من اکانت رپیدباز دارم ممنون میشم لینک هاشون رو بدی آموزش Zbrush یا افتر افکت ( اگه داری) با Vue
خیلی ممنون![]()
من اکانت رپیدباز دارم ممنون میشم لینک هاشون رو بدی آموزش Zbrush یا افتر افکت ( اگه داری) با Vue
خیلی ممنون![]()
بفرمایید
این اولیش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
این دومیش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
این سومیش:(توصیه میکنم اینو دان کنی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
اینم بعدیش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
بازم هست
اگه خواستی بگو
فقط قبل از دانلود یه امتحانی بکن مشکلی نداشته باشن
سومیش رو خودم خیلی دوست دارم
آموزش ساخت دراگونه برای مایا
بقیش برا زیبراشه
موفق باشی
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
شما هم لینکاتو بزار من استفاده کنم
سلام ... واقعا عالین ..خیلی ممنون .... اگه یه آموزش مقدماتی ازش دارین (دیجیتال توتورز بهتره) خیلی عالی میشه چون من میخوام تازه شروع کنم....
راستی من چون تری دی مکس کار میکنم بیشتر آموزش هایی که دانلود میکنم مال مکسه !! شاید به دردت خورد....
آموزش کامل Arch&design در منتال ری (3ds Max ) البته زبانش روسیه ولی میتونی کامل یادش بگیری !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by younes ebrahimi; 30-09-2010 at 09:57.
آموزش دیگه ای برای مایا نداری؟
تکسچر چی؟مجموعه تکسپر داری؟ خیلی تکسچر لازم دارم
آموزش مقدماتی زیبراش؟
دارم برای یجیتالم هست اگه میخوای بگو بت بدم
بله من خیلی به آموزش های مقدماتی زیبراش احتیاج دارم ....هرچی داری لطفا دریغ نکن.... من حدود 4 دی وی دی تکسچر با کیفیت دارم .! از شرکت 3dtotal , Evermotion و... همه هم با کیفیت هستند ولی نمیتونم با این سرعت اینترنت آپ کنم
بازم ممنون![]()
کسی از شما دوستان آموزش تبدیل شدن ماشین ها به روبات رو داره لطفاً اینجا بذاره ممنون.
داداش دیگه آموزش نداری؟؟؟؟؟ آموزش مقدماتی از دیجیتال توتورز میخوام ... خیلی ممنون
هر چی آموزش مقدماتی داری بذار
البته که دارم
من منبع آموزش های دیجیتالم
صبر کن میرم تو اکانت رپیدبازم یه چندتا برات میزارم
فقط باید سریع دان کنی
اینم آموزش:
این آموزش ساخت یه هواپیماهه
من دان کردم تموم شد دیشب
عالیه خیلی خوشم اومد تو مایا کار میکنه از simply maya
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
اینم آموزش زیبراش 3 از شرکت دوست دانشتنی دیجیتال تاتورز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
یه چند تا دیگه هم هست هر وقت اینا رو تموم کردی بگو بدم
آقا واقعا ممنون خیلی لطف کردی دمت گرم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)