیلی کار داره !!! از 2 سال پیش دارن روی UE4 کار می کنن که نسل بعد عرضه بشه بعد شما می خواین از هیچی یدفعه یه موتور در سطح موتور های سطح اول بسازی ؟
    سلام

چرا نمیتونیم ؟ من نمیگم کار نداره و چند ماهه میشه ساخت ، انریل هم یه شبه نشده انریل 10 سال روش کار شده .

منم میگم میشه با زمان و فعالیت یه موتور خوب ساخت که ایرانی باشه .!

آنریل 4 هم سال 214 میاد بیرون .

مگه شما انجین رو نمیفروشی ؟! اگه واسه خودت میخوای انجین بسازی بیخیال شو ! به جاش اگه به ساخت همون انجین علاقه داری به نظرم تمرکز کن روی XNA

چرا میفروشیم ولی اگه از اول بخوای رو فروشش و قیمتش فکر کنی به جایی نمیرسی . !؟

حالا کو تا انجین من که نگفتم انجین ساختم یا میخوام بسازم . فقط نظر دوستان رو جویا شدم .

فقط یه تیم درست میخواد
    انقد نا امید نباشید
    ایول منم همینو میگم . !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون

Last edited by iload; 25-09-2010 at 00:49.

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

در ضمن ادم انجینه دستساز رو واسه رقابت با شرکت های کلون نمیسازه که ادم واسه این میسازه که تجربه ای شه برای حرفه ای شدن

18. این کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •