سلام . ممنون از حسن نظرت . نه من این مدل رو برای یک انیمیشن کوتاه در نظر داشتم . ولی چون فیلمنامه خوب پیدا نکردم ، ادامه ندادمش.![]()
سلام . ممنون از حسن نظرت . نه من این مدل رو برای یک انیمیشن کوتاه در نظر داشتم . ولی چون فیلمنامه خوب پیدا نکردم ، ادامه ندادمش.![]()
خوب شده
افرین
خوب ادامش بده به نظرم کار خوبی می شه![]()
سلام داداش پیمان خودمخوبی؟؟؟
خیلی قشنگ شده کاره میرزا
راستی بقیه کارات رو هم بذار..مثلا اون روباه ، مادر بزرگه ، تمساح ، اون آدمه که کچل بود...اونها هم قشنگ و کاره جالبی هستن.
موفق باشی داداش.
سلاااااااااااااااااااااام داداش گرامی ، همکار خودم . خوبی . مرسی از این همه ابراز محبت .![]()
سلام . همانطور که گفتم این کارو برای یه انیمیشن کوتاه در باره نهظت جنگل شروع کردم . حتما می دونید که نهظت جنگل به رهبری میرزا کوچک نزدیک به هفت سال به طول انجامید . بین سالهای 1293 تا 1300 ه.ش . با فراز و فرودهای بسیار زیاد . که هدفش زنده نگه داشتن آرمانهای مشروطه در ایران بود . حال واقعا نمی دونم چه فیلمنامه کوتاهی میشه نوشت که بتونه هفت سال مبازه نفس گیر مردم گیلان رو آنطور که بایسته و شایسته هست ، به تصویر بکشه . حال اگر کسی یه فیلمنامه خوب و منطبق بر واقعیت بتونه ارائه بده ، من استقبال می کنم .![]()
فکر کنم توی کتاب خانه ها یا کتاب فروشی ها فیلم نامه پیدا بشه.![]()
سلام دوست عزیز . ولی متاسفانه باید بگم این طور نیست . ما داریم درباره یک موضوع خاص صحبت می کنیم . شاید اگر داستان حسن کچل بود حرف شما صحت داشت .
ولی جدا ، الان یه فیلمنامه نویس معمولی به طور نرمال تازه اگر این داستان رو قبول کنه ، باید هر صفحه فیلمنامه با فونت 14 رو ، بین 80000 تا 150000 تومان بگیره بسته به کیفیت . این یعنی اینکه شما باید برای 10 دقیقه فیلمنامه کوتاه ، بین 800000 تا 1500000 تومان پول فیلمنامه بدین .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)