تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: به دادم برسید - نمی خوام برم پیش

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا نگراني شما صحيح نيست ...... ببينيد اگه سال كنكور رو به سه بخش تقسيم كنيم (تابستان، از مهر تا عيد و بعد از عيد) بخش تابستان كم اهميت ترين بخشه كه شايد بيشتر از 10% اهميت نداره مطمئن باشين با يك برنامه ريزي درست و اجراي اون تمام دروس پايه ضمن رفتن به كلاس هاي پيش و خوندن درسهاي پيش مطالعه ميشه...... البته به رشتتون هم برميگرده من خودم رياضي بودم و مي دونم براي اين رشته حتما شدنيه

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض درس

اصلا نگراني شما صحيح نيست ...... ببينيد اگه سال كنكور رو به سه بخش تقسيم كنيم (تابستان، از مهر تا عيد و بعد از عيد) بخش تابستان كم اهميت ترين بخشه كه شايد بيشتر از 10% اهميت نداره مطمئن باشين با يك برنامه ريزي درست و اجراي اون تمام دروس پايه ضمن رفتن به كلاس هاي پيش و خوندن درسهاي پيش مطالعه ميشه...... البته به رشتتون هم برميگرده من خودم رياضي بودم و مي دونم براي اين رشته حتما شدنيه
    با تشكراز sadboy012 عزيز .

ببينيد من همينطوري واسه خودم كه نمي گم كه نمي رسم يا خيلي خوب نمي رسم !
    درصد اينكه من بتونم به طور فوق العاده درس هاي پايه رو بخونم خيلي كمه
    يا (درصد اينكه تست هاي زيادي از خود كتابام رو نزده باشم خيلي زياده و اصلا از چيزي كه پيش مياد راضي نيستم )
    اصلا اون وقتاي كه مدرسه هم بودم يا 20 يا 0 بودم . واسه همين اينو ترجيح دادم كه ديگه بهانه اي واسه كمي وقتو و ... نداشته باشم .
    بده من تسلط زيادي داشته بشم روي پايه؟؟ حتما شما ميگيد نه! كي گفته بده!

فقط اينو مي گيد كه من چرا فكر ميكنم امسال نمي رسم ؟ اخه باور كنيد بررسي كردم . هم وضعيت خودمو ..
    هم فرصتو.. هم درساي پيشو ..هم كتابايي كمك اموزشي كه بايد بخونم...شايد برسم بخونم ولي وقتي به اخر سال رسيدم مي بينم مني كه مي خوانم فيزيك راحت 70به بالا بزنم از هر كتاب هر مقطعي 30 درصدش رو نخوندم و خيلي از اين جمله موارد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من هر کس میاد 1 دلیل میاره شما میایی توجیه می کنی ببینید الان این همه آدم گفتن اشتباهه منم می گم اشتباه این کار رو نکن واقعا ضربه می خوری.مطمعا باش اگه این کار رو بکنی 2 سال دیگه یا نا کجا آباد قبول می شی یا می ری سربازی

5. این کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M3lody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خب باشه اینکارو کن

دیگه چرا بحث جدید باز میکنی و هر ک هر چی میگه میگی نه

پس دیگه نیازی به نظرخواهی نبود

7. 2 کاربر از M3lody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض کو دلیل قاطع!!!!

دوست من هر کس میاد 1 دلیل میاره شما میایی توجیه می کنی ببینید الان این همه آدم گفتن اشتباهه منم می گم اشتباه این کار رو نکن واقعا ضربه می خوری.مطمعا باش اگه این کار رو بکنی 2 سال دیگه یا نا کجا آباد قبول می شی یا می ری سربازی
    سلام

خب ببینید اگه یه دلیل واقعا درست و منطقی باشه من حتما قبول می کنم .

اما واسم قابل هضم نیست که میشه امسال بخونم و قبول نشدم یه سال دیگم بخونم ولی نمیشه از الان واسه دوسال بخونم ؟؟؟!!

از طرفی خب شما با اطمینان تمام گفتید که فلان اتفاق می افته ولی چرا نمی خواید یه دلیل بیارید ؟شما از کجا انقد مطمئنید ؟ مگه تا حالا این اتفاق واسه کسی دیگه افتاده؟؟؟؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به جرات میتونم بگم فقط 20-15 درصد داوطبان کنکور توی تابستون میخونن ! (به کیفیت خوندن توی تابستون کاری نداریما ! که اون یه بحث دیگس ) . به نظر من خوندن توی تابستون فقط برای اینه که بفهمی کنکور یعنی چی ،چه جورری باید برای کنکور بخونی ، برای تسلط روی هر درس لازمه چند تا تست بزنی،در روز اگه چه قدر درس بخونی کافیه و ...
    ببین اینم دلیل قانع کننده : شنا برو تمام کسایی رو که از تابستون شروع کردن به خوندن پایه رو 15-10 روز دیگه نگاه کن ،اکثر قریب به اتفاقشون میگن ما نیاز به مرور کلی داریم ، اصلا یادمون نیست تو تابستون چی خوندیم و... اینا همش نشون میده که توی تابستون اونطوری که باید نمیشه درس خوند
    ولی خوب هر چی که باشه کارایی که اونا توی سه ماه کردن (تهیه کتاب تست ، خوندن یه سری دروس پیش نیاز برای پیش دانشگاهی و...) شما باید نهایتا توی یک ماه انجام بدید تا نتیجه ی مطلوب رو بگیرید
    خیلیا بودن که از دی و بهمن شروع کردند به خوندن و نتیجه گرفتن ،شما که دیگه جای خود داری

10. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض ببخشید !

خب باشه اینکارو کن

دیگه چرا بحث جدید باز میکنی و هر ک هر چی میگه میگی نه

پس دیگه نیازی به نظرخواهی نبود

من از شما معذرت می خوام که جوری صحبت کردم که شما فکر کنید من خودم از اول از این کار مطمئن بودم و حتما این کارو می کردم .

باور کنید اگه مشکلم حاد نبود به همون گفتن این بحث تو تاپیک کنکور 90 اکتفا می کردم...اگه کارم گیر نبود قسمتون نمی دادم که بگید چیکار کنم...اگه نبود انقد pm به دوستامون نمی زدم (و نمی زنم) که کمکم کنند .
    ولی چرا بهم حق نمیدید؟؟؟؟ در حالتی که من هیچ نظر و انتخابی نداشته باشم و همه ی گزینه ها واسم یکی باشن حرف شما درسته من نباید انقد با جسارت و اطمینان صحبت کنم . ولی من خودم یه سر قضیه رو که همون نرفتن باشه قبول دارم و چون هیچ دلیلی که منو اصلا از این کار کنار بکشه ندیدم هر روز یه جوری میشم که انگار از قبلا مطمئن ترم. واسه همین اینجوری شد که شما فکر کنید من مطمئنم از این کار .

بازم M3lody عزیز ازتون عذرخواهی می خوام .از همه دوستانی که زحمت کشیدندو نظر دادند هم همین طور .

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بیخیال بابا من که اصلا درس نخوندم 1هفته مونده بود به کنکور بازم امید داشتم که درسا تموم میشه
    واقعاَ خجالت نکشیدی همچین تاپیکی زدی ؟

13. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

بیخیال بابا من که اصلا درس نخوندم 1هفته مونده بود به کنکور بازم امید داشتم که درسا تموم میشه
    خیلی باحال بود
    البته خودمنم 4هفته مونده به کنکور شروع کردم به خوندن....
    این تبلیغای تلویزیون که میگه"موفق ها از تابستان شروع می کند" الکیه خیلی جدی نگیرید

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

راستی فکر نکنید تو 4هفته موفق نشدما نه...........
    به هدفم که مهندسی شیمی بود رسیدم حالا ازاد و دولتی که خیلی باهم توفیقی نمی کنه

15. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب قبول .... فرض ميكنيم شما مشكلي داري كه تو كل كشور 10-20 نفر هم مثل شما پيدا نميشه ( در پرانتز اينكه با هر مشكلي و تحت هر شرايطي ميشه درس خوند و توي كنكور موفق شد حالا يكي قبولي تو اميركبير براش موفقيته يكي تو آزاد دليلش هم اينه كه من خودم هم داراي مشكلاتي بودم كه بسيار نادر بود )
    شما بيا اينكار رو بكن : ببين اصلا بحث درصد نيست كه شما بگي من مي خوام و مي تونم فيزيك رو فلان درصد بزنم امسال با درصد 60 توي همه درسها (چيزي كه به ظاهر سخت نيست) ميشد رتبه زير 1000 و به عقيده من زير 700-800 آورد اگه شما خيلي مشكل داري و يه جورايي نمي خواي امسال بخوني خب اشكال نداره همه درسها رو نخون!! كتاب ها رو قسمت بندي كن و از همين الان يه قسمت هايي رو از هر درس بذار كنار و توي كنكور 90 شركت كن شركت كردن خالي كه محرومت نميكنه بعد اگه نتيجه نگرفتي براي سال بعدش بخون

ولي اينو از بقيه شنفتي از من هم بشنو اگه به فكر ايني كه يكباره دو سال درس بخوني يا به طور كلي اين فكر رو داري توي كنكور 91 موفقتر از 90 عمل مي كني نميگم نشدنيه اما احتمالش كمه و يه عالمه دليل وجود داره كه نتوني اين كار رو بكني يكيش اينه كه دوسال درس خوندن هر كسي رو از نفس مي اندازه ( چون همين طوري هم خيلي ها وسط راه ميبرن براي يك سال خوندن)

در آخر هم اينكه اگه رشته رياضي هستي و از اين ميترسي كه حجم درساي پيش زياده و به پايه نميرسي اشتباهه اگه بابرنامه و ساعت مطالعه كافي درس بخوني هنوز هفته اي يه نصفه روز رو اضافه مياري براي استراحت و تفريح

پ ن: اگه فكر ميكني ميشه مشكلت رو برام خصوصي بفرستي حاضرم بيشتر بهت كمك كنم
    Last edited by Reza31001; 16-09-2010 at 06:50.

17. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •