آخيييي دلم سوخت واسش . چه ذوقي ميكنه گرفته توپو .
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
داش مهدي اون گله با اين خيلي فرق ميكرد . اون رو اشتباه دروازه بان بود اين رو اسگليه دروازه بان![]()
آخيييي دلم سوخت واسش . چه ذوقي ميكنه گرفته توپو .
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
داش مهدي اون گله با اين خيلي فرق ميكرد . اون رو اشتباه دروازه بان بود اين رو اسگليه دروازه بان![]()
تو پست اول كه گذاشتم!
مشاهده
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
نه خوب اون سوتي تو يه ميدون بزرگ بود.ديگه هر جا دروازه بون گند برنه بايد يه اشاره اي به گرين بد بخت بكننداش مهدي اون گله با اين خيلي فرق ميكرد . اون رو اشتباه دروازه بان بود اين رو اسگليه دروازه بان![]()
این هم اون ویدیو
لینک از یوتیوب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک دانلود همون بالایی برای کسانی که به یوتیوب دسترسی ندارند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه: لینک دوم 40 ساعت بعد از ارسال این پست به صورت اتوماتیک حذف می شود
اسم تاپیکو که دیدم گفتم فرشید کریمی هست![]()
کلاً سوتی هستن ایشون : )این یکی دیگه چیکار کرده ؟
بگید چی کار نکردن : )
آخه این گرین و والدز بدبخت این وسط چی کارن؟![]()
دکمه تشکر پیدا نکردم .
من بگم چیکار نکردن ؟کارایی رو نکردن , نکردن دیگه.یه ویدیو هم از ایشون بدین ببینیم چیکار نکردن!
چند وقت پیش یه هم چین وضعیتی رو از فکر کنم نصیر زاده بود پرسیدن و اون گفت اگه بر داور ثابت بشه که دیگه دروازبان توپ رو گرفته حتی اگه توپ بعدا وارد دروازه بشه گل مردوده.
حالا دیگه تصمیم داور بوده ماهم احترام میزاریم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)