تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مباحث و تکنیک ها برای عکاسی ایده آل با ویواز و بیشتر محصولات سونی اریکسون

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گوشی ویواز ، ستیو و اینا که تنظیمات دستی (تنظیم مستقیم شاتر ایزو دیافراگم و ... ) نداره ، داره ؟؟!
    سوالتون واضح نیست...
    اگه منظورتون اینه که برخلاف ساتیو این تنظیمات رو داره، باید بگم که تنظیمات هر دو مثل همه....
    البته تنظیم شاتر و دیافراگم رو فقط گوشی های با امکان manual focus دارن که البته یکی دو تا گوشی بیشتر نیستن...
    تو اینا میزان نوردهی هست که جایگزین خوبی برای تنظیمات مشابه تو گوشی های نوکیاست.

از قدیم همیشه دیدیم که عموما دوربین گوشی های سونی با همین تنظیمات ساده تر، عکس های به مراتب بهتری از گوشی های نوکیای هم رده خودشون میگیرن.

2. 2 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خیر نداره !
    پرسیدم دوربین این گوشیها تنظیمات دستی دارن یا نه ؟ ، که خریدم امتحان کردم نداشتن ، البته خب .....

نگین که نوکیا تنظیم دستی ( منظور حالت پیشرفته تر از انتخاب صحنه س ) داره !!!!!؟

تنظیم فوکوس هم مربوط به فوکوسه خب !!!

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فوکوس دستی با اونی که شما فکر میکنید فرق داره...
    من اصلا راجع به تنظیم دستی داشتن گوشی های نوکیا حرفی نزدم!!!! که البته گوشی های نوکیا امکان انتخاب ایزو و شارپنس و ... دارن که به اینها میگن تنظیمات دستی... فوکوس دستی چیزه دیگه ایه...

سوال رو واضح بپرسین. من که اصلا متوجه نمیشم شما منظورتون چیه...! سواله یا تفهیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقاعرض خسته نباشیددارممن احساس میکنم چه توشب وچه توروزگوشیم خیلی جالب عکس نمیگیره خصوصارنگبندیش ضعیفه آپدیتشم کردم چه کنم

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاعرض خسته نباشیددارممن احساس میکنم چه توشب وچه توروزگوشیم خیلی جالب عکس نمیگیره خصوصارنگبندیش ضعیفه آپدیتشم کردم چه کنم
    سلام، اگر نمونه عکس بزارید بهتر می‌شه راهمایی کرد (اندازه‌ی کوچک شده رو بزارید، اندازه‌ی اصلی عکس رو به‌صورت لینک بذارید لطفا)

نکات اولیه که خب حتما رعایت کردید دیگه؟ تمیزی لنز و این‌چیزا...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام ممنون از اقا پیام به خاطر این تاپیک مفیدش تو تاپیک ویواز دوست عزیز گل محمدی شما رو معرفی کرد
    راستش من خیلی ویواز رو می پسندم به خاطر نسبت امکانات و قیمتش بخصوص دوربینش ،و سوالم هم مربوط به دوربینشه .من 6220 نوکیا دارم 5 مگا با زنون، می خواستم بدونم اگه آشنا هتسد با عکسای 6220 یه مقایسه ای بکنید بین عکسای ویواز و 6220 تو حالت اتو و یکسان ،می خوام بدونم به نظر شما عکسای ویواز واضحترند یا نه؟ (از بحث مگا بگذریم که که شاید بعضا مگای بیشتر لزوما مفیتر هم نباشه و مهم یه مگای حداقل 5 و سنسور خوب و عکاس خوبه).منتظر جوابتون هشتم با تشکرات فراوان
    راستی حتما باید یه سر هم به وبلاگت بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تجربيات جديدم از عكاسي با ويواز ......

1- به هيچ عنوان اجازه نديد نقطه نوراني توي عكستون باشه .... مثلا ديوار يا كف خيابون كه نور خورشيد رو منعكس كرده يا هر چيز ديگه اي ... كلا اجازه نديد قسمتي از تصويرتون پر نور تر از بقيه جاها باشه وگرنه كنتراست مياد پايين

2- گوشيتون رو به گونه اي نگه داريد كه نور خورشيد طرف lcd با شه يعني پشت به خورشيد وايسيد وگرنه كنتراست مياد پايين

3- اگه نصف تصويرتون سايه باشه و نصفش آفتاب (پر نور نباشه ) اون وقت هم عكستون خوب ميشه

4- صبح ها بهتر عكس ميندازه

5- در حالت auto بهتر عكس ميگيره

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •