5230 گوشی خیلی مزخرفیه ! و توصیه اکیدی دارم این گوشی رو خریداری نکنین چون بی خود و بی دلیل ریستارت می شه و با فلش و هارد ریست هم حل نمیشه ! به خاطر همین مشکلات بود که تولیدش متوقف شد!!!!!![]()
5230 گوشی خیلی مزخرفیه ! و توصیه اکیدی دارم این گوشی رو خریداری نکنین چون بی خود و بی دلیل ریستارت می شه و با فلش و هارد ریست هم حل نمیشه ! به خاطر همین مشکلات بود که تولیدش متوقف شد!!!!!![]()
اگه پولتون به 5530 میرسه اونو بگیرید خیلی سرتره...
اتفاقا! امروز رفتم! چه آشفته بازاری....
یه عده اسگل توی علا الدین نشستن!
اولا که 5233 توی بازار اصلا رنگ سفیدش نیست! نه توی علا الدین بود نه توی پاساژ ایران!
جالب اینه که فروشنده های موبایل! که هر روز با گوشی سر و کار دارن! میگفتن آقا این گوشی اصلا سفید نداره1 اون 5230 هست که سفید داره!
میخواستم با کفش برم توی صورتشون!
واسه من مغازه موبایل زدن نفهم ها!
خلاصه...قیمت ها هم قربونش برم خنده دار!
از 150 بود این گوشی تا 169!
جالب اینجاست این رنج قیمت همه با گارانتی اصلی نوکیا بود!
همشونم از دم گیج میزدن این فروشنده ها! یکی اینو با 5230 یکی میکرد...یکی با 5530 قاطی میکرد!..خلاصه سر درد گرفتم!
و اخرشم این گوشی رو نخریدم تا اونجای همشون بسوزه!
در ضمن این گوشی چینی نیست! و کره ایش هست!
![]()
5530 wifi داره . . . از این نظـر بهتـر هستاینترنت و ساپورت نرم افزاری![]()
نمیشه از 5230 کم گذاشت چون gps داره ولی 5530 نداره.
5230 تاچش قویتره
5530 یه مموری 4 همراش داره ولی 5230 نه
5230 دوربینش 2 ولی 5530 3.2
sensor motion(سنسور حرکتی)5230 نسبت به 5530 قوی تره.
یه چیزه جالبه 5230 اینه که شما هر جایه دنیا که عکس بگیرین میتونین چند سال بعد موقعیت این عکس رو به وسیله gps البته(اتوماتیک)خودش براتون پیدا میکنه.
من 5230 دارم و خیلی ازش راضی هستم.
برتری شون شهودی نیست وبستگی به کاربرش داره یکی براش جی پی اس مهمه5230 می گیره وازش راضی هست
یکی دیگه وای فای می خواد ویا دوربین بهتر5530 می گیره ازشم راضیه
این هم مقایسه 5530 و 5230
امیدوارم به دردتون بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب عزیز من صفحه ی 5230 که بزرگتره...هر چه بزرگتر بهتر...پس 5230 تو این مورد هم بهتر از 5530 هستش
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
اون سه دکمه هم اگه لمسی نباشه مثلآ چه فرقی میکنه؟؟؟
این سه تا اگه نباشن کار با گوشی سخت تر می شه
من نگفتم نباشن،من گفتم لمسی نباشن!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)