تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: سرعت زیاد cpu Phenom II X4 945

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

به طور اتفاقی چشمم به این تایپیک خورد و تصمیم گرفتم بعد از چند ماه سوکتم را در p30world بشکنم

دوستانی که اینجا جمع شدید تا به مردم خدمتی کنید و گره گشایی ، اینجا مکان تحمیل intel بهتره یا amd نیست و اینکه amd داغ می کند و اون حرف های که فروشندگان در سابق میزدند با گسترش اینترنت و اطلاع رسانی مرده

دمای پردازنده های فنوم شاید با مدل های مشابه اینتل 3 تا 5 درجه متفاوت باشه ولی نکته مهم در ایجاد چنین مشکلاتی به فن استوک مربوطه
    مدرک هم نگاه اجمالی به دو فن استوک از Amd و intel

اندازه ، هتسینگ و کیفیت را ملاحظه کنید جواب به راحتی بدست میایید

پس بهتره مهمل بافی نکنیم و از ازمایش و این چیزا دم نزنیم ، مگه اختلاف دمای این دو 10 یا 20 درجه هست ، در شرایط برابر و با فن های یکسان این اختلاف 3 یا 4 درجه هست که این مقدار کم ربطی به ایجاد چنین صدای ندارد
    برای خودم هم تستای آقای D3VIL جالب بود ولی فکر نکنم عادلانه باشه که سی پی یو سرور رو با دسکتاپ مقایسه کنیم
    حالا من مشتاقم تستای ایشون رو با Q9650 ببینم ولی مثل اینکه خبری نیست

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

حالا من مشتاقم تستای ایشون رو با Q9650 ببینم ولی مثل اینکه خبری نیست
    متاسفانه به بنده آجازه Public شدن این تست ها داده نشد..!چون تست ها به طور اختصاصی زده شده بود!

3. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب تجربه من ميگه 4 هسته اي هاي فنوم 2 واقعا پردازنده هاي گرمي هستند
    البته شكي نيست كه AMD در مورد خنك كننده اين پردازنده ها خيلي كوتاهي كرده ولي حرارتي كه اين پردازنده ها توليد مي كنند (حتي نسخه هاي RBC3) كمي بالاست
    اين را ذكر مي كنم كه همه انتظار داشتند كه با ورود 6 هسته اي ها گرماي بيشتري را از اونها ببينند و اصطلاحا پردازنده هاي گرمتري باشند ولي خوب بدليل تغييراتي كه AMD ايجاد كرد خوشبختانه حرارت اين پردازنده ها و همينطور ميزان مصرفشون خيلي معقولتر شد
    به نظر من طرفداران AMD بايد منتظر نسل جديد يا همون بولدوزور باشند چون از نظر تكنولوزي كه اين پردازنده ها دارند يك تحول بزرگ در دنياي پردازش ايجاد مي كنند(لاعقل چيزي كه شواهد نشان ميده)

اما در مورد آمار و ارقامي كه آقا آرمان قصد داشت بذاره و نذاشت :
    متاسفانه بعضي از بنچ ماركها كه گرفته ميشه يا جنبه كاملا شخصي داره يا جنبه R&D كه اين قسمت دوم توسط متخصصان ويژه انجام ميشه و بيشتر جنبه درون سازماني داره و كسي حق عمومي كردنش را نداره
    از اين قبيل آمار و ارقام و بنچماركها زياد هست
    در اين فروم هم افراد متخصص زيادي هستند كه داراي يك يوزر عادي هستند كه كاملا ناشناس عمل مي كنند(حالا برعكس آقا آرمان كه شناخته شده هست) و بعضي از اين افراد كه من با اونها بحث هاي مفصلي داشتم شهرت جهاني هم داشتن و بسياري از اون آمار و ارقامي كه طي اين بحث هاي جالب ارايه ميشه بعدش تاكيد ميشه كه بصورت PUBLIC در اختيار ديگران قرار نگيره
    آمار و ارقام اين دوستمون هم همينجور هست و احتمالا بيشتر جنبه R&D داره

اما خيلي كلي ميگم كه 4 هسته اي هاي فنوم 2 مخصوصا مدلهاي 955 و 965 مصرف و حرارت بالايي توليد مي كنند
    البته شكي نيست كه NEHALEM ها هم حرارت بالايي دارند ولي خوب در اين مورد بعد از 955 و 965 قرار ميگيرند.

موفق باشيد

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •