سلام.
ممنون ميشم اين سوالمو پاسخ بدين: از بين Wave و Legend (حالا که ظاهرا قيمتشون يکي شده) کدوم بهتره؟
منتظرم. مرسي.![]()
سلام.
ممنون ميشم اين سوالمو پاسخ بدين: از بين Wave و Legend (حالا که ظاهرا قيمتشون يکي شده) کدوم بهتره؟
منتظرم. مرسي.![]()
ویو خیلی سرتره...اینجا ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آخه يه نکتهاي وجود داره: اندوريد. اون برنامههايي که اندرويد داره و بادا نداره، چقدر ارزش دارن؟ اصلا کدوماش بدرد ما ايرانيها ميخورن که هميشه تو اينترنت نيستيم؟ اين سوال راستش بدجوري ذهنمو مشغول کرده و خداييش خيلي دوست دارم جوابشو بگيرم.
و ممنون از جوابها.
![]()
به نظرم اگه بیشتر نظرت روی بازی هست بهتره یک ایپد تاچ نسل 4 32gigبه همراه گوشی فعلی.(البته اینم تا ابان به قیمت مناسب وارد نمیشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ویو هم گزینه خوبی هست ولی فعلا به قیمت مناسب و گارانتی مطمئن پیدا نمیشه.(بازی هاشم کرک نشدن)
الان موقع مناسبی برای خرید گوشی نیست چون هم ویندوز 7 قراره بیاد و هم به خاطر اول مهر قیمت ها بالاتر رفته.
به نظر من ویو گوشی خیلی خوبیه ولی فعلا که توی ایران به علت نایاب شدن ( !!! ) قیمتش خیلی گرون شده و حدودا 100 تومن بیشتر شده ، اینم به این دلیل بوده که توی ایران از این گوشی استقبال خوبی شده و نمایندگی ها هم فکر نمیکردن مردم این گوشیو زیاد بخرن به همین دلیل کم شده پس بزار یه چند وقت دیگه بگیر.
و یه چیز دیگه اینه که اگه بخوای برنامه و یا بازی روی ویو بریزی دنگ و فنگ داره یکمی چون باید به اینترنت وصل باشی و ...
ولی در کل گوشی خوبیه![]()
درسته که اندروید بازی های باگرافیک بالا یی داره اما لگند قابلیت اجرای بازی های سنگین رو نداره
درکل به جز سیستم عامل ویو بهتره
بسيار متشکرم.
فقط يه چيزي: بادا در قياس با سيمبين 3 که جديد اومده چطوره؟
![]()
HTC Aria بهتـر هست و از همه مهم تـر سیستم عامل خوبـی داره ؛ و کیفیت ساخت بالایی![]()
مرسي ولي من ديگه بيخيال اندرويد شدم. الان فقط نميدونم که:
بادا در قياس با سيمبين 3 که جديد اومده چطوره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)