من وخیلی از دوستانم دانلود کردم وی نمیدونم چرا بعضی ها مشکل دارند بااین پچ اگه پیدا کردم حتما میزارم.
و در جواب دوست عزیز دیگر در مرد نرم افزار تا جایی که من میدونم درست است ولی اگه خراب است چشم به زودی یه لینک جدید میزارم.
من وخیلی از دوستانم دانلود کردم وی نمیدونم چرا بعضی ها مشکل دارند بااین پچ اگه پیدا کردم حتما میزارم.
و در جواب دوست عزیز دیگر در مرد نرم افزار تا جایی که من میدونم درست است ولی اگه خراب است چشم به زودی یه لینک جدید میزارم.
منبع : moddingway.com
استادیوم f.c partizan belgrade
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by xxxj; 20-09-2010 at 10:53.
[Nike T90 Ascente Brasileirão Serie
منبع : moddingway.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by xxxj; 20-09-2010 at 11:05.
خوب لینک مستقیم همونی که دانلود کردی رو بفرست تا بذارم تو اینترنت دانلود منیجر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک پچ 30 تیمه از اپلودد هست دیگه نتونستم پیدا کنم منبع : PESEDIT.COM
من هم از این دانلود کردم.
نرم افزار BALL SELECTOR V2:
سلام
ببخشید نسخه نهایی این بازی کی میاد؟من دمو رو دانلود کردم ولی دیدم همه چیزش غیر فعاله به جز دوتا تیم,می خواستم بدونم چیزی نیست که منوهای بازی رو فعال کنه؟یا باید صبر کرد تا نسخه اصلی و نهایی وارد بازار بشه؟
با تشکر![]()
هنوز کاملا معلوم نیست 15 رو ز دیگه یا 30 روز دیگر . این هم دمو هست دیگه البته همشداره پچ میاد و اینا رو فعال میکنه اگه مخیواستن بیشتر فعال کنن حجمش میرفت اسمون.
نرم افزار اضافه کردن تیم ورژن 2 (اموزش نخواید)
این هم از اولین کیت کیت رئال مادرید برای بازی دمو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)