تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: حداکثر ترم قابل تحصیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

دانشگاه آزاد به هیچی بستگی نداره من خودم کاردانی رو 9 ترم به درازا کشید تا گرفتم البته بهم دادن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    اول شرمنده که تاپیکو از زیر خاک بیرون میکشم چون دیگه نیاز نبود تاپیک جدید باز کنم
    من دانشجوی کارشناسی پیوسته مکانیک داشنگاه ازادم و ترم 6
    متاسفانه تا الان اصلا خوب واحد پاس نکردم(55 تا) (شکلک خجالت) به همین دلیل هرجور حساب میکنم بیشتر از 12 ترم باید بخونم
    البته یک ترم هم داغون شدم مرخصی پزشکی گرفتم ولی تو سنواتم حساب شده
    مشکل سربازی هم ندارم و کارت معافیتم رو گرفتم، حالا با این تفاسیر ایا مشکل حداکثر 12 ترم تحصیلی رو دارم؟(با توجه به اینکه معاف شدم)
    میگن 12 ترم بیشتر بشه میندازن بیرون مدرک معادل میدن، درسته؟ الان من چه بلایی سرم میاد
    مرسی بچه ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

لطفا دوستان صاحب نظر کمک کنین!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معافيت تحصيلي ادامه تحصيل مشمولين در مقاطع تحصيلي ديپلم و پيش‌دانشگاهي
    حداكثر سقف مجاز تحصيل مشمولين براي اخذ ديپلم 22 سال و مقطع پيش‌دانشگاهي 24 سالگي به شرط پيوستگي و تحصيل حضوري مي‌باشد.تحصيل داوطلبين آزاد در شمول معافيت قرار نمي‌گيرد.
    مشمولان مقيم خارج از كشور كه قبل از فروردين ماه سالي كه طي آن به 18سالگي مي‌رسند از كشور خارج شده باشند با هماهنگي نمايندگي جمهوري اسلامي و مركز مدارس ايرانيان خارج از كشور مي‌توانند از معافيت تحصيلي استفاده نمايند.
    -

چگونگي ادامه تحصيل در مقاطع دانشگاهي

مشمولين فاقد غيبت درصورت قبولي در آزمون ورودي يكي از دانشگاه‌ها مشروط برآنكه دانشجوي اخراجي و انصرافي نباشند مي‌توانند از معافيت تحصيلي استفاده نمايند.
    شرايط بازگشت به تحصيل دانشجويان اخراجي و يا انصرافي
    مشمولان اخراجي و يا انصرافي از دانشگاه‌ها حداكثر بمدت 6ماه پس از تاريخ انصراف و يا اخراج با ارائه نامه موافقت كميسيون مواردخاص دانشگاه مي‌توانند به معاونت وظيفه عمومي استان محل دانشگاه مراجعه نموده تا درخصوص بازگشت به تحصيل آنها تصميم‌گيري شود.

سقف مجاز سنوات تحصيلي مقاطع دانشگاهي

- با توجه به مقررات وزارت علوم حداكثر سنوات مجاز براي مقطع كارداني 3 سال
    - مقطع كارشناسي ناپيوسته 3 سال
    - مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته 3 سال

- مقطع دكتري ناپيوسته 5 سال
    - مقطع كارشناسي پيوسته 6 سال
    - مقطع كارشناسي ارشد پيوسته 8 سال
    - مقطع دكتري پزشكي پيوسته 8 سال مي‌باشد.
    در صورت به پايان نرسيدن تحصيل در مدت تعيين شده، در صورت تصويب كميسيون موارد خاص دانشگاه و درخواست دانشگاه و به شرط امكان فراغت از تحصيل دانشجو در مدت در خواست شده، سنوات تحصيلي براي تمامي مقاطع تا 2 نيمسال و اين مدت براي دانشجويان دكتري حرفه اي تا 4 نيمسال قابل افزايش خواهد بود.

چگونگي شرايط شركت مجدد در آزمون

الف -
    بيش از 2 ترم از سنوات تحصيل مقاطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد ناپيوسته و بيش از 4 ترم از سنوات تحصيل در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد پيوسته و دكتري پيوسته و ناپيوسته نگذشته باشد.

ب- مشمول در مقطع همطراز يا بالاتر پذيرفته شده باشد.

پ- تحصيل همزمان در دو رشته تحصيلي يا دو دانشگاه به شرط موافقت وزارت علوم، بهداشت يا دانشگاه آزاد اسلامي و اتمام تحصيل در سنوات مجاز از تاريخ شروع به تحصيل در دانشگاه اول از نظر سازمان وظيفه عمومي بلامانع خواهد بود.
    در هر حال مدت تحصيل در مقطع يا رشته قبلي از حداكثر سقف مجاز كسر مي‌گردد.

نكاتي درخصوص معافيت تحصيلي

-
    مشمولان فارغ التحصيل مقاطع مختلف دانشگاهي چنانچه در مهلت 6ماهه پس از فراغت از تحصيل موفق به قبولي در مقاطع بالاتر گردند مجاز به ادامه تحصيل ميباشند.

-
    حداكثر مدت زمان معرفي مشمول براي رسيدگي به وضعيت مشموليت خود پس از انصراف اخراج و يا ترك تحصيل از دانشگاه 4 ماه مي‌باشد.

-
    دانشجوياني كه مدت تحصيل آنان بيش از سقف سنوات تحصيلي مجاز شده باشد وارد غيبت شده از امتياز معافيت كفالت، ادامه تحصيل و خروج از كشور محروم خواهند شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی
    پس با این حساب من حداکثر میتونم 14 ترم تحصیل کنم درسته؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •