احتمالا به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزتون هست اگه امکانش و دارید با یه سیستم دیگه امتحان کنید،فقط حواستون باشه با یه سیستم دیگه امتحان میکنید آیتونز باید نصب باشه.
احتمالا به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزتون هست اگه امکانش و دارید با یه سیستم دیگه امتحان کنید،فقط حواستون باشه با یه سیستم دیگه امتحان میکنید آیتونز باید نصب باشه.
و چند سوال ديگه
البته ممونم كه جواب ميديد
1- با redsn0w ميشه jaibreak كرد؟اگر اره از كجا ميشه redsn0w براي jailbreak كردن 4/4.0.2 و 4/4.1 پيدا كرد؟. چه ورژني؟
2- با ultrasn0w ميشه unlock كرد؟ // // // ultrasn0w براي unlock كردن // // // // ؟ // // ؟
3- با spirit ميشه 4/4.0.2 و 4/4.1 رو jailbreak كرد؟ طبق اموزش و برنامه اي كه توي اين لينك
اومده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ریستور وقتی گوشی و به آیتونز نصب میکنی وقتی اون کنار اسم گوشی و زده روش کلیک کن سمت راست میبینی که عکس آیفون و آورده با مشخصاتش زیرش دوتا گزینه داره restor و updata که شما کلید shift و نگه میداری و restor و میزنی و فریمور مخصوص و انتخاب میکنی.
در مورد جیلیبریک و آنلاک هم خیالت و راحت کنم هنوز هیچ جیلیبریک و آنلاکی برای آیفون 4 در فریمورهای 4.0.2 و 4.1 ارائه نشده.
افراد با تجربه لطفا کمک کنید.
من هر کاری می کنم نمی شه با Spirit.exe گوشی رو unlock کرد.
یه جا نوشته میشه باهاش unlock کرد و جای دیگه نوشته که این نرم افزار فقط برای jailbreak کردن استفاده میشه. من که پاک گیج شدم!
من می خوام گوشی iphone 2g 8GB 3.1.3 رو unlock کنم تا سیم کارتم رو بشناسه. آیا راهی وجود داره؟
Last edited by Yi Yi; 23-09-2010 at 15:49.
عزیز شما باید اول جیلبریک کنید تا بتونید انلاک کنید
چگونه jailbreak کنم؟عزیز شما باید اول جیلبریک کنید تا بتونید انلاک کنید
همون Spirit رو Run as Administrator کنید باید بدون مشکل گوشیتون رو جیلبریک کنه.
مشکل همین جاست. بعد از ریختن فریمور 3.1.3 ، همون طور که در بالا توضیح دادم گوشی، سیم کارت رو نمیشناسه و عبارت slide for emergency ظاهر میشه. iitunes هم میگه که سیم کارت معتبر نیست و از این جور حرفا!همون Spirit رو Run as Administrator کنید باید بدون مشکل گوشیتون رو جیلبریک کنه.
بعد که میرم سراغ jailbreak ، چه در Windows 7 64-bit و چه در windows XP SP3 32-bit در حالت compatibility Mode windows 98 ، اررور کد 1 میده و کار نمی کنه.
حتی از ورژن 9.1 itunes هم استفاده کردم. ولی مشکل حل نشده.
پیغام خصوصی و چک کن گفتم چیکار کنی
باید با redsnow آنلاک بکنی
Last edited by yas_6969; 24-09-2010 at 00:55.
ظهر امروز باید برم کافی نت برای دانلد فریمور 3.1.2 + Bootloader ها.پیغام خصوصی و چک کن گفتم چیکار کنی
باید با redsnow آنلاک بکنی
نتیجه رو بعد از ظهر اعلام می کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)