لطفا به پست بالام جواب بدین
لطفا به پست بالام جواب بدین
عالیه ...ولی هارد رو Western Digital بردارید ...پس ارزاکو میگیرم
این سیستم نهایی من هستش
CPU:AMD PHENOM II X6 1090 3.2GHZ=315
M.B:ASROCK 890GX EXTREME3=155
VGA:ONBOARD=0
RAM:G-SKILL RIPJAWS 4GB 1600 CL7=160
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=45
PSU:MEMONEX MOD EX GAME 600W=75
CASE:GREEN MAGNUM2=40
نظرتون در مورد هارد چیه؟ با توجه به اینکه سیستمم دائم برای دانلود روشنه؟؟ و می تونم بعدا از همین مدل 500 گیگ دیگه اضافه کنم یا پیشنهاد میکنید 1 ترا بگیرم
بهترین کار اگه نیازتون بیشتر از یک ترابایت نیست اینه که الان یک Western Digital 500 از سری Caviar Black بگیرید (یه وقت از سری Blue یا Green نگیرید ها ... سرعتشون پایینه و برای Archive ساخته شدن ) و بعدا یکی مثل همون رو بهش اضافه کنید تا سرعتش با استفاده از Raid 0 بالا بره ... اگه هم نیازتون بیشتره همون کار رو با 2 تا یک ترابایت انجام بدید ...
درسته ... به نظر من تنها رقیب رم Corsair هست که نسبت به اون ارزش خرید کمی بالاتری داره ... من خودم Corsair 2x2 1600 8-8-8-24 رو 165 تومان گرفتمدر مورد رم شنیدم از بهترین رم های بازارند درسته؟
فقط چند نکته یادتون باشه :
1- به پیشنهاد های فروشنده اصلا و ابدا توجه نکنید ... (البته بعضی از فروشنده های باسواد حسابشون جداست)
2- 100 درصد سیستم رو اسمبل کنید ... تا اگه قطعات مشکلی داشت همون جا عوض کنید ...
3 - بدون گارانتی هیچ قطعه ای را نخرید
پیشاپیش مبارکتون باشه.
Last edited by Erfan.; 13-09-2010 at 20:59. دليل: .
ببخشید یه سوالی داشتم
این هارد و رم ddr3 هستند؟
رم DDR3 و هارد هم SATA II !
سلام
من این سیستم رو میخاستم هفته پیش بیام تهران بخرم ولی شرایطش مهیا نشد
ولی از شهر خودم قیمت گرفتم نظر شما چیه؟
CPU:AMD PHENOM II X6 1090 3.2GHZ=325
M.B:ASROCK 890GX EXTREME3=197
VGA:ONBOARD=0
CASE:GREEN MAGNUM2=44.5
RAM:G-SKILL RIPJAWS 4GB CL9=135 نمیدونم باسش چنده؟ طرف میگفت CL9 بهتر از CL7 هستش؟؟ مگه تایمینگش پایین تر باشه بهتر نیست؟؟؟
هارد یک ترا 64 مگ بافر وسترن 88 تومان میداد ولی نپرسیدم از کدوم سری هستش؟
پاور MEMONEX MOD EX GAME 600W رو با قیمت 95 میداد گفت کمیاب شده
+60 تومان سود و دستمزد
نهایتا 935 تومان
نظرتون چیه بیام تهران بخرم بهتره یا از همین جا بخرم؟
لطف می کنید اخریت قیمت قطعات بالا رو بهم بگین
Last edited by LONELY MAN; 18-09-2010 at 22:16.
سلام
اگه نمیتونی بیای تهران بهتره اینترنتی بگیری از سایت cybertex.ir
یه جا رو میشناسم که فروش اینترنتی داره و قیمت اکثر قطعاتش 3-2 تومن با تهران فرق داره
در ضمن اگر قطعه ای را در سایتش نداشت میتونی بش زنگ بزنی چون خودش وارد کنندست و اکثر قطعات موجود در بازار تهرن را برات میتونه تهیه کنه
ممنون حسین جان رو گزینه خرید اینترنتی فکر میکنم
ولی کسی هست که به پست بالام جواب بده
کیس مورد نظرتون پیدا نمیشه توی اون رده قیمتی از گرین الان 2009 هست که اونم هفته دیگه پیدا نمیشه فقط به خاطر اینکه گرین کارخونه خودش رو برده سلفچگان
پاور رو هم از سر دل سوزی بهت میگم نگیر چون توی لود بالا باعث خرابی سخت افزار میشه ( با چشمای خودم دیدم که توی لود 600 وات کم میاره و نمیتونه خروجی رو تامین کنه و به جای اینکه پاور خاموش بشه 1 ثانیه خاموش 1 ثانیه روشن میشه )
کجا هستید اگر برای خودتون میصرفه میتونید بیاید از تهران بخرید در واقع باید حساب کنید توی اون چند روزی که الاف خرید از تهران میشید با نیومدن خوتون میتونید اون رو تامین کنید
در مورد خرید اینترنتی هم تا جایی که من سراغ دارم تقریبا 5 هزارتومان هزینه داخل شهری میخوره برای تحویل به باربری و تقریبا معادلش هزینه باربری
موفق باشید
مرسی
ولی باید از قیمت قطعات در تهران خبردار باشم تا پیش خودم دودوتا چارتا کنم که میصرفه بیام تهران یا نه؟
کیس و پاور چی پیشنهاد میگین؟
ولی همه از پاور ممونکس تعریف میکنند؟
نظرتون در باره مین چیه با توجه به اینکه در اینده میخام گرافیک کواردو بخرم
یه سوال فنی؟
میشه یک کار گرافیک رو با یک کواردو روی مین سوار کرد
Last edited by LONELY MAN; 18-09-2010 at 23:06. دليل: اصلاح
همین برند پاور خوبه
مادربرد نیاز نیست قابلیت خاصی داشته باشه تا این سری nvidia بهش بخوره.یه اسلات pcie2 16x بسه
منظورتون اینه که یه کارت گرافیک مخصوص بازی را با یک کارت گرافیک Quadro با هم بست؟نمیشه.,یکی از دوستان تاپیکی زدن که توش نوشتن چطور یه کارت گرافیک مخصوص بازی nvidia را به Quadro تبدیل کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)