تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا از این که یک سال عقب افتادید ولی در عوض رشته مورد دل

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

47 82.46%
  • خیر

10 17.54%
صفحه 2 از 11 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 106

نام تاپيک: توصیه های پشت کنکوری های پارسال(دانشجویان امسال) به پشت کنکوری های امسال

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

توصیه وحشتناک مهم !!!

خلاصه نویسی حتما داشته باش .
    خیلی کمک میکنه . دیگه از این مشکلات که آرش نوشت کمتر پیش میاد . درس رو که فهمیدی یه خلاصه (طوری که زیاد دوباره سراغ کتابو جزوه نری--درسایی مثل فیزیک-- ::به نظر من البته !! ) برای پشت کنکوریها بیشتر وقت هست واسه این کارا .
    من که یه دفتر کلاسوری داشتم و هرچی میخوندم توش مینوشتم ! و هنوز هم دارمش میخوام واسه دانشگاه هم با خودم ببرمش !

2. 5 کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

من امسال 12000 شدم و تصمیم گرفتم تا واسه کنکور 90 بخونم حتی انتخب رشته هم نکردم تا به امید خدا شریف قبول بشم دلیلی که داشت من واسه امسال بخونم فقط عشق به فیزیکه 3 تا درسای عمومیم هم هنوز درصدام بالاست فقط یه اراده پولادین و حداکثر یک روز استراحت در هفته بطور کاملیا نصف رو داشته باشید اینو گفتم چون پارسال من شبو روزم یکی شده بود و نزدیکای کنکور هم(7 روز) آپاندیسم اود کرد و عمل کردم که خیلی استرس زا شد. امیدوارم همه سالم باشین کنکور رو که راحت میشه قبول شد فقط اختصاصیارو خوب تست بزن

4. 3 کاربر از turokpooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امیرجون توی نظر خواهی شرکت کردم . توصیه هایی که بنظرم اومد هم که بهت گفتم اگه کمک دیگه از دستم بر میاد دریغ نکن

6. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنونم دوستان امیدوارم بقیه هم اگه این تاپیک رو می بینند و تجربش رو دارند یه راهنمایی بکنند

8. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توصیه وحشتناک مهم !!!

خلاصه نویسی حتما داشته باش .
    خیلی کمک میکنه . دیگه از این مشکلات که آرش نوشت کمتر پیش میاد . درس رو که فهمیدی یه خلاصه (طوری که زیاد دوباره سراغ کتابو جزوه نری--درسایی مثل فیزیک-- ::به نظر من البته !! ) برای پشت کنکوریها بیشتر وقت هست واسه این کارا .
    من که یه دفتر کلاسوری داشتم و هرچی میخوندم توش مینوشتم ! و هنوز هم دارمش میخوام واسه دانشگاه هم با خودم ببرمش !
    من هم پارسال خیلی عالی خلاصه نویسی می کردم که در زمان دوره بهم کمک می کرد که کمتر نگران این باشم که درسایی که خوندم رو یادم رفته
    ولی الان که فکرش رو می کنم می بینم اگه این وقتی رو که واسه خلاصه نویسی گذاشتم اگه واسه تست زدن می ذاشتم و با تست دوره می کردم خیلی بهتر می شد

10. 2 کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من فقط می خوام یه اخطار بدم.

تو بدن ما و بخصوص مغز ما ، یه سری مکانیسم های دفاع ذهنی و انکار وجود داره ، تو حالت هایی که ما دچار یک مشکل روحی شدید می شیم مغر ما با ترشح هورمون های خاص ، از نظر روانی وارد این مکانسم ها میشه. هدف این مکانیسم ها ، حفظ حالت Stable مغزو روح و روان ما هست.

یک از این مکانیسمها بخصوص تو این حالت ها پیش میاد که ما نتونستیم تو کنکور موفق باشیم و الان یه انگیزه مضاعفی داریم که سال دیگه بترکونیم. این همون مکانیسم دفاعی هست که ما دچار افسردگی ناشی از شکست نشیم. این خیلی خوبه و مثل یه نوع مخدر طبیعی عمل می کنه به شر طی که ما هم سعی کنیم هر چه سریعتر به جهان واقعی بر گردیم و از این حالت سرخوشی و انرژی ناشی ار اون به نحو مناسب استفاده کنیم.

متاسفانه خیلی ها دچار یک نوع آرامش خاطر مصنوعی می شن و تا مدت ها یه نوع حالت بی خیالی و اعتماد به نفس کاذب رو دارن که فکر می کنن به دلیلی امسال هم حتما قبولن. به همین خاطر هست که عده زیادی رو می شناسیم که سال بعد هم نتیجه نمی گیرن. بهتره از همین حالا واقع گرا باشید و بدونید که ممکنه کنکور سال دیگه ار امسال هم سخت تر باشه و هیچ تضمینی نیست که شما نتیجه بهتری از امسال کسب کنید مگر اینکه از همین حالا با یک برنامه مدون و بر اساس اصول کار رو شروع کنید و اول از همه کلاهتونو قاضی کنید و ببینید دلیل شکست پارسالتون چی بوده و سعی کنید اونو رفع کنید. اینم کار سختیه چون خیلی هامون حاضر نیستیم اشتباهاتمونو بپذیریم .

12. 8 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

به نظر من اصلا خلاصه نویسی نکنید! زیر کلمات کلیدی خط بکشید...

14. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من ریاضی بودم قبول نشدم الان به شدت از ریاضی متنفرم و میخوام به عشق قبلیم یعنی هنر برگردم به نظرتون کار درستیه ؟

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دوستان من ریاضی بودم قبول نشدم الان به شدت از ریاضی متنفرم و میخوام به عشق قبلیم یعنی هنر برگردم به نظرتون کار درستیه ؟
    آره...
    به نظرم هر کسی که دنبال علاقه اش بره و پی گیر باشه موفقه!

17. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته به نظر من نه
    خیلی آدما رو دیدم به خاطر همین علاقه رفتن رشته های مسخره آخرش بیکار موندن
    اگه برای آینده میخوای به نظرم برو یه رشته نونو آب دار
    بازم نظر خودته ...

19. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •