تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: چگونه فیزیک خود را برای کنکور سراسری تقویت کنیم؟ | شیوه مطالعه درس فیزیک

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من فیزیک دبرستان رو درس دادم...(البته معلم فیزیک نیستم...موقتی بود)
    توی این صفحه ای که گذاشین واسه کسی که مباحث رو در حد متوسط بدونه بجز سوال 176 باقی متوسط به پائین هستند....
    با تمرین میشه سوالای سخت و ساده رو بهتر جدا کرد...اگه توی اینکار مشکل دارین به خاطر اینه که زیاد تمرین نکردین...

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فیزیک دبرستان رو درس دادم...(البته معلم فیزیک نیستم...موقتی بود)
    توی این صفحه ای که گذاشین واسه کسی که مباحث رو در حد متوسط بدونه بجز سوال 176 باقی متوسط به پائین هستند....
    با تمرین میشه سوالای سخت و ساده رو بهتر جدا کرد...اگه توی اینکار مشکل دارین به خاطر اینه که زیاد تمرین نکردین...
    البته اين كه سوال 183 يا 177 متوسط رو به پايين باشن رو خيلي قبول ندارم اما در كل اينا يه نمونه از انواع سوال در كنكور امسال بودن و هدف من نشون دادن تنوع سوالات از آسون و متوسط بگير تا سخت و وقتگير بود

به نظر من هم دانش آموزي كه به فكر رتبه هاي خوبه غير از 176 بايد بتونه بقيه رو حل كنه اما خب اين شرايط سر جلسه هم مهمه اينكه اين شهامت رو داشته باشي از روي سوال رد بشي من خودم 183رو خيلي راحت و سريع حل كردم ولي روي 177 گير كردم و با اينكه در آخر حلش كردم ولي كلي وقت از دست دادم و در مواجهه با 176 نميدونم چرا مي خواستم حلش كنم كه آخر هم حل نشد

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دو سوال اول که اصلا فیزیک نیست ... یه بازی ساده ریاضی..
    سه تای آخر هم قبول دارین که متوسط به پائین هستند درسته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دو سوال اول که اصلا فیزیک نیست ... یه بازی ساده ریاضی..
    سه تای آخر هم قبول دارین که متوسط به پائین هستند درسته؟
    شما سوالا رو از نظر فيزيك بررسي مي كنين ولي من شرايط آزمون رو هم در نظر مي گيرم و فرض رو بر اين ميگيرم كه سر جلسه داريم اين سوالا رو حل مي كنيم وگرنه حق باشماست براي حل اين دو سوال از لحاظ دانستنيهاي فيزيكي صرفا دونستن دو تا فرمول لازمه كه خوب همه بلدند

همانطور كه گفتن بين اين سوالا فقط 176 سخت محسوب ميشه ولي من خودم با رتبه 1311 در بين اين سوالات فقط 183 و186 رو جاب دادم كمبود وقت و عجله باعث شد دو سوال آخر كه فوق العاده ساده هستند رو از دست دادم

در كل هدف از بحث اين بود كه داوطلبا بايد در مواجهه با سوالات به ظاهر سخت ( اونيه كه به نظر خودشون سخت مياد ) روحيشون رو از دست ندن و سعي كنن اون تعداد از سوالات رو كه ميشه زد و آسونه حل كنن تا بعدا مثل من و خيليهاي ديگه ( بعضي از دوستاي من حتي نرسيدن 10 سوال آخر فيزيك رو نگاه كنن چون سوالات پايه وقت گير بود) پشيمون نشن

داره خودمونی میشه امین.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال شما یک مسئله رو چند بار تکرار می کنید؟یعنی چند بار حلش می کنید در بازه های زمانی مختلف؟
    مثلا امروز ما تست الف و کار می کنیم.
    آیا فرداشم باید بشینیم تس الف و کار کنیم یه هفته بعدم باید بشینیم کار کنیم و...
    من مونده بعضی می گن باید این کار و کرد بعضیا می گن نمی خواد.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

یه سوال شما یک مسئله رو چند بار تکرار می کنید؟یعنی چند بار حلش می کنید در بازه های زمانی مختلف؟
    فکر کنم این سوال منم باشه. یعنی یه تست رو تکرار کنیم فایده داره یا نه؟ و اینکه وقت اضافمون رو تست های بیشتری بزنیم بهتره یا تست های قبلی رو مرور کنیم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته من شرايط مدرسه اي شما رو نمي دونم اما اين بهترين كاره:
    تا عيد تمام مباحثي كه ميشه و در مدرسه (پيش دانشگاهي) و در آزمون آزمايشي ( پايه) رو كار مي كنين و تست ها رو علامت دار مي كنين ( علامت دار كردن خيلي كار عجيب غريبي نيست حتما نبايد سوالاتي كه غلط زدين باشه به طور كلي اونايي كه نكته دارن اونايي كه آموزشي هستن اونايي كه غلط مي زنين و به طور كلي هر تستي كه باهاش حال كردين!) شايد بشه گفت لازمه نيمي از سوالات علامت دار بشن بعد عيد كارتون شروع ميشه حالا بايد تا قبل از خرداد تست هاي علامت دار رو يك و يا ترجيحا دوبار مرور كنين

نترسين كه نميشه و سرمون شلوغه و نميرسيم سرعت درس خوندن شما بعد عيد در مقايسه با الان مثل سرعت بنز با ژيانه بنابراين زياد نگران نباشين!

آخر فروم باز ali reza majidi 14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام خسته نباشید

میدونیدچرا اکثر بچه ها تو فیزیک لنگ می زنن

مشکل اینه که هیچ وقت پایه ای نرفتن جلو . یعنی مثلا شما میخوای فیزیک بخونی کتاب درسی رو بردار ببین چی نوشته آخه بعد برو سراغ هزار جور معلوم کلاس و کتاب کمک درسی
    به نظر من تا وقتی که دقیقا نفهمیدین کتاب روی کدوم مباحث تاکید داره نمیتونین این درسو بفهمین توصیه من اینه که اول از همه هر مبحثی رو که میخواین شروع کنین واسه خوندن اول اونو از کتاب بخونین دقیقه دقیق بعد واسه تکمیلی برین سراغ چیزهای دیگه
    اینطوری به کتاب هم مسلط میشن توی کنکور هم همیشه همیشه همیشه چند تا سوال از مسائل کتاب درسی طرح میکنن که عین مسائل خود کتابه
    با این حساب شما باید کتاب درسی رو بخونید
    بعد از فهم هر مبحث مسئله ی مهم دیگه تست زدنه که ازدیادش اصلا مهم نیست فقط فقط کیفیتش مهمه یعنی مثلا امکان داره یکی فقط 100 تست مادر بزنه از کسی که 1000 تست در هم وره زده خیلی نتیجه ی بهتری بگیره
    تو قیزیک باید از هر تستش نکته دربیارین
    و تستی که فاقد نکته خاصی باشه یا نکته تکراری باشه بدرد بخور نیست زدنش فقظ وقت تلف کردنه

موفق باشین

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

نه عزیز اینطوری نیست که

هر تستی رو که میزنی باید نکته داشته باشه ( یعنی تست بی نکته رو ولن کن بره!)

تست و میزنی نکته شو تو ی کاغذ مینویسی ( نکته کنکوری هم نباید از چند سطر زیادتر باشه) بعد طبق برنامهی مرورت فقط اون نکته رو مرور میکنی همین !!!!!!!!

9. 2 کاربر از ali reza majidi 14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خسته نباشید

میدونیدچرا اکثر بچه ها تو فیزیک لنگ می زنن

مشکل اینه که هیچ وقت پایه ای نرفتن جلو . یعنی مثلا شما میخوای فیزیک بخونی کتاب درسی رو بردار ببین چی نوشته آخه بعد برو سراغ هزار جور معلوم کلاس و کتاب کمک درسی
    به نظر من تا وقتی که دقیقا نفهمیدین کتاب روی کدوم مباحث تاکید داره نمیتونین این درسو بفهمین توصیه من اینه که اول از همه هر مبحثی رو که میخواین شروع کنین واسه خوندن اول اونو از کتاب بخونین دقیقه دقیق بعد واسه تکمیلی برین سراغ چیزهای دیگه
    اینطوری به کتاب هم مسلط میشن توی کنکور هم همیشه همیشه همیشه چند تا سوال از مسائل کتاب درسی طرح میکنن که عین مسائل خود کتابه
    با این حساب شما باید کتاب درسی رو بخونید
    بعد از فهم هر مبحث مسئله ی مهم دیگه تست زدنه که ازدیادش اصلا مهم نیست فقط فقط کیفیتش مهمه یعنی مثلا امکان داره یکی فقط 100 تست مادر بزنه از کسی که 1000 تست در هم وره زده خیلی نتیجه ی بهتری بگیره
    و تستی که فاقد نکته خاصی باشه یا نکته تکراری باشه بدرد بخور نیست زدنش فقظ وقت تلف کردنه

موفق باشین

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

نه عزیز اینطوری نیست که

تست و میزنی نکته شو تو ی کاغذ مینویسی ( نکته کنکوری هم نباید از چند سطر زیادتر باشه) بعد طبق برنامهی مرورت فقط اون نکته رو مرور میکنی همین !!!!!!!!

خوشحالم كه قبل از كنكورم اينجا رو نشناخته بودم وگرنه با وجود نظرات مختلف واقعا آدم گيج ميشه!
    صددرصد با نظر شما مخالفم! البته با زدن تستهاي مفهومي و جوندار مخالف نيستما ولي يه كنكوري كه مي ره يه كتاب تست ميخره از كجا مي تونه بياد تستهاي نكته دار و به قول شما مادر رو توي اون پيدا كنه
    در ضمن زدن تست هايي كه شايد به ظاهر هيچ نكته اي ندارن و به راحتي هم حل ميشن حتما لازمه چون باعث بالا رفتن سرعت عمل ميشه كه اين موضوع فوق العاده اهميت داره البته اين جور تستها همون يه بار زدنشون كافيه
    نكته آخر شما حتما خودتون كنكور دادين مي خواستم بپرسم چندتا از اون نكته هايي كه ميگين در تستها وجود داشته و شما اونا رو نوشتين تو كنكور به دردتون خورد؟ منظورم فرمولي هاي كلي نيست نكته هايي كه ممكن بوده يه تست خاص داشته باشه

داره خودمونی میشه Shayan_shf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق باشین

این قسمت از نظر شما رو قبول ندارم. درسته که قسمت عمده ای از سوالات کنکور با نکات خاصی حل میشه اما فقط زدن 100 تست و بدست آوردن 100 نکته کافی نیست. در کنکور تسلط مهمه. علاوه بر نکته دونستن باید دونست که چه سوالی با چه نکته ای حل میشه و این نیاز به تست زدن خیلی زیاد داره. همین طور برای داشتن یه درصد خوب و عالی باید دید بازتری داشت و حتی بعضی اوقات چند نکته و روش رو با هم استفاده کرد.(با خلق روش خیلی کم تو کنکور بر میخورید)
    و به نظر من داشتن تسلط فقط توسط خود داوطلب قابل تشخیصه(مخصوصا در آزمون های آزمایشی) من توصیه میکنم در هر هفته حداقل 120 تست فیزیک بزنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •