سيتالوپرام مصرف كردين؟با چه دوزي؟و يه دفعه قطعش كردين؟
من حدود 9 ماه مصرف کردم هم خیلی آروم و خالی از استرس و اضطراب شدم هم اینکه بعد از ترکش هیپچ مشکلی برام پیش نیومد
سيتالوپرام مصرف كردين؟با چه دوزي؟و يه دفعه قطعش كردين؟
من حدود 9 ماه مصرف کردم هم خیلی آروم و خالی از استرس و اضطراب شدم هم اینکه بعد از ترکش هیپچ مشکلی برام پیش نیومد
آره عزیزم سیتالوپرام 20 مصرف می کردم . یه دفعه هم قطعش کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد
شما هنوزم خود دكتري ميكني بازم تكرار ميكنم هيچ كدوم از داروهاي ضد افسردگي ( انتي دپرسانت) در كوتاه يا بلند مدت اعتياد اور نيستن از اين جهت خيالت تخت باشه ولي از جهات ديگه ممكنه با خود دكتري يه بلايي سر خودت بياري![]()
اين سوالها رو واسه زياد شدن اطلاعات عموميم ميپرسم
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
لينك يا منبع معتبر؟هيچ كدوم از داروهاي ضد افسردگي ( انتي دپرسانت) در كوتاه يا بلند مدت اعتياد اور نيستن
موقع مصرف تغيري تو خودت احساس ميكردي از لحاظ كم شدن وسواس و رفع افسردگي ميگمآره عزیزم سیتالوپرام 20 مصرف می کردم
چون دیدم خوب شدم مصرفش رو قطع کردم
برای من که واقعا مثل یه معجزه بود
اره خوب ميدونم فقط براي اطلاعات عموميه!!
سايت معتبر جامع فارسي نميشناسم ميتوني به ادرس زير بري و بعد از پيدا كردن داروي مورد نظر با گوگل ترجمه اش كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شنيدم مصرفش تو بلند مدت باعث تخريب كبد ميشه اين واقعيت داره؟
تو اینترنت که سرچ کنی هیچ جا نگفته که این دارو باعث تخریب کبد میشه حتی جزء عوارض مصرف دوز بالا هم نبود
من همین سوال رو از دکترم هم پرسیدم اونم گفت جذبش از طریق کبد هست ولی اگه از قبل کبد بیماری نداشته باشید هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)