خوب پرنس ابرانی راست میگه دیگه.من هم راهی به جز راه مافیا به ذهنم نمی رسه.
خوب پرنس ابرانی راست میگه دیگه.من هم راهی به جز راه مافیا به ذهنم نمی رسه.
میگم قیمت چی شد آخر
یه رم نو 256 چه قدره کهنه اون چه چقدر؟؟؟
گفتم كه چقدرنوشته شده توسط wahid2003vj
30% از مصرف كننده
40% مغازه دار
با سلام
با استفتده از نرم افزار ساندرا میشه به جزئییات زیر رسید
تاریخ ساخت رم
شماره سریال جهت کنترل از طرق سایت اینترنتی برای تشخیص اصل بودن
و خیلی از قابلیتهای دیگر که فکر نکنم تو اینجا جا بشه
فکر نکنم فرق کنه.نوشته شده توسط toprix
تا جایی من شنیدم قطعات الکترونیکی عمر مشخصی ندارن که مثلا گفت یک سال از عمر رم کم شده.
شنیدم اصلا عمر معنی نداره شاید امروز بسوزه شاید صد سال دیگه. من این جور شنیدم.
رم نو و کهنه رو هم از هم نمیشه تشخیص داد چون اکثر رم های بازار به صورت باز خرید و فروش میشن.
اتفاقا بيشتر رم ها در پك فروخته ميشهرم نو و کهنه رو هم از هم نمیشه تشخیص داد چون اکثر رم های بازار به صورت باز خرید و فروش میشن
در مورد عمر هم بله عمر مفيد براش در نظر گرفته ميشه اما خب بعدش هم 100% كار مي كنه و به قول شما قطعه الكترونيكي رو نميشه روش گارانتي باز كرد من قطعاتي رو دارم كه 8 سال روزي 12 ساعت براي من كار كردن
حتما رم هایی که شما خریداری می کنید پلم شده هستند.نوشته شده توسط MaFia
رم هایی که گارانتی سازگار ارقام هستند اکثرا باز هستند، اون هایی هم که توی پک هستند به صورت پلم شده نیستند.
اگه اشتباه نکنم ، بعضی از این شرکت ها رم ها یا Flash Memory هاشونو مادام العمر گارانتی میکنند، این میتونه خودش نشونه این باشه که این جور قطعات استهلاک ندارند.
اگه مارک معروفی نباشه یا تقلبی باشه شاید.ولی تا حالا این سوال رو جای دیگه ای نخوندم و یا کس دیگه ای نگفته.
مگر اینکه رم با قطعات دیگه سیستم و به خصوص مادربرد و گرافیک هماهنگی نداشته باشه.یا رم نیم سوز شده باشه.رمهای باز ممکنه که اصطهلاک داشته باشند.چون به درستی نمی شه معلوم کرد که اصل هستند یا تقلبی و اینکه اگه دست دوم باشند نمی شه فهمید که مصرفکننده قبلی اون رم چه بلایی سر رم آورده که اون رو فروخته و اینکه از روی تاریخ ساخت نیز نمی شه فهمید که هر رم چقدر کارکرده.چون معمولا وسایل برقی اعم از کامپیوتر و قطعه های اون ممکنه چندین ماه بعد وارد بازار کشورهای دیگه مثل ایران بشه.پس رو این کار نمی شه حساب باز کرد.باید رمی رو گرفت که پلمپ بوده و گارانتی معتبری داشته باشه که خیال خریدار از سوالاتی از این نوع راحت باشه.
راستی یک راه دیگه هم برای اینکه یک رم کاملا اکبند باشه وجود داره و اون هم اینکه وقتی یک رم توی اسلات میره روی آن حاشیه زرد رنگ پایین که میره توی اسلات،خط میفته و برای همین دیگه از حالت اکبند خارج میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)