تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشکل در نصب لینوکس روی فلش مموری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوباره
    من به این نتیجه رسیده بودم که شاید بوت لودر روی فلشم نصب نمیشه به همین خاطر دوباره روی فلش دبیان نصب کردم و اینبار هاردم رو جدا کردم و اگر اشتباه نکنم master boot record روی فلشم ذخیره شد.اسمش و عملش رو شاید یه کم اشتباه کنم ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود.نتیجه اش این شد که خروجی دستور fdisk -l بصورت پایینه و همونطور که معلومه جلوی sda1 قسمت boot ستاره داره.با اینحال بازم بالا نمیاد.میره تو یه صفحه سیاه که گوشه بالاش نوشته GRUB -.هیچ کاری هم نمی کنه.
    هاردم رو جدا کردم و هر سه تا لول بوت شدن رو گذاشتم روی فلش اما بازم نشد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظری نیست که چرا بازم از روی فلش بالا نمیاد؟
    آیا غیر از نصب به همین شکل که من می کنم کار دیگه ای هم باید کرد یا مشکل هنوز از کار منه؟
    Last edited by ali zi zeperto; 13-09-2010 at 18:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوباره
    من به این نتیجه رسیده بودم که شاید بوت لودر روی فلشم نصب نمیشه به همین خاطر دوباره روی فلش دبیان نصب کردم و اینبار هاردم رو جدا کردم و اگر اشتباه نکنم master boot record روی فلشم ذخیره شد.اسمش و عملش رو شاید یه کم اشتباه کنم ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود.نتیجه اش این شد که خروجی دستور fdisk -l بصورت پایینه و همونطور که معلومه جلوی sda1 قسمت boot ستاره داره.با اینحال بازم بالا نمیاد.میره تو یه صفحه سیاه که گوشه بالاش نوشته GRUB -.هیچ کاری هم نمی کنه.
    هاردم رو جدا کردم و هر سه تا لول بوت شدن رو گذاشتم روی فلش اما بازم نشد.
    کد:
    نظری نیست که چرا بازم از روی فلش بالا نمیاد؟
    آیا غیر از نصب به همین شکل که من می کنم کار دیگه ای هم باید کرد یا مشکل هنوز از کار منه؟
    شما وقتی در حضور هارددیسک روی فلش بوت‌لودر نصب کنید تنظیمات بوت لودر طبق همون شرایط تنظیم میشه. بدون ارور هم نمیشه نظر داد. شما هارددیسک رو جدا کنید و فقط فلش رو وصل کنید، بعد لینوکس یا بوت‌لودر رو روی فلش نصب کنید بعد ببینید بوت میشه یا نه. برای ویرایش menu.lst هم که perm. denied میده خوب از طریق خط فرمان ویرایش کنید (با sudo).
    Last edited by danial_848; 13-09-2010 at 19:57.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما وقتی در حضور هارددیسک روی فلش بوت‌لودر نصب کنید تنظیمات بوت لودر طبق همون شرایط تنظیم میشه. بدون ارور هم نمیشه نظر داد. شما هارددیسک رو جدا کنید و فقط فلش رو وصل کنید، بعد لینوکس یا بوت‌لودر رو روی فلش نصب کنید بعد ببینید بوت میشه یا نه. برای ویرایش menu.lst هم که perm. denied میده خوب از طریق خط فرمان ویرایش کنید (با sudo).
    در مورد اینکه هارد رو جدا کنم و بعد لینوکس نصب کنم که بالا هم گفتم که همین کار رو کردم که باعث شده الان فلشم bootable باشه.در مورد ارور هم هیچ پیغامی نمیده فقط یه صفحه سیاه که گوشه سمت چپ بالای با حروف بزرگ می نویسه GRUB و مکان نما هم جلوشه.همیچ اروری هم نمیده.هیچ کاری هم نمی کنه.
    در مورد permission هم من از طریق ترمینال می زنم.اول دسترسی ادمین سیستم که خودمم رو میگیرم و بعد هم با gedit فایل رو باز میکنم و ویرایش میکنم اما تغییرات رو ذخیره نمی کنه و پیغام ارور میده.
    Last edited by ali zi zeperto; 13-09-2010 at 20:46.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ببینید با توجه به اینکه دقیقا معلوم نیست مشکل از کجاست، پیشنهاد می کنم، یو اس بی فلش خودتون رو یکبار فرمت کنید و قدم به قدم با راهنمای زیر به نصب دوباره اقدام کنید:
    کد:

5. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببینید با توجه به اینکه دقیقا معلوم نیست مشکل از کجاست، پیشنهاد می کنم، یو اس بی فلش خودتون رو یکبار فرمت کنید و قدم به قدم با راهنمای زیر به نصب دوباره اقدام کنید:
    کد:
    واقعا که خودمم نفهمیدم مشکل کار چیه؟
    یه هارد قدیمی داشتم که دیشب وصلش کردم و روش نصب کردم.فعلا کارم راه افتاده.البته برای مواقعی که توی خونه ام والا نمیشه یه هارد قلمبه رو دستم بگیرم راه بیافتم این ور و اونور.مثل فلش جمع و جور نیست و همه جا هم قابل استفاده نیست.بالاخره کارم گیر فلش.منتها برای اینکه وقتم هدر نره فعلا این هارده یه کم خیالم رو راحت کرده.
    من از روی راهنما دقیق کار می کنم و اگر موفق نشدم همه چی رو گزارش می کنم.
    راستی روی این یکی هارده هم موقعیت boot رو hd0,0 زده.روی هارد اصلیه هم همینه.فقط روی فلشه اینطور نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولین ارور
    از توی راهنما رسیدم به این دستوز foo:~/# mkfs -t ext2 /dev/sda1
    و برای من خروجیش این شد
    کد:
    !
    این دو تا زیریا چی ان؟
    From Debian Etch
    from Debian Sarge
    Last edited by ali zi zeperto; 14-09-2010 at 09:06.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

خوب /dev/sda1 رو unmount کنیدumount /dev/sda1
    بعد دستورات رو اعمال کنید.

اون دوتا نسخه های debian دبیان هستند، که البته Sarge که دیگه خیلی قدیمی هست فکر کنم سال 2005 بود که معرفی شد، Etch هم حدودای 2007 یا 2008 بود، شما دستورات رو با نسخه ی خودتون اعمال کنید، یا می تونید همین ها رو برای etch اعمال کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب /dev/sda1 رو unmount کنیدumount /dev/sda1
    بعد دستورات رو اعمال کنید.

اون دوتا نسخه های debian دبیان هستند، که البته Sarge که دیگه خیلی قدیمی هست فکر کنم سال 2005 بود که معرفی شد، Etch هم حدودای 2007 یا 2008 بود، شما دستورات رو با نسخه ی خودتون اعمال کنید، یا می تونید همین ها رو برای etch اعمال کنید.
    bootstrap رو نصب کردم و دستور مخصوص lenny رو زدم و اگه اشتباه نکنم تو این مرحله می خواد دبیان رو نصب کنه چون زمان زیادی داشت دانلود می کرد که خودم قطعش کردم. آیا امکانش هست که از روی dvd نصب کنم؟
    Last edited by ali zi zeperto; 14-09-2010 at 18:50.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •