امان از این اینترنت زغالی!
ببین دوست من اگر ویندوزت سون هست شما این گجت رو نصب کن تا بیاد روی دسکتاپ اینطوری راحت می تونی متوجه بشی که برنامه ای از پهنای باندت استفاده می کنه یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امان از این اینترنت زغالی!
ببین دوست من اگر ویندوزت سون هست شما این گجت رو نصب کن تا بیاد روی دسکتاپ اینطوری راحت می تونی متوجه بشی که برنامه ای از پهنای باندت استفاده می کنه یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید چی مشخصه؟
بله من خیلی به حرفم مطمئن هستم
دلیل:من تا حالا بیشتر از ۱۰۰ تا کامپیوتر درست کردم و ۹۰ درصد کامپیوتر ها به دلیل ویروسی بودن سرعت اینترنتشون کم بوده.
در ضمن دیگه بحث رو ادامه نده وگرنه ....![]()
من موافقم چون دوستمون گفت که با عوض کردن مودم درست نشده ولی با عوض کردن سیستم درست شده پس بیشترین احتمال همون ویروسی بودن هست.
بعضی وقت ها خود آنتی ویروس برنامه های دانلود منیجر رو یه جورایی بلوک میکنند؛ من خودم اویرا دارم، وقتی web guard ش فعال باشه سرعت دانلودم با idm از 500 بیت بر ثانیه بالا تر نمیره اما وقتی غیرفعالش میکنم یا از یه دانلود منیجر دیگه مثل ida استفاده میکنم سرعتش تا 30 میره (adsl 256 نامحدود)
پس به نظر من وب گارد رو خاموش کن و از یه دانلود منیحر دیگه استفاده کن
چند بار اين كار رو كردم. حتي آن اينستالش كردم. اول فكر مي كردم مشكل از كسپر هست اما بعد از چند بار تست فهميدم كه مشكل از اون نيست ....
ممنون .. حتما تست مي كنم و نتيجه رو مي گم بهتون چون الان اداره هستم ....
ممنون .. اين رو هم تست مي كنم و مي گم ....
والا ظاهرا كه كسپر اينو بلاك نكرده ... بعد تازه من با خود برنامه دانلود فاير فاكس كه اصلا كلا تعطيلم .... يا مثلا يه نرم افزار ديگه مثل برنامه OVI نوكيا رو وقتي مي خوام آپ ديت كنم يا كار آن لاين ديگه اي انجام بدم بازم شديدا تعطيلم .. در حدي كه ميشه گفت اينترنت ندارم ....
بعدم يه نكته اي ... كسپر من نسخه اينترنت سكيوريتي هست .. مگه ميشه تروجان ها رو نشناسه و پاك نكنه؟ ..... تا حالا بارها ديدم كه آلارم داده و تروجان پيدا كرده ... !!!
بعد اينكه ممكنه مشكل از PPPOE باشه؟ ... چون با يو اس بي هم كه وصل شدم خودش كانكت شد و ازم پسورد نخواست ....
Last edited by ghafari88; 18-09-2010 at 14:11.
میگم شما که همه کار کردید یک آنتی ویروس دیگه رو هم تست کنید مثلآ نود 32 رو هم امتحان کن بی ضرر نیست.
راستی وقتی ویندوز عوض می کنی هیچ درایوی رو باز نکن(یا اگر باز می کنی با کلیک راست open باز کن) اول کاری که می کنی یک ویروس یاب نصب کن و بزارش روی اسکن سعی کن از سیستم خودت نباشه ویروسیابه چون ممکنه آلوده باشه.
آره .. فكر مي كنم همين يك كار مونده باشه تا تست كنم .. بهرحال ممنونم از لطفتون ...![]()
بچه ها من یکی دو روز پیش آنتی ویروسم رو پاک کرده بودم. الان اومدم می بینم همه چیز ردیفه ... سرعت توپ ... یعنی مشکل از کسپر اینترنت سکیوریتی اورجیناله؟؟؟؟؟؟
چه نسخه ای از کسپر رو سیستمت داری؟
آخرين ورژن (2011) .....
راستي ديشب دوباره كسپر ريختم و گذاشتم آپ ديت شد. بعدشم كل سيستمو سرچ كردم با حداكثر حساسيت ... چيزي پيدا نكرد ... جالبه كه سرعت اينترنتم عالي بود ديشب .... همه چيز نرمال بود... سرعت دانلود مي داد در حد خدا فضا!
.... ديوانه است بابا!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)