اعتیاد دارویی با عادت کردن به دارو و برگشت علایم بعد از قطع دارو متفاوت می باشد .
اعتیاد دارویی با عادت کردن به دارو و برگشت علایم بعد از قطع دارو متفاوت می باشد .
خوب ميشه واضحتر توضيح بدين
اعتیاد دارویی با عادت کردن به دارو و برگشت علایم بعد از قطع دارو متفاوت می باشد
سلام
من 8 سال بود که پروپانول می خوردم. از 120 میل تا 10 میل. یعنی توی این 8 سال من هر روز از این قرص استفاده می کردم(به خاطر پرکاری تیروئید). الان حدوداً 2 ماه هست که به خاطر نفس تنگی نمی خورمش ولی هرگز اعتیاد بهش رو احساس نکردم. شاید هفته اول یه جوری باشه و احساس بشه که بدون قرص، ضربان پایین نمی یاد ولی کم کم همه چیز درست شد. البته هورمون های تیروئید در حال حاضر مطلبوبه و تیروئید در حالت پرکار نیست.
اینکه پروپانول آبریزش می یاره رو از شما می شنوم. کجا این مطلب رو دیدید؟
الان از صبح قطش کردم آبریزش من رفع شد البته من حساسیت دارم و اون چندین برابرش میکنه
عجب قرصی بود حیفش خواب آور هم نبود.
- داروها
برخی از افراد به آسپیرین حساسیت دارند و مصرف آن می تواند درآنها سبب بروز آلرژی شدید بینی شود.بعضی داروهای ضد فشار خون مانند" پروپانولول" نیز می توانند سبب گرفتگی بینی و آبریزش شوند.
داروها موادی که اعتیاد می آورند لیست مشخصی دارند که این داروهایی که شما اسم بردید جزو انها نیست .
در مورد اعتیاد به یک ماده فرد به اون ماده وابستگی جسمی و روحی پیدا می کنه و نیاز به بالا بردن دوز دارو برای کاهش علایم می شود و همچنین با ترک دارو سندرم ترک ایجاد می شود و این با عادت کردن به یک دارو متفاوت می باشد . در عادت کردن به یک دارو علایم بیمار مانند گذشته بر می گردد و فرد وابستگی جسمی و روحی به دارو ندارد.
سيتالوپرام جزشون هست؟
موادی که اعتیاد می آورند لیست مشخصی دارند
دوست عزیز نه ضد افسردگی های سه حلقه ای مثل نورتریپتیلین و نه بتا بلوکر هایی مثل پروپرانولول هیچ
کدام اعتیاد آور نبوده . رفرنس هم تمام منابع معتبر فارماکولوژی جهان هست.
در مورد مصرف یک ماه و قطع ناگهانی در نورتریپتیلین که میگید سندرم ترک خفن داره باید بگم اشتباه
متوجه شدید شما افسردگی داشتید و تحت درمان با نورتریپتیلین بودید و یک هو سر از خود دارویتان را
قطع کردید و باعث شد بیماریتان با تمام قدرت دوباره عود کنه و گرنه اونها علایم سندرم ترک نبود.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
SSRI ها هم از داروهایی هستند که اعتیاد ندارن
مصرفش تو بلند مدت باعث تخريب كبد يا كليه ممكنه بشه؟
سيتالوپرام جزشون هست؟
خیر![]()
دکتر عزیز
این قرص من که الرژی دارم تحریم کینه شدید آلرژی
برم دوباره پیش متخصص یا دارو مشابه هستش و میشه مصرف کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)