ببخشید من میخواستم در مورد طرز کار این mp3playerهای بی مانیتور بدونم.
انتخاب آهنگ تو اینا چه طوریه؟
همینطور از آهنگ اول میذاری خودش به ترتیب پخش میکنه؟
مثلا دکمه ای هست که فولدر رو عوض کنه؟
یا پخش sample داره؟
ببخشید من میخواستم در مورد طرز کار این mp3playerهای بی مانیتور بدونم.
انتخاب آهنگ تو اینا چه طوریه؟
همینطور از آهنگ اول میذاری خودش به ترتیب پخش میکنه؟
مثلا دکمه ای هست که فولدر رو عوض کنه؟
یا پخش sample داره؟
شافل یه امکانی داره که سایر ایپاد های جدید هم داره به اسم voice over به این صورت که اسم ترک و پلی لیست رو برات میخونه و با توجه به کنترلی که رو ایرفونش موجود هست میتونی اهنگ هارو جلو عقب بکنی و به ترک قبل و بعد بری و همچنین میتونی پلی لیستی که تو ایتونز ساختی رو عوض بکنی.
واسه ورزش بیشتر این رو پیشنهاد می کنید یا نانو ؟
فقط اهنگ واسم مهمه - عوض کردن اهنگ و کنترل ش واسه ورزش نانو راحت تره با شافل ؟
مرسی
و شافل eQ نداره تو سبک دنس و bass کم نمیاره ؟
Last edited by rgrgred; 25-10-2010 at 15:32.
اگه فقط برای ورزش میخواید شافل بهترین گزینه هست همین نسل نه نسل قبل ...
نانو جدید که تاچ هست ولی این شافل راحت تر هست به طور کلی و اینکه شما با گرفتن ایرفون ریموت دار کارتون خیلی راحت تر میشه ...
خوب نسبت به نانو و کلاسیک و تاچ چرا کم میاره...
شما جای من بودید واسه ورزش نانو می خریدید یا شافل - اخه شافل زیاد قیافه جالبی نداره
البته من از نزدیک ندیدم
اینو باید از شما بپرسم که واقعا تو این کار حرفه ای هستی![]()
نه عزیز من حرفه ای نیستم ...
اگه هدفت فقط ورزش کردن هست شما شافل بگیری بهتره چون نانو نسل 5 که کلی امکانات داره به درد ورزش کردن نمیخوره --- نانو جدید هم در حال حاضر قیمت خوبی نداره اصلا !...
Shuffle برای ورزش کردن فوق العاده هست ؛ من همه جـا با خودم میبرم . چه ورزش پیاده روی و یا ... کلا" برای فعالیت های بدنـی بیشتـر ساختـه شدهواسه ورزش بیشتر این رو پیشنهاد می کنید یا نانو ؟
چـرا از نزدیک بدنـه و آرم اپـل که روش هست خیلی زیبایی خاصـی میده از همه مهم تـر خـز نیستشما جای من بودید واسه ورزش نانو می خریدید یا شافل - اخه شافل زیاد قیافه جالبی نداره
موفق باشید
مرسی - خیلی جالبه مشکلی هم واسه اکولایزر نداره - می شه اکولایزر رو با itunes تنظیم کرد
بلـه ، بـرای فعالیت های بدنـی همشونو 128 تنظـیم میکنیـد که مجبـور ، به تنظیـم و کم و بلنـد کردن صـدا نباشید![]()
من وقتی دکمه voice over رو می گیریم چند تا پلی لیست می خونه
چطور باید پلی لیست رو خودم درست کنم ؛ الان اهنگ ها پراکندست ؛ مثلا به اسم رپ - هیپ هاپ خودم بسازم ...
و ؛ voice over فقط اسم پلی لیست رو می خونه یا اهنگ هاروهم می تونه بخونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)