یکی از طبقه های بالای مجتمع تک, مغازه ای به نام کامپیوتر 2000 و کنار تک مغازه ای به نام سوپر کامپیوتر فکر میکنم با Asus زیاد کار میکنن.
یکی از طبقه های بالای مجتمع تک, مغازه ای به نام کامپیوتر 2000 و کنار تک مغازه ای به نام سوپر کامپیوتر فکر میکنم با Asus زیاد کار میکنن.
-----------------------
Last edited by BMW.M3_E46; 12-09-2010 at 11:49.
میتونین دلیل بیارین که Asus کیفیتش برتره؟!
دوست عزيزم
اين مانيتور ايسون گارانتي درست درمون نداره
بهتره ال جي بگيري يا سام
ساموسنگ ال اي دي گر نمياد الان . نيست تو بازار
ال جي خوبه . مدل 2250 ميتوني بگيري قيمتش حدود 320 تومنه. كيفيتش عاليه . مناسب براي بازي
rt برابر 5 داره و فول اچ دي هست. براي بازي كنوسل اگر ميخواي rt بايد 2 باشه و 2261 بهتره ولي براي PC همون 2250 از همه بهتره
در مورد پايه: كي گفته پايه منسوخ شده . آقاي ali honda اينجا مبلغ برند هستن و دائما سوئ تبليغ يك برند خاص رو ميكنن. زياد توجه نكنين. همه ميشناسنش . نميدونم مديرا چرا بن نميكنن ID ايشون رو
مشخصات 2250 رو ببين :
باز هم كدوم از مانيتور ها رو ديدي ميتوني بري تو اين وبلاگ بهت نمايندگي نزديك به محل سكونت رو ميده وشماره تلفن هم ميده بهت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک سوال همیشه توی ذهنم هست اینکه چطور میگن برای بازی با کنسول RT نباید 5 باشه ؟!! آخه 5 میلی ثانیه زمان زیادی هم نیست.
ببين داداشم . من خودم ال سي دي 32 اينچ دارم براي ps3 كه rt بالايي داره (از 5 بيشتره. چون قديميه) . و از صبح تا شب هم دام بازي ميكنم .و لي مشكلي ندارم. آخه 32 اينچ سايز بالايي نيست كه بخواد rt براش مهم باشه و خيلي تاثير بذاره تو ديد آدم. ديگه چه برسه به مانيتور 21 و 23 اينچ. اما اين چيزيه كه اينجا تو p30 مد شده و همه ميگن واسه ps3 بايد rt حتما بايد 2 باشه.
البته 2 بودن rt خوبه ولي مطمئن باشن توي 99% صحنه ها هيچ چيزي نميبيني و شايد 1% يه صحنه اي باشه كه اگر rt كمتر ميبود ميتونستي بهتر ببيني.
وسواس بيش از حد رو ميتوني اينجا احساس كني
مانیتور SAM XL2370HD تولید میشه ؟ اگه نمیشه چی جاش اومده!؟
سامسونگ خیر سرش داره روزی 2000 مدل گوشی و تلویزیون میده بیرون کلا با مانیتور مشکل داره مخصوصا LED البته اینم بگم مطمئنا تو ایران این مشکلات هست و بیرون از اینجا همه چیز رو روال خودش هست
تو هم رده هاش هم دوستان معمولا همون اسوس رو معرفی میکنن
------------------------------
Last edited by BMW.M3_E46; 17-09-2010 at 15:22.
ميتوني 2250 رو به عنوان جايگزين انتخاب كني
بهترين مانيتور ال اي دي بازاره
اين مشخصات و لينك:
- 21.5" Wide
- 1920 x 1080
- f-Engine
- (5,000,000:1) DFC
- Mega Contrast
- 5ms
- LED
- DVI
- Full HD
- Smart Packag
محتوای مخفی: 2250 LED monitor
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)