تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: دستگاهی که بتواند با سرعت نورحرکت کند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد شتاب دهنده به وسیله گرانش هم نفهمیدم.ما چه جوری می خوایم گرانش رو تحت کنترل خودمون قرار بدیم و یه جسم رو باهاش شتاب بدیم!گیریم یه جسم رو بردیم نزدیک یک سیاهچاله.اون تا به مرز horizon سیاهچاله برسه دیگه از کنترل ما خارجه وبقیه شو نمی بینیم!قبل از اون فاصله هم نیروی گرانشش اونقدر نیست که به یه جسم سرعت نور بده.اکلا نیروی گرانش نسبت به سه نیروی دیگه ضعیفترینه.لبته اینی هم که گفتید اگه یه جسم به سرعت نور برسه جرمش بی نهایت می شه و همه چیز رو به خودش می کشونه به خاطر جاذبه از نظر تئوری بله درسته.ولی تا 99 درصد سرعت نور نهایتا جرم ماده چتد برابر میشه.(فکر کنم 7-8 برابر)با فرمولهی نسبیت می شه حساب کرد.من شخصا فکر نمی کنم اگه بر فرض یه در صد به سرعت اون اضافه بشه جرمش واقعا بی نهایت بشه.این از نطر فرمولی بی نهایت می شه و شاید بعدا حتی این فرمولها هم تکمیل تر بشن.مثل فیزیک کلاسیک که می گفت تو بعضی فرکانسها مثلا انر÷ی بی نهایت می شه و بعدا فیزیک جدید اومد رفعش کرد.البته باز من فکر نمی کنم هیچ جرمی قابلیت این رو داشته باشه که به سرعت نور برسه.به نظرم این دلیلش این نیست که فرمول می گه جرمش به بینهایت می رسه.بلکه ماهیت ماده اینجوریه.کما ایکه هیچ جسمی دیده نشده که با سرعت نور حرکت کنه.حتی ذرات کوانتومی
    خوب میشه گفت از بس سریع حرکت میکنن که تا حالا تا حالا کشف نشدن؟ شاید بگید خوب نور چطور دیده میشه؟ نور که دیده نمیشه که؟

راستی واقعا اینطوریه؟ یعنی اگر فقط به سرعت نور برسیم جرم نامحدود میشه؟ برداشت من از حرف شما اینه که اگر ما به مرز سرعت نور برسیم جرم ما فقط چند برابر میشه ولی به محض اینکه به سرعت نور برسیم نامحدود میشه (مجانب قائم). آیا برداشت من درست هست؟ واقعا همینطوره یا نه؟

2. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام فکر کنم می شه به سرعت نور هم رسید... اگه شتاب دهنده ای داشته باشی که شتابی که به جسم میده نسبتی با جرمش نداشته باشه یا با افزایش جرم شتابش کم نشه باید بشه... مثلا نیروی گرانش خیلی خیلی گزینه خوبیه...چون به جرم بستگی نداره(البته داره! با افزایش جرم نیرو هم زیاد میشه که چه بهتر)...جسم هر قدر میخواد می تونه جرمش زیاد بشه... اما بازم سرعتش قابلیت زیاد شدن رو داره...البته باید بتونی جسم رو برای مدت کافی تحت این نیروی جاذبه قرار بدی و جسمت هم توی این مدت به منشا این نیرو برخورد نکنه...مثلا اگه این منشا خورشیده نیفته توی خورشید... البته اینکه چه بلایی ممکنه سر جسم شتاب گیرنده بیاد ...من نمی دونم... اینکه وقتی به سرعت نور رسید با اون جرم بینهایت تبدیل به چی میشه هم جالبه... اینکه شروع میکنه به جذب کردن همه چیز به سمت خودش...(چون همون طور که گفتم نیروی گرانش با افزایش جرم زیاد میشه...) اینا همه موضوع رو جالبتر و کمی هم پیچیده می کنن...

برای افزایش مسافت طی شده در جاهایی مثل پمپ خلا و آشکارسازها - فکر کنم - از این روش استفاده میشه به این صورت که فرض کنید یک قلاب سنگ را دور سرتان می چرخانید نیروی گریز از مرکز (از دید ناظر چرخان) با نیروی نخ برابری کرده و فاصله حفظ می شود. اما در بقیه جاها نیروی گریز از مرکز برای الکترون به سبب سرعت اولیه ای که وارد محیط می شود است و در ناحیه دوم به دلیل وجود میدان مغناطیس این حرکت مستقیم تبدیل به حرکت چرخشی می شود که می توان با تنظیم B میدون مغناطیسی این مسافت را خیلی زیاد کرد اما هنوز هم قانون طبیعت نقض نمیشه یعنی پس ازا ینکه سرعت زیاد میشه دوباره همون اتفاقا میفته
    این شکلش

البته ما کاری می کنیم که حلقه دائما تنگتر شود یعنی نیروی مغناطیسی بیشتر از نیروی مرکز گریز گردد اما شرایط نسبیتی بازز هم به وجود می آید

راستی واقعا اینطوریه؟ یعنی اگر فقط به سرعت نور برسیم جرم نامحدود میشه؟ برداشت من از حرف شما اینه که اگر ما به مرز سرعت نور برسیم جرم ما فقط چند برابر میشه ولی به محض اینکه به سرعت نور برسیم نامحدود میشه (مجانب قائم). آیا برداشت من درست هست؟ واقعا همینطوره یا نه؟
    فرمول یه کسر هست که در مخرج با نسبت سرعت ما به سرعت نور 1- v/c {{{البته به صورت برعکس (یک منهای وی تقسیم بر سی) رابطه داره. (البته با جذرش فکر کنم)}}}

اگر سرعت به نور برسه میشه 1-1=0 در مخرج یعنی جرم بینهایت
    حالا شما به هر عددی که می خواهید می توانید برسید. یه معادله ساده حل می کنید. اینطور نیست که جرم از 7، 8 برابر ناگهانی بپره به بی نهایت!!

آواتار رو دارین!

4. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

مثال دوستمون رو اينطوري هم ميشه گفت فرض كنيد محدوديت سرعت ما در حركت دادن اجسام 100 باشه .
    در اين حالت جسم A در حالي كه جسم B رو سوار كرده با سرعت 100 در حال حركت هست حالا اگه جسم B همينطور كه سوار جسم A هست بدون مصرف انرژي زيادي خودش هم با سرعت 20 حركت كنه در نهايت سرعت B به 120 ميرسه حالا اگه روي جسم B هم جسم C قرار بگيره و حركت كنه سرعت بيشتر ميشه و همينطور جسم D‌ روي C و....
    Last edited by starpars; 13-09-2010 at 21:51.

6. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت handel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    این طرح کلا عملی نیست. وقتی دو تا آرمیچر رو هم داشته باشیم و هیچ کدوم به جایی متصل نباشن. هر دو میچرخن . با فرض 300 دور ی که شما گفتید , هر دو با سرعت 150 دور بر ثانیه دور هم میچرخن. باید یه نقطه اتکا داشته باشیم
    (قانون عمل و عکس العمل)
    ببینید آرمیچر اول رو که به زمین وصله میکنیم یعنی نقطه اتکاش زمین هست آرمیچرهای بعدی هم هر کدوم به آرمیچرهای قبلی اتکا دارن

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مثال دوستمون رو اينطوري هم ميشه گفت فرض كنيد محدوديت سرعت ما در حركت دادن اجسام 100 باشه .
    در اين حالت جسم A در حالي كه جسم B رو سوار كرده با سرعت 100 در حال حركت هست حالا اگه جسم B همينطور كه سوار جسم A هست بدون مصرف انرژي زيادي خودش هم با سرعت 20 حركت كنه در نهايت سرعت A به 120 ميرسه حالا اگه روي جسم B هم جسم C قرار بگيره و حركت كنه سرعت بيشتر ميشه و همينطور جسم D‌ روي C و....
    مثال خیلی خوبی زدین فقط فکر کنم منظورتون سرعت جسم B بود که به 120 میرسه درسته؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ببینید آرمیچر اول رو که به زمین وصله میکنیم یعنی نقطه اتکاش زمین هست آرمیچرهای بعدی هم هر کدوم به آرمیچرهای قبلی اتکا دارن
    این عوض شد. با این وصف مشکل فقط نسبیته.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مثال خیلی خوبی زدین فقط فکر کنم منظورتون سرعت جسم B بود که به 120 میرسه درسته؟
    آره منظورم سرعت B بودش ويرايش كردم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این عوض شد. با این وصف مشکل فقط نسبیته.
    نسبیت مشکل دومه مشکل اول پول هزار تا آرمیچره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اين نظريه يه مشكل ديگه هم داره و اون فشار نيروي جاذبه و اصتحكاك هستش فرض كنيد آرميچر 1 با سرعت 100 دور در حال چرخش هست با اتصال آلميچير دوم به دليل وجود جرم آرميچر2 (نيروي جاذبه زمين) , آلميچر1 با سرعت 50 دور آرميچر2 رو خواهد چرخوند و با روشن شدن آرميچر 2 سرعت كل به 150 ميرسه.
    همينطور اگه آرميچر 3 رو متصل كنيم سرعت آرميچر 1 به 25 و سرعت آرميچر 2 به 50 ميرسه در نتيجه سرعت كل به 175 خواهد رسيد در صورت ادامه روند آرميچر ها يكي يكي از ابتدا از كار خواهند افتاد و عملا به دليل كمبود انرژي شما تا سطح محدودي ميتوني سرعت رو زياد كني.
    حالا اگه اين كار در خلا و بدور از هر گونه نيروي جاذبه صورت بگيره اين مشكل حل ميشه

13. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مشكل ديگه اينه كه موتور يا آرميچري كه قراره هم خودش بچرخه هم يكي اونو بچرخونه منبع انر‍ژيش بايد همراهش باشه (بهش متصل باشه) تا بتونه بدون مزاحمت چرخونده بشه.

15. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •