یکی از زیباترین سریال های ایرانیه با اینکه این بار 4 هستم که تلویزون این سریال رو دوباره پخش میکنه با این حال باز زیبا هست
یکی از زیباترین سریال های ایرانیه با اینکه این بار 4 هستم که تلویزون این سریال رو دوباره پخش میکنه با این حال باز زیبا هست
کسانی که این سریال رو ندیدن چرا نظر میدن ؟
من هنوز هم داستان قوی و بازی زیبای مراد بیگ (خسر و شکیبایی ) رو یادمه
این دیالوگش خیلی قشنگ بود....دوست مراد بیگ(فک کنم اسمش نسیم بیگ بود) بهش میگه:
هی مراد !!!
خسرو شکیبایی هم در جوابش میگه:
مراد هفت جد و آبادته مرتیکه مذخرف.
بعد رفیقش میگه:
خیلی خب بابا ببخشید.مراد بیگ.
...........
واقعا جالب بود که اینقد قدیمیا روی اسم و نسبشون تعصب داشتن.
سلام این اصلا درست نیست شما جزو اون دسته ای باید باشین که هرچی جدید میاد را فقط قبول دارین
من بعضی سریال های الان را خیلی قبول دارم مثلا دوستان سریال خوبی هست ولی به پای فیلم های چارلی چاپین نمیرسه دوست من به گرافیک نیست که شما یکم بیشتر از دوستانی که توی این رشته هستند بپرسین متوجه میشین
[QUOTE=mohsen_gh1991;5442040]خان خله کدوم بود؟ میشه عکسشو بزاری؟[/
QUOTE]
عکسش را داشتم میذارم انشا الله ولی فکر کنم همونه که یک مسابقه میذاره بعد میگه هرکی برد من این ساعتمو بهش میدم بعد خودش با دغل بازی برنده میشه
یک چیز جالب فکر کنم همین خال خله میاد گ.سفنداش را پیش رنگ زن رنگ کنه بعد به این فکر میافته که خوب من چرا رنگ را به خورد اینا ندم که پشماشون رنگی بشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
کسی میدونه چه ساعاتی شبکه ی چند پخش میشه؟
کانال یک ساعت 10 فک کنم. قبل از سیمای خانواده پخش میشه.
سلام ولی مگه نصف شبا نمیذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نصف شب ها ميذاره ولي ساعتش عشقيه يك روز 12 ميده يك روز 1 يك روز 2 ولي تكرارش رو هر روز ساعت 10 صبح به بعد ميده![]()
سريال زيباييه من از حسام بيك خوشم ميومد بسيم بيك هم خيلي باحال بود
يادمه اون موقع كه ميزاشت بابام همشو با ويدئو ظبت ميكرد
اره خیلی باحاله راستی ماهم چهارمحالی هستیما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)