-در مورد lcd و led تشابه ها وتفاوت ها كلي بحث شده اينجا رو مطالعه كنيد:خوب با ال ای دی چه جوریه فرقش !؟ این که میگن یکمی تصویر و صدا با هم سینک نیست هم حقیقت نداره ؟
-در مورد مشكل نا هماهنگي صدا وتصوير در ورودي كه همون input lag رو به صورت كلي ميشه تصور كرد در همه برندها اين مقدار وجود داره منتها كم وزياد همينطور در سامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتها من مشكلي نديدم و برخورد نكردم مخصوصا توي مدلهاي جديد چه سوني چه ال جي وچه سام
32c6900 قيمتش 1300 تقريبا در حاليكه 32 مدل هاي ديگه lcd سام نزديك 800 تومان هستبا دیگر مدلهای ال سی دی بالای 40 اینچ سامسونگ که تقریبا همین حدودا هستن از قیمتی - میگم ال ای دی 32 اینچ مگه واسه یه همچین فضایی کارا نی ؟ اینم این مدل ؟
-32 هم سايز خوبيه اين سليقه شماست اگه ميشينيد نزديك همين كافيه ولي اگه 20 متر فضا دورتر ميشينين شايد به مرور زمان كمي كوچيك به نظر بياد
-من تنها موردي كه در مورد Usb سام ديدم همين مجموعه بوده در حاليكه مثلا 1080p هاي بالاي 25 گيگ رو هم به راحتي باهاش ميشه ديد با هر فرمتي كه باشهاینطور که شما میفرمایین پس قابل حله ! شما خودتون چه مدلی دارین ؟
-مدلي كه براي اتاق خودم دارم وكامپيوترم 32b650 هست