خيلي از هندي كم ها تو بازار هستن كه تبديل ميخورن با نصف اين قيمت......
خيلي از هندي كم ها تو بازار هستن كه تبديل ميخورن با نصف اين قيمت......
بچه ها
امروز میخوام برم hs700 رو بگیرم!!مطمئن باشم که از Sony HDR-XR550 بهتره کیفیتش؟؟
همینکه دوربین HS700 میتونه 1080p رکورد کنه فکر میکنم مزیت بزرگی باشه! (برای اونایی که دنبال کیفیت فیلمبرداری هستن!)
مرسی رفیق بابت راهنماییت
امروز رفتم
پاناسونیک رو خواستم گفتن تموم شده!قراره تا 2 روز دیگه بیاره برام!خلاصه ما گوش به حرف شما کردیم و گفتیم باشه!همونو بیار!آخه اون سونی رو داشت!!!
رفیق
پایه ی فابریک براش چی بخرم؟
والا من از لوازم جانبی زیاد سر در نمیارم و مارک ها رو نمیشناسم!
امیداوارم دوستانی که اطلاع دارن شما رو راهنمایی کنن!
خوب حالا که دو روز وقت داری بازم سرچ کن تا اطلاعات بیشتری راجع به دوریینه بدست بیاری!
این لینک واقعا بخوبی این سری از دوربین های پاناسونیک رو بهمراه امکاناتش معرفی کرده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا دیگه!
هرچه رزولوشن بالاتر باشه ، بیت ریت بالاتر باشه و نو اسکن کردن تصویر Progressive باشه ( نه interlace) حجم فایل ذخیره شده به زمان معین بیشتره!
و چون این عوامل در دوربین پاناسونیک نسبت به مدلی از سونی که مورد بحثه بالاتر هست ، پس حجم فایل ذخیره شده در پاناسونیک باید بیشتر باشه!(البته ممکنه از الگوریتم های فشرده سازی هم استفاده کرده باشن!)
دقیقا نمیدونم چقدر بیشتر میشه ولی پاناسونیک میگه که روی هارد 240 گیگ میتونید 20 ساعت در مود 1080p و 28Mbps فیلمبرداری کنید!
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. این دوربین واقعا 1080p فیلم برداری میکنه یا از اوناست که چیپ deinterlacing دارن و آخر سر تصویر خروجی رو Proggressive میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)