x3 440 سه هسته هست درسته
x3 440 سه هسته هست درسته
بله درسته ....x3 440 سه هسته هست درسته
من الان بین همین x3 , x2 255 هردو با اپدیت بایوس درست میشن راستی یه اموزش واسم میزاری که چگونه بایوس رو اپدیت کنن
شما فایل رو از سایتش بگیر بریز تو هر درایوی که دلت میخواد فایلش زیپ هست یه فایل تو اون پوشه هست که فرمتش ROM هست اونو EXTRACT کن بعد یه ریست کن برو تو ستاپ برد بعد برو به گزینه ی EZ FLASH 2 بعد مسیر فایل با پسوند ROM رو بهش بده ازت میپرسه میخواید بایوس آپ شه YES رو میزنی چند لحظه صبر میکنی تا بایوس آپ شه بعد خودش ریست میشه و عملیات با موفقیت تموم میشه فقط اگه در حین انجام آپدیت جریان برق قطع شه باید فاتحه ی بردتو بخونییه اموزش واسم میزاری که چگونه بایوس رو اپدیت کنم![]()
ای بابا مارو ترسونیدی بنده خدا خودت هم میدونی ایران از این قاط ها زیاد میزنه و بیچاره میشم خب رد مورد سی پیو کدوم بهتره و ایا هردوتا بدرد بخورن تا این قیمت 80 تومن
به نظر من 440 رو بگیر از لحاظ قیمت فرق زیادی با هم ندارند خوبیش اینه که 3 هسته هست....
Last edited by TREASURES; 25-09-2010 at 21:10.
خیلی ازت ممنونم ولی یه کم مشکوک نیست سه هسته و با 80 تومن قیمت از نظر من خوبه کارایش خوبه اخه یه جورای مشکوکم بهش
قیمتش پایینش بخاطر کش 1.5 مگابایتیه فرکانسشم که 3000 هخیلی ازت ممنونم ولی یه کم مشکوک نیست سه هسته و با 80 تومن قیمت از نظر من خوبه کارایش خوبه اخه یه جورای مشکوکم بهش
فرکانس کاریش سه هست خوبه من دوستم یه کواد چهار هسته داره فرکانسش 2.7 فکر کنم اینتل هست ظمنا" بقیه کش 2 مگا بایت دارند یعنی سر همین 512 کیلوبایته این فاصله قیمت
خیر بقیه که میشن PHENOM II ها 7.5 مگابایت کش دارند ( 3 هسته ها )ظمنا" بقیه کش 2 مگا بایت دارند یعنی سر همین 512 کیلوبایته این فاصله قیمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)