اون مشکل رنگ حروف رو من دو سه سال پیش یه بار برام پیش اومد که بعدش فهمیدم مال گرافیکه چون دو روز بعدش سوخت. البته قبل از بالا اومدن صفحه لوگین خطوط سفید هم نشون میداد. (البته دور از جون زبونم لال روم به دیوار)
اون مشکل رنگ حروف رو من دو سه سال پیش یه بار برام پیش اومد که بعدش فهمیدم مال گرافیکه چون دو روز بعدش سوخت. البته قبل از بالا اومدن صفحه لوگین خطوط سفید هم نشون میداد. (البته دور از جون زبونم لال روم به دیوار)
امکان داره مشکل از درایور گراقیکتم باشه البته او چیز هایی که دوست قبلی مون هم گفتند صحیح است من به شما توصیه می کنم که یک ویندوز 7 اصل روی سیستمت نصب کن ببین باز این مشکل را داری یا نه
سلام
نحوه ی Repair کردن اتوماتیک :
محتوای مخفی: عکس 1
در این مرحله از نصب ویندوز XP همونطور هم که در قسمت پایین عکس مشاهده میکنید نوشته R=Repair که اگر دکمه ی R رو فشار بدید ویندوز اتوماتیک شروع به Repair کردن میکنه.
درصورتی این صفحه رو مشاهده میکنید که از CD ویندوزی استفاده کنید که الان رو سیستم نصبه.
نحوه ی Upgrade کردن :
در محیط ویندوز CD ویندوز XP رو داخل کنید و روی Install Windows XP کلیک کنید.
محتوای مخفی: عکس 2
سپس پنجره ی زیر رو مشاهده میکنید . حالا بجای گزینه ی New Installation گزینه ی Upgrade رو انتخاب کنید و Next کنید و مراحل بعدی رو بترتیب میرید.
نکته : با این کار ویندوزتون و درایورا و نرم افزارها پاک نمیشه.
این هم یک PDF برای Repair کردن دستی که خوندنش خالی از لطف نیست :
http://up.--------.com/Files/c2ad26eda1714d19ab4e.pdf
موفق باشید![]()
دوست عزیز فکر کنم بعد sfc یه فاصله(space)هم بایست بزاریم یعنی این دستور:
SFC /SCANNOW![]()
Last edited by Dariushtanha; 23-09-2010 at 12:52.
نه فاصله نداره اگه تو ران مینویسی باید فاصله بزاری و لی تو cmd بدون فاصله هم کار میکنه
آقایون تمامه این کارایی کا گفتین انجام دادم.ولی یکیشم جواب نداد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)