دانشگاه هم فاله هم تماشا(البته اگه کلاس مختلط باشه)![]()
دانشگاه هم فاله هم تماشا(البته اگه کلاس مختلط باشه)![]()
به نظر من حجم مطالب یک ترم رشته مهندسی از 12 سال درسی که توی مدرسه میخونی بیشتره. (اگر بخوای واقعا بخونی و نمره بالا بگیری)
البته دانشگاه سراسری رو گفتم .
صددرصد همینطوره.تقریبا ریاضی 1 کل ریاضیات دبیرستان رو در همون میان ترم اول تموم می کنند و بعدش مباحث پیشرفته رو به سرعت نور درس می دهند.فیزیک و شیمی و... هم همینطوره.حالا دیگه دروس تخصصی رشته ی مهندسی بماند که باید در کنار این دروس پایه ای یاد گرفته بشه!
ولی به نظر من نمره اصلا مهم نیست مخصوصا توی مهندسی!![]()
از راهنمایی های دوستان ممنونم
با این صحبت ها مبنی بر اینکه به فکر یادگرفتن باشم تا نمره گرفتم پیداست که نمره گرفتن از استاد نسبت به نمره گرفتن از معلم تو دبیرستان اسون تره نه؟
راستی میگن در سیستم پیام نور استاد نقش کمرنگ تری در دادن نمره نسبت به دیگر دانشگاه ها داره ایا درسته؟!
نمره گرفتن که خیلی سخت تره این چه برداشتیه که کردی![]()
نمره گرفتن از استاد بسی سخت است
واقعا باید 10 روز قبل از تایید نمره ها از این اتاق به اون اتاق بری
پیام نور که خیلی خیلی سخت تره
عزیز چه جوری برداشت کردی؟
ما می گیم اصلا شاید استاد برگه ات رو نگاه هم نکنه.فقط به اوضاع روحی استاد برمی گرده!
توی دانشگاه اصلا دنبال نمره نباش نمی گم قید معدل هم بزن ولی معدل 15 تا 17 هم معدله ایده آلی هست.دور و ور افتادن هم نرو تمام سعیت رو کن که پاس کنی .مشروط هم نشو. درس های تخصصی هم خوب یاد بگیر.درس های پایه ای هم جدی بگیر چون بعدها نیازت می شه و شاید مجبور شی که دوباره برگردی بخونیشون!
به نظر من برو جلو نگران هیچ چیز هم نباش....همه چیز رو خودت تجربه کن از اول حرف های ما رو هم در نظر داشته باش.
یا علی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)