به نظر من که خیلی ارزش داره که پاشی بری تهران.
بعد اگه خوشت نیومد راحت میشه از تهران به زاهدان انتقالی گرفت. ولی برعکسش بدون پارتی ممکن نیست.
در کل هم از لحاظ بازار کار و اینده دانشجوی تهران خیلی دستش بازتره.
به نظر من که خیلی ارزش داره که پاشی بری تهران.
بعد اگه خوشت نیومد راحت میشه از تهران به زاهدان انتقالی گرفت. ولی برعکسش بدون پارتی ممکن نیست.
در کل هم از لحاظ بازار کار و اینده دانشجوی تهران خیلی دستش بازتره.
ببین تهران اومدن درسته خوبه و دانشگاشم خوبه ، ولی هزینه زندگی هم از اونور زیاده.
من جات بودم ، همون زاهدان میموندم
حواست نيست ها داداش از دانشگاه آزاد كه نميشه به سراسري انتقالي گرفت
ممنون از نظرت![]()
Last edited by navid10000; 14-09-2010 at 23:54.
ممنون من كه تصميم خودمو گرفتم(زاهدان)ولي اگر فرض كنيم وضعيت(سطح علمي, اساتيد و...) اين رشته تو دانشگاه تهران مركزي خيلي خيلي بهتر از دانشگاه زاهدان باشه به نظرت بازم نميصرفه همه هزينه هارو تحمل كنم و بيام تهران ؟
متشكر
Last edited by navid10000; 14-09-2010 at 23:51.
اگه خوابگاه داره و برای مدت کل لیسانست هست پاشو بیا وگرنه در غیر این صورت باید هم هزینه ترم هاتو بدی و هم هزینه اجاره خونه ، زندگی و ....
یا اینکه بتونی خودتو پانسیون کنی که اونم بازم گرونه.
پس بمون و بخون که ارشد تهران ، امیرکبیر قبول بشی![]()
مدرک دانشگاه سراسری با آزاد قابل مقایسه نیست عزیز!
زاهدان باشه یا هرجای دیگه.
اگه روزی بخوای اپلای کنی شانست با مدرک سراسری چند برابره.
اینو از منی بشنو که دنبال رفتن هستم و تو این یه مورد خوش شانس بودم!
من جای تو بودم بی برو برگرد زاهدان می موندم.
اول اینکه سراسریه و پول نمی دی. مدرکشم دانشگاه دولتیه نه آزاد!! بهتره. و مهم تر از همه شهر ِ خودتی. توی خونه بودن خیلی احتمال موفقیت بیشتری داری تا خوابگاه. برو تهران تو دانشگاه ها ببین اکثراً خود ِ تهرانی ها وضعیت درسیشون بهتره.
و باز هم اینکه هزینه زیادی نیاز نیست بدی.
ایشالله ارشد تهران قبول شی
منم ارشد تهران قبول شم!
البته من آزاد ندادم که بخوام تهران قبول شم. ولی نرم افزار همین شهر خودم (مشهد) هستم. خیلی راضی ام از اینکه راحت توی خونه می تونم درس بخونم.![]()
دانشگاه زاهدان از دانشگاهای خوب ایرانه به خصوص در زمینه ریاضی اساتید خوبی داره دوست خود من ریاضی ارشد اونجا خوند گرایش تحقیق در عملیات که میگفت در زمینه ریاضی دانشگاه سطح خوبی داره فقط زاهدان یکم اسمش بد درفته الان هم برگشته شهر خودمون در یکی از دانشگاهای غیر انتفاعی عضو هیات علمی شده
کلا درس خوندن در شهر خودت خیلی بهتره از هر لحاظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)