دارم کم کم به آخراش می رسم فقط به بخش رنگ کردنش برسم ...............
آخه داخل این آموزش های که گرفتم درباره رنگ کردن و رندر و نور چیزی نگفتن من هم نمی دونم باید چیکار کنم فکر کنم داخل رنگ کردنش گند بزنم![]()
دارم کم کم به آخراش می رسم فقط به بخش رنگ کردنش برسم ...............
آخه داخل این آموزش های که گرفتم درباره رنگ کردن و رندر و نور چیزی نگفتن من هم نمی دونم باید چیکار کنم فکر کنم داخل رنگ کردنش گند بزنم![]()
خوب تموم شد اما همون طور که گفتم داخل رنگ کردنش گند می زنم
اولین عکس که خودم خیلی ازش خوشم میاد داخل شب هست لامپ روشن هست فقط نور پردازیش یه خورده افتضاح شده فکر کنم
این هم یه سری رنگ کردش به بزرگی خودتون ببخشید آخه دوستان بعضی ها کمک نمی کنند تا من بفهمم کار با ابزار رنگ و رندر چه جوری هست بعضی ها هم دستشون درد نکنه خوب کمکم کردن
البته در رو کامل نکردم آخه در خونه رو ببینید برای ساختش کم کم 20 ساعت فقط باید تنظیمش کنی من که 8 ساعت یه سره رو این دره کار کردم فقط تونستم سه قسمتش رو بسازم بخاطر همین یه در ساده گذاشتم در هم بازه بفرمایید داخل خونهمن داخل اتاق سمت راست هستم
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
حالا که دیگه تموم شد حالا که می تونید نظر بدید
خوب و قشنگ شده ولی پر رنگ ترش کن
پر رنگ تر از این فکر کنم ناجور بشه همین هم با کلی دست کاری رنگ درست کردم
از نظرت هم ممنونم کار بعدی رو دارم داخل فتوشاپ طراحی می کنم طراحیم تموم شد نمونه کار رو اینجا می زارم شاید شما هم خوشتون بیاد درست کنید مثل کار اولم یه حالت گذر گاه هست اما با جزئیات ناجور که بستگی به خلاقیت خودتون داره![]()
راستی تیزیه لبه ها هم بگیر خیلی تیزن
یعنی خونتون انقد روشنه؟پر رنگ ترش کن
موفق باشی داش
آفرین خوب شده ولی بیشتر باث روش کار کنی
موفق باشی
ممنون دوست عزیز سر یه مشکلی مجبور شدم ویندوز عوض کنم و چون فایلم داخل درایو ویندوز بود پاک شده الان دارم روی یه چیز دیگه کار می کنم وقتی به یه جا هایش رسیدم میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)