اره ولی فک کنم کراک میزنه اخه تریاکی ها این شکلی نیستن
.
حالا خودمونیم این مرتیکه به خاطر پول بیشتر ببینم تمام خاطزات خوب ما رو خراب میکنه یانه
چرا هر بازی که خوبه اینا گند میزنن بهش به خاطر پول بیشتر.اره میاد برای PC اما شاید با کمی تاخیر
اره ولی فک کنم کراک میزنه اخه تریاکی ها این شکلی نیستن
.
حالا خودمونیم این مرتیکه به خاطر پول بیشتر ببینم تمام خاطزات خوب ما رو خراب میکنه یانه
چرا هر بازی که خوبه اینا گند میزنن بهش به خاطر پول بیشتر.اره میاد برای PC اما شاید با کمی تاخیر
منکه نمیتونم از خودم اسم در بیارم!!آسم تاپیک رو افتضاح انتخاب کردی
فقط با این حساب که اونا اسمشو گذاشتن DMC شما هم که همین اسمو گذاشتی
اگه یکی ندونه فکر میکنه واسه devil may cry 5 تاپیک نیست
اصلا فکر نکنم این DMC 5 باشه...
دیشب من چک کردم نوشته بود که فقط برا PS3 & X360کی گفته برای PC نمیاد خوبم میاد برو تو گیم اسپات نوشته میاد
اما الان میبینم که PC رو هم اضافه کرده!
به قول بجه ها این مرنیکه تریاکی کیه؟؟
البته به قول مسعود این DMC هستش نه DMC 5
این لینک تریلرش کار نمیکنه
تحليلی بر دانته جوان در DMC
از مدتها پيش شايعه شده بود استوديو بازیسازی نينجاتئوری، سازندهی عنوان موفق هونلیسورد در حال ساخت قسمت پنجم از مجموعه بازیهای شیطان هم میگرید است. شرکت كپكام، ناشر اين مجموعه و سازندهی قسمتهای قبلی اين سری پیش از آغاز نمایشگاه بازیهای رایانهای توکیو تمام شايعات را با نشان دادن تصاويری از دانته تایيد كرد. به نظر میرسد DMC: Devil May Cry پيشدرامدی برای قسمت سوم از مجموعه بازیهای شیطان هم میگرید باشد.
با اين حال دانتهای كه در تصاوير نشان داده شد ابدا شباهتی به دانتهای كه میشناختيم ندارد. البته اگر به اجزای صورت او توجه كنيد، میتوانيد شباهتهايی در فرم بينی و چشمهای اين دو شخصیت مشاهده كنيد. اين شباهتها میتوانند نشان از اين مسئله داشته باشند كه داستان DMC، نوجوانی دانته را روايت خواهد كرد. ولی آيا دانته در نوجوانی يک ولگرد خيابانی بوده و سيگار میكشيده؟!
اگر فرض ما بر این باشد كه اين شخص كه خود را دانته معرفی میكند، واقعا خود دانته است، حواشی زيادی پيش میآيند. در ادامه با اين فرض دانتهی جديد را تحليل میكنيم كه او واقعا كودكی و نوجوانی همان دانتهای است كه با موهای سفيد میشناختيم.
چهرهی دانته جوان بیشباهت به دانته خودمان نيست
چه اتفاقی برای موهای سفيد دانته افتاده است؟
موهای نيرو در قسمت چهارم از مجموعه بازیهای شیطان هم میگرید همانند دانته سفيد بود و اين مسئله برای بسياری از تازه واردها عجيب به نظر میرسيد. ما اصلا نمیدانيم كه چرا موهای دانته سفيد است. شايد رنگ موهای او از زماني كه قدرتهای شيطانیاش را بدست آورده تغيير كرده است و با بدست آوردن قدرتهايش، رنگ موهايش نيز سفيد شده است. صحت اين مسئله دور از ذهن نيست زيرا دانته و نيرو هر دو موهای سفيد رنگ، و قدرتهای شيطاني دارند. به تصاوير دانتهی جديد توجه كنيد؛ موهای اين دانته نيز (از پشت) در حال سفيد شدن است.
چرا دانته به دنيای ما آمده است؟
اولين تصاوير منتشر شده از DMC، دانتهی جديد را بر فراز شهری نشان میدهند. اين شهر شباهت بسياری با شهری دارد كه دانته در آن، تجارت هيولاكشی خود را راهاندازی میکند. اما ما میخواهيم بدانيم چرا دانته وارد دنيای ما شده و با شياطين میجنگد. آيا دانته را از دنيای شيطانی بيرون انداختهاند؟ در اسكرينشاتهای منتشر شده، دانته را در وضعیتی میبينيم كه برای عكسبرداري پليس، صفحهی مشخصات را بدست گرفته است. احتمال دارد دانته پس از اخراج از دنيای شيطانی بدليل وضعيت نيمهانسان/نيمهشيطان خود دچار مشكلات شده و نهايتا به يک نوجوان خيابانی تبديل شده باشد
چرا دانته صدمه ديده است؟
در تمام قسمتهای اين مجموعه، دانته از هر نوع آسيبی مصون بود، اما در عكسهای منتشر شده از دانتهی جديد، وی صدمه ديده است. بطوری كه بر روی صورت و دستهای او آثار جراحت دیده میشود. دانته بدون هيچ مشكلی و با خونسردی كامل به مبارزه با هيولاها و شياطين میپرداخت و صدمه ديدن او نيز غير ممكن بود. این موضوع احتمال اینکه DMC، داستان دانته را قبل از دريافت قدرتهای فرابشریاش روايت كند را افزایش میدهد.
چه كسی نام دانته را میپرسد؟
در تريلر منتشر شده میشنويم كه صدايی مخوف، پشت سر هم نام دانته را از او سوال میكند. امكان دارد مكانی كه دانته در آن قرار گرفته است، محل تمرين و آموزشی براي شياطين تبعيد شده به زمين باشد. ما دانته را در حالتی بسيار آشفته میبينيم، پس ممكن است كه او حركات و ترفندهای خود را در اين مكان آموزش ديده باشد.
اگر اين احتمالها صحت داشته باشند و شخصی كه خود را دانته مینامد، همان دانتهی خودمان باشد؛ پس میتوانيم DMC را پيشدرامدی برای چگونگي بوجود آمدن دانته بدانيم. با اين حال بيشتر صبر میكنيم تا اطلاعاتی از داستان بازی منتشر شود. در هر صورت به اين زودیها منتظر عرضهی DMC بر روی كنسولهای خانگیتان نباشيد.
منبع:دي بازي نيوز
اینم از مدرک
چرا امکان داره دانته جدید، دانته اصلی نباشه...()
خوب احتمالاً امروز همه Devil May Cry معرفی شده ی جدید رو دیدید و همچنین دیدید که شخصی درون Trailer این بازی خودش رو دانته معرفی می کنه. خوب حالا این سری فرضیه هایی داریم ( که امیدواریم درست باشه و حقیقت داشته باشن! ) که این دانته همون دانته اصلی سری Devil May Cry نیست.
- شخصیت جدید، نتیجه ی آزمایشگاهی با نام 64432P هست و به عنوان یک پروژه نوآوارنه معرفی شده و ما دلیلشو نمی دونیم.
- صدای عجیبی که پشت سر هم از اون می پرسه "اسمت چیه؟" ممکنه یک قدرت کنترل ذهنی باشه که می خواد به اون بقبولونه که اسمش دانته ـس در صورتی که ممکنه نباشه.
- شمشیری که نشان داده شد شبیه Rebelion بود اما از اون تاریکتر بود و همچنین تبدیل به یک نوع شلاق می شد ( که می تونه جایگزینه دست Nero تو شماره 4 باشه ). شاید دانشمندان Rebelionـی جدید مطابق نیاز هاشون ساختن.
- اگر قراره این دانته ی جوان باشه باید داستان بازی قبل از داستان بازی Devil May Cry اصلی اتفاق بیوفته اما این تقریباً غیر ممکنه چون دانته اون سنگ طلسمی که ویرجیل هم نیمه ای از اون رو داشت، نپوشیده بود.
- اگر یادتون هم باشه در Devil May Cry 3 عکسی رو می دیدیم که در اون مادر دانته همراه دو پسرش ( دانته و ویرجیل ) در اون بود و هم دانته و هم ویرجیل بچه، مویه سفید داشتن ولی این دانته مویه مشکی داره.
خوب اینا چیزایی بود که تا الان از تریلر پخش شده متوجه شدیم. امیدواریم اینا حقیقت داشته باشن و این دانته، دانته محبوب ما نباشه. فکر می کنم هر کسی که طرفدار این سری بازی بود با دیدن قیافه جدید داد زد: "اوه خدای من، نــــــــه!!!"
منبع:بازي سنتر
منبع اصلي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من که گند زدن به کل سابقه ی DMC اگه سازنده ی سری اول میدونست که روزی قراره سر دانته همچین بلایی بیاد هیچوقت این بازی نمیساخت!! الان تو قبر روحش میلرزه!! روحش شاد!!!! (میدونم نمرده) ولی همون لحظه که از DMC دست کشید برای من مرد
ای کاش دانته واقعی نباشه!یارو قیافش جوریه انگاری از این خرابه ها که معتادا توشن اومده!
جدا از شوخی به نظر من دانته نیست!گردنبند که نداره!موهاش هم که سیاهه!
حالا چالش جدید:دانته نیست پس کیه؟!
راستی میگم شاید دشمن دانته باشه!اومده باشن تو تریلر اول نیشونش داده باشن!اصلا حتی اگه تایید بشه دانتست نگران نباشید!اینقدر مردم اعتراض میکنن تا قیافش مثل قبلش میشه!
شاید موضوع اینم مثل وقتی باشه تازه عکسای نسخه 4 اومده بود میگفتن چرا دانته این شکلیه!(عکس نرو منتشر شده بود!)
شاید پسرشه
ولی تو دمو هم که معلوم نبود که این شخص گفته اسم من دانته هستش![]()
اصلا فوقش اگه قیافشو درست نکردن خودم میرم آموزش مد سازی که بتونم skin درست حسابی براش درست کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)