این درسته که کارتهای Nvidia در کل گرما و مصرف بیشتری دارند نسبت به ATI ؟
به نظرتون بهتره نیست همین ATI 5850 رو بگیرم؟؟؟
این قضیه PhysX واقعا چقدر در یک بازی تاثیر میذاره ؟ من بیشتر میخوام روش فیلم فول اچ دی ببینم...
سلام
من که بازی مافیا رو الان دارم انجام می دم با فیزیکس و بدون فیزیکس تفاوت محسوسی ندیدم
این تکنولوژِی در ابتدای راه هست و باید روش فعلا کار بشه
ضمن اینکه این قابلیت برای گیم هست و برای فیلم فول اچ دی بی تاثیره
حتی شما با یه گرافیک آنبرد می تونید به راحتی فیلم فول اچ دی پخش کنید دیگه چه برسه به این
کارت ها!!!
ضمن اینکه سری 400 انویدیا گرمای زیادی دارن البته برخی هاشون بهتر شدن مثلا همین کارت 460 که نسبت به کارت 470 خیلی بهتر شده چون کارت 470 بیشتر شباهت به بخاری داره تا کارت گرافیک!!!!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مجموع من 5850 رو بدلیل قدرت بیشترش نسبت به 460 می پسندم چون فیزیکس در بازی هایی موجود هست که با همکاری انویدیا تولید شده باشه و در همه ی بازی ها موجود نیست
یه سوال دیگه؟ مادربرد من یعنی GA-P55A-UD3p اسلات PCI EXpress 2.0 داره در حالی که در کارت 5850 نوشته
PCI EXpress 2.1 .... این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
خیر چون همین کارت ها هم از پهنای باند PCIX2 هم نمی تونن استفاده کنن دیگه چه برسه به ورژن بالاتر
این ورژن های جدید بیشتر برای قطعاتی هست که به چیپ جنوبی متصل میشن تا انها از این پهنای باند استفاده کنن مثل هاردهای ssd
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Of course, when it comes to storage, the interaction between drives and controllers is only part of the equation. Consider that dropping multiple SSDs on a SATA 6 Gb/s chipset and creating a RAID 0 array does actually have the potential to saturate the single lane of second-gen PCI Express that most motherboard vendors are using for their implementations. Deciding whether USB 3.0 and SATA 6 Gb/s can truly utilize PCI Express 3.0 support requires a closer look at the math.
مثل اینکه کارتهای گرافیک GTX460 مارک زوتاک ارزونترین برند این مدل هستش... خرید این برند رو توصیه میکنید یا نه ؟ گارانتیش چطوره؟
در مجموع حداقل برای کارت های گرافیک ati تستهایی که دیدیم نشون می داد برند با برند تفاوت زیادی نداره و هر کدوم رو که بگیرید فرق چندانی باهم ندارن
ولی در مورد گارنتیش دوستان باید نظر بدن چون من اطلاعی ازش ندارم