واقعا" ممنونم كه به مشكلم رسيدگي مي كنين. اگه بتونيم با هم اين مشكلو حل كنيم منو بنده ي سايت خودتون مي كنيد. بهتون ايمان ميارم!![]()
در ويستا هم همين مشگل رو دارم
خواهش ميكنم سريع جواب بدين
واقعا" ممنونم كه به مشكلم رسيدگي مي كنين. اگه بتونيم با هم اين مشكلو حل كنيم منو بنده ي سايت خودتون مي كنيد. بهتون ايمان ميارم!![]()
ببینید یک راه رو از اول برین تا به نتیجه برسه.
فرض کنیم از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارید. مشکل نرم افزاریه ولی چرا بوجود میاد رو نمیدونید.
به نظرم شما کارهای زیر رو انجام بده:
اول تمام نرم افزاریهای امنیتی و آنتی ویروسها رو پاک کن.
یک Firewall نصب کن. میتونی Zone Alarm یا مثلا ESET Smart Security نصب کنی.
لینک دانلود:سریال برای دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب حالا Firewall رو در حالت Interactive یا Manual نصب کن. در این حالت فایروال خودکار تصمیم نمیگیره. با اجازه ی شما عمل میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش کانکت شو به اینترنت و ببین فایروال چه برنامه هایی رو اعلام میکنه که دارن به اینترنت متصل میشن. مخصوصا پورت 80.
بعدش دونه دونه اینها رو Allow بزن و بزار وصل بشن. و همینطوری هی چک کن ببین کدوم یکی وصل میشه که دسترسی اینترنت شما رو کاملا از بین میبره.
همچنین زمانیکه دسترسی به اینترنت نداری با یک مرورگر دیگه مثل Firefox چک کن ببین اون هم دسترسی نداره؟
و موقع اتصال به اینترنت (حتی وقتی هیچ کاری نیمتونید بکنید یعنی عملا اینترنت قطع شده) توی CMD یک سایت رو پینگ کنید.
مثلا بنویسیدو ببینید میتونه سایت رو پینگ کنه یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان كه در مورد فايروال و block كردن گفتين يه چيزي يادم اومد. يادمه توي اولين اتصال به اينترنت فايروالي كه نصب بود (bitdefender) آلارم يه چيزي رو براي block يا allow كردن نشون داد كه نميدونستم چيه فقط يادمه در مورد يك پورت توي درايو ويندوز بود كه من block كردم. فكر نميكنيد دليلش همون بوده؟!
ضمنا" بهتر نيست دوباره ويندوز رو نصب كنم بعد اين كارهارو انجام بدم؟ لطفا" در مورد پينگ كردن يه كم توضيح بدين ممنون ميشم.
ببینید خیلی ساده ی این موضوع؛
الان كه در مورد فايروال و block كردن گفتين يه چيزي يادم اومد. يادمه توي اولين اتصال به اينترنت فايروالي كه نصب بود (bitdefender) آلارم يه چيزي رو براي block يا allow كردن نشون داد كه نميدونستم چيه فقط يادمه در مورد يك پورت توي درايو ويندوز بود كه من block كردم. فكر نميكنيد دليلش همون بوده؟!
کافیه شما دسترسی ویندوز به پورت 80 رو مسدود کرده باشید. به همین سادگی شما نمیتونید دیگه از اینترنت استفاده کنید.
حتما فایروالتون رو چک کنید. به نظرم اون رو حذف کنید و تست کنید.
اگر ویندوز تازه نصب شده نیازی به تعویضش نیست.
پینگ کردن هم مورد خاصی نداره. شما پینگ رو بنویس و بعدش اسم یک سایت رو بزن. اینطوری یک بسته برای سایت ارسال میشه و پاسخش میاد. اگر این بسته ارسال بشه یعنی شما به اینترنت وصل هستش. اگر پینگ بشه 7-8 خط چیزی مینویسه. اگر نشه 1 یا 2 خط مینویسه.
توجه کنید که مسنجرها مثل یاهو مسنجر و یا برنامه های ایمیل از پورتهای متفاوت استفاده میکنند. تست کنید ببینید فقط پورت 80 (مخصوص Http) بسته شده یا اینکه شما کلا دسترسی اینترنت ندارید.
میتونید یاهو مسنجر رو تست کنید.
پينگ نشد. ياهو مسنجر هم sign in نشد. البته اينو بگم الان كه ميخوام يه connection براي dial up بسازم موقع تست كانكشن مي نويسه testing faild! با usb هم كه براي adsl هست وصل مي كنم هيچ نشاني از كانكت بودن نميبينم! به هيچ عنوان دسترسي به اينترنت ندارم. فايروال رو هم پاك كردم ولي تغييري نكرد.
پینگ شدن به شرطی هست که شما کانکت بشین. اگر اصلا کانکت نمیشین که دیگه قضیه فرق میکنه.
اگر ویندوز رو تازه عوض کنید و مشکل دوباره ایجاد بشه به نظر من که ویروسه.
این مشکل برا من تو ویندوز xp اتفاق افتاده بود یعنی نمی تونستم به اینترنت وصل شم
بعد isp هم میگفت مشکلی از این طرف ندارید,تو deivce manger هم هیچ مشکلی نبود
ولی بعد اینکه network adapter رو تو device manager
disable,enable,uninstall و... نصب دوباره کردم مشکلم حل شد.
حالا نمی دونم مشکل شما هم می تونه به این موضوع ارتباط داشته باشه یا نه؟
خوب شمام میتونید یه بار این موضوع رو امتحان کنید,شاید جواب داد.
تو انجمن لپ تاپ هم بپرسید شاید کمکی بتونن براتون بکنند.
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dew Drop; 25-09-2010 at 23:00.
مشكلم حل شد!مشكل از همون پورت 80 بود كه با فايروال بلاكش ميكردم هر دفعه!
از همتون خيلي ممنونم بخصوص از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه اين راهنمايي رو بهم كرد. واقعا" مرسي.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)