دوست عزیز یک دنیا ممنون
راستش باید همون گرافیک GTX460 رو بگیرم چون سر و کار من با همون PhysX هستش
اینی که میگی ده درصد ضعیفتره مثلا بازی هایی همچون mafia 2 و gta iv رو میکشه ( با کیفیت خوب ) ؟
دوست عزیز یک دنیا ممنون
راستش باید همون گرافیک GTX460 رو بگیرم چون سر و کار من با همون PhysX هستش
اینی که میگی ده درصد ضعیفتره مثلا بازی هایی همچون mafia 2 و gta iv رو میکشه ( با کیفیت خوب ) ؟
خواهش می کنمدوست عزیز یک دنیا ممنون
بله 10% که رقم بزرگی نیست!راستش باید همون گرافیک GTX460 رو بگیرم چون سر و کار من با همون PhysX هستش
و مطمئنا متوجه تفاوتش با 5850 نخواهید شد
پس سیستمی که میخوام ببندم اینطوری میشه :
قیمت ها رو درست نوشتم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلهقیمت ها رو درست نوشتم ؟
برند کارت گرافیک رو یا EVGA بگیرید و یا Palit
سلام
دوستان و اساتید محترم یه پاور خوب با آینده نگری هم به این دوستمون معرفی کنید که بسیار مهم هستش ،
بی ادبی بنده رو ببخشید .
بنده تو پستهای اولم هم پرسیدم که پاورشون چی هست ولی ظاهرا پاور قدرتمندی دارند که به فکرش نیستند!سلام
دوستان و اساتید محترم یه پاور خوب با آینده نگری هم به این دوستمون معرفی کنید که بسیار مهم هستش ،
بی ادبی بنده رو ببخشید .
راستش پاور هنوز نخریدم ولی قصد خرید پاور گرین رو دارم اگه مارک خواصی رو معرفی کنید که دیگه خیلی خیلی خیلی ممنونتون میشم![]()
بودجتون برای پاور چقدره؟راستش پاور هنوز نخریدم ولی قصد خرید پاور گرین رو دارم اگه مارک خواصی رو معرفی کنید که دیگه خیلی خیلی خیلی ممنونتون میشم![]()
سلام.راستش مادربرد رو بیشتر دلم میخواد ASUS RAMPAGE III ببندم
متاسفانه شرکت آواژنگ یه کاری کرده که همه ازگیگا فراری شدن وبعد میگن گیگا خوب نیست.
چشمامون روشن شد.شما هر امکاناتی از RAMPAGE III بخواین X58A-UD3R هم داره
کلاًورداریم کارتهای رادئون رو همه همه روجمع کنیم فقط ازGTX460ازارزون ترینش ZOTAC تاEVGA-GIGA.GTX460 که حدود 10% از 5850 ضعیفتره
به قرآن سرسال پولمون ازپارو بالامیره.
این460از5850قویتره یه خورده دوتا هم بخرید باهمSLIکنیدمقرون به صرفه تر ازخرید5970هیت.
کلاقیمتهای NVIDIA هم که به امید خداداره میاد پایین خدارو شکر رادئون چیه بااون قیمتاش!:دئ
خب شاید یه بنده خدایی چند سالی هست8800داره حالا میخواد رادئون بگیره حتماًباید 5850-5870-5970روبیخیال شه بره460بخره حالایکی یادوتا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رادئون روکنیم بریمNVIDIAبخریم
اگربودجتون تا250میرسه فقط:راستش پاور هنوز نخریدم ولی قصد خرید پاور گرین رو دارم اگه مارک خواصی رو معرفی کنید که دیگه خیلی خیلی خیلی ممنونتون میشم
POWER=GREEN-GP1000B-GOLD=250
بخرین هم کولینگش خوبه هم کوچیکه جا یه متر نمیگیره هم فنش کمتر خاک میگیره هم راندمانش 95هست که بالاترینه قیمتشم مناسبه.
اگرپاور1000وات خواستین بگیرین فقط گرین واگر کمتر خواستین بگیرین کولر مستر خوبه700وات سایلنت.
چرا این مدلهارو بگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟CPU : Intel Core i7 930 = 310 Toman
Main : Asus P6X58D-E = 350 Toman
RAM : Team Group Xtreem Dark 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb) = 215 Toman
VGA : Nvidia Geforce GTX460 = 300 Toman
بجای مین:
M.B=GIGA-X58A-UD3R=360-OR-ASUS-RAMPAGE///EXTERME=350-370
Last edited by GA-James Fisher; 23-09-2010 at 12:24.
راستش کمه نمیدونم چی بگیرم
اگه میشه یه چیزی پیشنهاد کنید که هم قیمتش کم باشه و هم جواب کار منو بده
راستی این دوستمون GA-James Fisher میگه ASUS-RAMPAGE///EXTERME بهتره بالاخره به نظر شما چی کار کنم
الان توی قم رفتم هر جا این لیست رو نشون میدادم هنگ میکرد
راستش مجبورم بیام تهران اینا رو تهیه کنم
من تهران رو بلد نیستم آدرس جای خواصی رو سراغ دارید ؟
به جایی که منصف باشه
در باره مادربرد هم ترو خدا کمکم کنید خیلی گیج شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)