تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشاوره خرید دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

من نمیدونم چرا فردی میپرسه fz35 $ sx20 بعد دوستان میگن برو g11 بگیر
    بعد در مورد این دو دوربین مساله مهمی که هست اینه که تفاوتها آنقدر نیست که در عمل شما عکسهای دو دوربین
    رو کنار هم بگذارید و تفاوت چشمگیری داشته باشند
    فرمت raw به نظر من خیلی با ارزش هست اما باز به کاربرد شما برمیگرده
    بهتره برید از نزدیک دو دوربین رو ببینید و دست بگیرید و انتخاب کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

با سلام دوباره به همه من تا حدودی از ویرایش و روتوش عکس سر در میارم و میخوام دوربینی که میگیرم نوعی باشه که دستمو باز بذاره و البته یکی از دلایلی که sx20 یکم منو دلزده میکنه وجود باطری قلمی هست چون یکم زور داره شما وقتی میخوای با دوربین کار کنی که کامل کارایی اون دستت بیاد باید کلی پول باطری بدی، البته شاید دوستان بگن از باطری شارژی استفاده کن ، اونم باز این مشکل اگه حل شده بدنیم از این مسئله نمیشه گذشت که باطری قلمی اونم 4 عدد کلی دوربین رو سنگین میکنه و اگه مثل من دوست داشته باشی همیشه دوربین کنارت باشه یکم وزن بالای دوربین تو ذوق میزنه
    بازم از همه ممنونم که کمکم میکنند
    Last edited by soheil_6666; 14-09-2010 at 00:41.

داره خودمونی میشه ramin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نمیدونم چرا فردی میپرسه fz35 $ sx20 بعد دوستان میگن برو g11 بگیر
    بعد در مورد این دو دوربین مساله مهمی که هست اینه که تفاوتها آنقدر نیست که در عمل شما عکسهای دو دوربین
    رو کنار هم بگذارید و تفاوت چشمگیری داشته باشند
    فرمت raw به نظر من خیلی با ارزش هست اما باز به کاربرد شما برمیگرده
    بهتره برید از نزدیک دو دوربین رو ببینید و دست بگیرید و انتخاب کنید

دوست عزیز اگه توجه کنید ایشان تو پستشون اینطوری نوشتند که:

گزینه بهم پیشنهاد شده ولی نمی دونم کدوم بهتره یا اصلا یک دوربین دیگه بگیرم
    خوب برای همین عبارت بچه ها دوربین دیگه ای به ایشون پیشنهاد دادند

امیدوارم جسارت نکرده باشم

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

منم چند ماه پیش بین این دو گزینه مردد بودم
    آنچنان فرقی هم با هم نداشتن یکی یه چیز جزئی داشت اون نداشت و بر عکس
    اما در کل به لحاظ کیفیت عکسبرداری تا حدودی یکسان بودن

اما وقتی برای خرید مراجعه کردم به هیچ وجه نتونستم ظاهر اسباب بازی مانند sx20 رو نسبت به ظاهر شکیل fz35 تحمل کنم
    و بلافاصله fz35 رو زدم تو گوشش

الانم کاملا از خریدم راضیم

5. این کاربر از syamak790 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اره تو مدل جدید هم ظاهر زشت و بدی داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

[QUOTE=soheil_6666;5407953]با سلام دوباره به همه من تا حدودی از ویرایش و روتوش عکس سر در میارم و میخوام دوربینی که میگیرم نوعی باشه که دستمو باز بذاره و البته یکی از دلایلی که sx20 یکم منو دلزده میکنه وجود باطری قلمی هست چون یکم زور داره شما وقتی میخوای با دوربین کار کنی که کامل کارایی اون دستت بیاد باید کلی پول باطری بدی، البته شاید دوستان بگن از باطری شارژی استفاده کن ، اونم باز این مشکل اگه حل شده بدنیم از این مسئله نمیشه گذشت که باطری قلمی اونم 4 عدد کلی دوربین رو سنگین میکنه و اگه مثل من دوست داشته باشی همیشه دوربین کنارت باشه یکم وزن بالای دوربین تو ذوق میزنه
    بازم از همه ممنونم که کمکم میکنند[/QUOTE
    دوست عزيز
    از ابتداي طرح موضوع از طرف شما اشاره واضحي به دلايل شخصي انتخاب اين دو دوربين نكرديد.بهر حال اگر براي شما زوم قوي, داشتن چشمي, امكان نصب فلاش اهميت داره هر دو دوربين كارآمد هستند(البته قبلا هم عرض كردم fz35 قابل حمل تره و raw اون هم دست شما رو بازتر ميذاره( ضمنا fz100 هم در راهه).
    اما اگر زوم رو ميتونيد ناديده بگيريد سراغ نيمه حرفه اي كنون g10 و يا g11 بريد كه پشيمون نميشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

بچه ها ممنون ولی برای توضیح بیشتر بگم که علت انتخاب این 2 دوربین به این علت بود که از نظر میزان تله و واید و مشخصات فنی به نظرم بهتر از هم رده های سوپر زوم خودشون اومد ولی همان طور که گفتم باطری لیتیومی بنظرم برای من بهتره و همینطور مه در پست قبلی گفتم میخوام دوربینی باشه که بشه با اون کمی مانور داد ( منظور تنظیمات دستی و گرفتن عکس های تله و واید خوب و قدرت زوم خوبی که کیفیت عکس فدای زوم نشه(البته مطمعنا به dslr ها نمیرسه ))من دارم شنبه برای کاری میام تهران و میرم بازار رو کمکتون حساب میکنم

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    من به عنوان دوربین نیمه حرفه ای فقط سونی hx1 رو پیشنهاد میکنم.چون باهاش کار کردم. تمام ویژگی های خوب یک دوربین مثل عکسهای شارپ و با کیفیت، رنگهای طبیعی، اندازه سنسور نرمال، زوم خوب ، ال سی دی متحرک، خوشدستی و.. رو شامل میشه. hx1 چند کمبود کوچیک هم داره البته یکی اینکه فرمت raw نداره که البته این بستگی کامل به نیاز مخاطب داره چون حتی خیلی از عکاسان حرفه ای هم نیاز قطعی به فرمت raw حس نمیکنن. دوم اینکه امکان نصب فلاش اکسترنال نداره که اینم باز نسبتا نقص به حساب میاد. اما در کل اگر نمونه عکساشو مخصوصا در نور نرمال روز ببنید( با جستجو در گوگل) شگفت آوره. البته توقع نداشته باشین که در عکسهای یک دوربین نیمه حرفه ای نویز نباشه ولی شاید بشه گفت نویز تنا ایراد عکسهای این دوربینه که میشه در عکسهایی که مقدرا نویز زیاده با کم کردن نرم افزاری کیفیت عکسو تا حدودی بالا برد.
    در مورد فیلمبرداری این دوربین به صورت HD فیلم میگیره و با صدای استریو ولی در کل من فکر نمیگکنم برای یک عکاس مشخصات ریز فیلمبرداری مهم باشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •