i9000 که خیلی سره از اونا
i9000 که خیلی سره از اونا
من هم با جناب Dark.Life عزیز موافقم .. GS یه سر و گردن از desire بالاتره!
خیلی عجله داری گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
صب کن یا n8 بگیر یا e7 فقط 2 هفته باید صب کنی
این دو تا دیگه همه چی دارن
من بازار بودم گالکسی رو دیدم حال کردم.گوشیه شاخیه به نظرم![]()
هی میگه خروجی tv نداره!
داره از 3 نوعشم داره!
سوکت 3.5 میلیمتری ... برو gsmarena ببین
DLNA هم که داره با کیفیت عالی
اینم تبدیل hdmi :
hd2 ارتفاعش 2 میل کمتره به جاش عرضش 3 میل بیشتره قطرشم 1 میلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلاً معلومه شما دنبال بهونه هستی که بگی گالکسی نخر ... اگه تعصب داری مجبور نیستی بیای کسی گمراه کنی
ادیت : در مورد نداشتن فلش درسته فلش نداره ولی دریچه لنزش 1/2.6 هست به جای 1/2.8 که باعث نور دهی بیشتر میشه ... تا فاصله 1 متر کم میاره ولی از اون به بعد که دیگه نور فلش led کاربردی نداره دریچه لنز بزرگتر تاثیر خودشو میزاره
Last edited by Dark.Life; 15-09-2010 at 21:04.
دمه شما گرم...کشتی منو با این گالاکسیت!!!
عزیز چه ربطی داشت؟؟ من بین galaxy و desire موندم!!! بی ربط نگو قربونت برم![]()
ممنون ولي دو چيز واسم مهمه كه i9000 نداره
يكي فلاش دوربين و اون يكي هم اينترفيس HTC sense
اينم اضافه كنم كه نرم افزارها و بازي هايي كه براي آندرويد مياد روي ديزاير امتحان ميشه
n8 ممکنه تا 2 هفته دیگه بیاد ولی e7 به این زودی نمیاد.
در کل گالاکسی گزینه خوبیه سرعت بالا صفحه بزرگ و با کیفیتپخش اکثر فرمت ها و سیستم عامل بهتر.
دوست عزیز! تو که اینقدر پول میدی اگه فلاش نداشته باشه و نتونی باهاش تو شب عکس وو فیلم بگیری یعنی همه پولت پر!!!(ii9000رو نخر!)
از طرفی به آندروید هم دل نبند که گوگل ناجور ایران را تحریم کرده، مخصوصا فروشگاه موبایلش که اولن کلی از برنامه هاش فروشی اند، ثانیا اصلا به ایران نمیده! البته من یه جا مقایسه ای بین سیستم های عامل خوندم که توی اون ویندوز موبایل تقریبا توی همه ی زمینه ها رتبه اخر را داشت به جز اینترنت که اول بود.(hd2 هم نخر)
من که خودم تو نخ بادا و wave هستم. در هر صورت اگه برات تفریح و سرگرمی معنی بازی زیاد میده، سراغ گوشی سیمبین دار برو که کلی براش گیر میاد.
البته به نظرات دیگران هم نگاه کنی بهتره!
تابعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)