تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: فراموش کاری در حد بالا

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. جناب AliSub، دانشجوی فعال
    از نوشته هاتون به این نتیجه رسیدم که می خواهید جزو ممتازین باشید.
    یه توصیه ای بهتون می کنم که همه جوره آرامش داره چون هدفش والاست. درس رو به خاطر درس بخونید نه به خاطر نمره حتی اگه این نمره، 20 باشه چون این نوع کار کردن، فعالیت کردن و درس خوندن کلی تبعات خوب داره که شاید در کوتاه مدت دیده نشه ولی در بلند مدت خوب جواب می ده. اینجوری دیگه اعصاب و روانتون پریشون نمی شه چون شما به خاطر خود علم، تلاش می کنید که نمره خوب هم در پی اش می آید. با این کار دیگه آدم نه حسرت می خوره نه حسودی می کنه و نه غصه می خوره چون کار و وظیفه اش رو انجام داده و تازه در عقب اون موفقیت در انتظار نشسته.
    در این راه موفق باشید

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای اینکه آرامش داشته باشید، می تونید در شربت هایی که می خورید، گلاب رو هم اضافه کنید. می تونید از جوشانده گل گاوزبان+ لیموعمانی استفاده کنید. می تونید از عرق بیدمشک استفاده کنید. برای خواب هم می تونید از عرق بهارنارنج و طارونه استفاده کنید. از ماست استفاده کنید. پیاز بخورید و در نهایت همیشه به اهداف والا فکر کنید.

وقتی پایان نامه رو می نوشتم، همش حرص و جوش می خوردم که چرا استاد اینقدر ایراد می گیره ولی وقتی به دو یا سه ماه آخر کار رسیدم دیگه ایرادهای استاد برام مهم نبود و کاری رو که برای پایان نامه ام انجام دادم فقط و فقط برای بچه هایی بود که قراره وقتشون رو بگذارن و مطالب من رو بخونن. یاد گرفتن اونها و رضایت اونها برام از همه چیز بالات رو والاتر بود و به همین خاطر سختی بیشتری رو تحمل کردم ولی هرگز شکایت نکردم.

وقتی هدف، والا و باارزش باشه هر چقدر براش تلاش کنید شیرین می شه و دیگه بحث استرس و اضطراب منتفی می شه.

من می دونم که درس خوندن سخته و می دونم چقدر زحمت می کشید، حالاتتون رو درک می کنم چون خودم هم در این لحظات شریک بودم.

4. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ايني که ميدم جديه ...

عاشقي هم باعث فراموشکاري ميشه ...

اينطوري نيستي ؟
    نه جیگر
    عاشقی لیتری چنده
    متولدین آذر دیر عاشق میشن

آره به خدا . قشنگ مخ آدمو کنف یکون میکنه

سلام. جناب AliSub، دانشجوی فعال
    از نوشته هاتون به این نتیجه رسیدم که می خواهید جزو ممتازین باشید.
    یه توصیه ای بهتون می کنم که همه جوره آرامش داره چون هدفش والاست. درس رو به خاطر درس بخونید نه به خاطر نمره حتی اگه این نمره، 20 باشه چون این نوع کار کردن، فعالیت کردن و درس خوندن کلی تبعات خوب داره که شاید در کوتاه مدت دیده نشه ولی در بلند مدت خوب جواب می ده. اینجوری دیگه اعصاب و روانتون پریشون نمی شه چون شما به خاطر خود علم، تلاش می کنید که نمره خوب هم در پی اش می آید. با این کار دیگه آدم نه حسرت می خوره نه حسودی می کنه و نه غصه می خوره چون کار و وظیفه اش رو انجام داده و تازه در عقب اون موفقیت در انتظار نشسته.
    در این راه موفق باشید
    خیلی روش خوبی پیشنهاد کردین! این نکته پرینت می گیرم می چسبونم تنه دیوار اتاقم!
    من آخه از ترم اول تا این ترم (ترم چهارم) میخاستم تو باشگاه پژوهشگران جوان عضو شم! بهشون میگم فلان کار این و اون کار و خوب بلدم که میگن نه مافقط معدل بالای 16 توی دوترم، اونم با 36 واحد پاسی میخایم!
    ماهم تا این ترم یا 0.25 معدل کم داشتیم یا 3واحد کمتر! رشته برق هم که می دونید شیره ادمو میکشه!
    دیگه این ترم باید برم!

نه

وقتی هدف، والا و باارزش باشه هر چقدر براش تلاش کنید شیرین می شه و دیگه بحث استرس و اضطراب منتفی می شه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •