در مورد شتاب دهنده به وسیله گرانش هم نفهمیدم.ما چه جوری می خوایم گرانش رو تحت کنترل خودمون قرار بدیم و یه جسم رو باهاش شتاب بدیم!گیریم یه جسم رو بردیم نزدیک یک سیاهچاله.اون تا به مرز horizon سیاهچاله برسه دیگه از کنترل ما خارجه وبقیه شو نمی بینیم!قبل از اون فاصله هم نیروی گرانشش اونقدر نیست که به یه جسم سرعت نور بده.اکلا نیروی گرانش نسبت به سه نیروی دیگه ضعیفترینه.لبته اینی هم که گفتید اگه یه جسم به سرعت نور برسه جرمش بی نهایت می شه و همه چیز رو به خودش می کشونه به خاطر جاذبه از نظر تئوری بله درسته.ولی تا 99 درصد سرعت نور نهایتا جرم ماده چتد برابر میشه.(فکر کنم 7-8 برابر)با فرمولهی نسبیت می شه حساب کرد.من شخصا فکر نمی کنم اگه بر فرض یه در صد به سرعت اون اضافه بشه جرمش واقعا بی نهایت بشه.این از نطر فرمولی بی نهایت می شه و شاید بعدا حتی این فرمولها هم تکمیل تر بشن.مثل فیزیک کلاسیک که می گفت تو بعضی فرکانسها مثلا انر÷ی بی نهایت می شه و بعدا فیزیک جدید اومد رفعش کرد.البته باز من فکر نمی کنم هیچ جرمی قابلیت این رو داشته باشه که به سرعت نور برسه.به نظرم این دلیلش این نیست که فرمول می گه جرمش به بینهایت می رسه.بلکه ماهیت ماده اینجوریه.کما ایکه هیچ جسمی دیده نشده که با سرعت نور حرکت کنه.حتی ذرات کوانتومی