تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: سامسونگ، باکلاس یا بیکلاس؟ یا به عبارت دیگه کلاس یا کارایی؟

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

وقتی میان گالاکسی با آیفون 4 مقایسه میکنن(تو اکثر سایت های تخصصی موبایل و اخبار جهانی هست) پس این خودش ثابت میکنه که سامسونگ با گذشته خیلی فرق کرده و هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ امکانات داره حرف اول میزنه .
    یادتون نره که بازار ایران و جهان اول از همه دست سامسونگ و نوکیا بود.و در ضمن هر شرکتی میتونه یه انقلاب صنعتی داشته باشه و خودش رو بالا بکشه ، تو صنعت این یه چیزه طبیعیه .
    و به هر شرکتی حق بدید که تو خط تولیدش چند تا گوشی بی کیفیت بیرون بیاد.به هر حال این اجناس ساخته دست بشر هستن.
    کی گفته که نوکیا و سونی اریکسون و اچ تی سی.... بهترین کیفیت دارن؟ تو گوشی های اونها هم مشکل دار پیدا میشه ،اونم به تعداد فراوون(مخصوصا نوکیا)
    ولی متاسفانه این ذهنیت و فرهنگ غلط تو کشور ما جا افتاده که هر کسی از اول معروف شده پس تا آخر دنیا بهترین محصولات رو تولید میکنه و اصلا حاضر نیستن یه محصول جدید رو تجربه کنن و تا از یه جنسی یه عیب پیدا میکنن تا آخر عمرشون میگن فلان چیز بده ،در حالی که این طرز فکر اصلا درست نیست.
    شما به بازار اتومبیل نگاه کنید.
    تا چند سال پیش کی هیوندای و کیا میخرید،همه میگفتن اه اه اه این ماشینا چیه که انقدر آشغاله ولی حالا کسایی که این اتومبیل های جدید رو تجربه کردن و از روی خرافات و عقاید گذشته تصمیم گیری نکردن حالا از ماشیناشون راضی هستن و تازه کلی هم تبلیغش رو میکنند.
    من به تمام دوستانی که میگن محصولات سامسونگ بده پیشنهاد میکنم واسه یه بارم که شده گوشی های این شرکت امتحان کنن و البته موقع خرید به اندازه پولی که خرج کردن از گوشی انتظار داشته باشند(نه مثل بعضیا که گوشی 150 تومنی میخرن و ازش انتظار کارایی یه گوشی 600 تومنی رو دارن) و در ضمن همیشه سامسونگ رو با گارانتی اصلی(چون واقعا گارانتیش معرکست) و از فروشگاه مطمئن بخرید
    Last edited by d.b23; 21-09-2010 at 20:56.

2. 4 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

شما فقط ببین انجمن کدام گوشی به روز تره . ........> ( سامسونگ )

4. 3 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هنوز افکار قرون وسطی در بین ملت ایرانی داره بیداد می کنه ، بابا کلاس چیه ، این حرف ها چیه این حرفا ماله دخترای 3 سالست .
    من خودم 5800 دارم ، بی شک بهترین سیستم عامل سری 5 سیمبیان رو 5800 داره ، با 8910 هم کار کردم ، به نظرم سامسونگ تو اندروید و بادا و ویندوز کار کنه بهتر از اینه که بیاد سیمبین بزنه ، چون پشتیبانیش از سیمبین پایینه ( مثالش هم همین اپدیت نشدن فریمور هاشه )
    omnia 2 هم یه گوشی بسیار خوب و خوش ساخته کیفیت ساختشم حتی از 100 درصد گوشی های نوکیا بالاتره .
    خفن ترین گوشی هم که دیدم همین گلکسی بوده ،
    کیفیت میخوایید فقط ایفون ، قابش فرت و فرت ترک برمیداره ... حالا شما بیا بگو ایفون کلاس نداره کیفیت نداره ... ولی همه می دنونن که ایفنون با سیستم عاملش خدای گوشی هاست ...

6. این کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در كل كلاس زياد به برند ربطي نداره
    بيشتر با پول تعريف ميشه
    پول بيشتر يعني كلاس بيشتر
    ولي در كل
    سامسونگ ديگه كارش از با كلاس بود گذشته و توي دنيا يه برند كاملا معتبر و به روزه
    مردم ايران هم متاسفانه به دلايل زيادي از علم روز بيخبرن و گرنه كسي نميرفت نوكيا بخره با سيستم عامل هيچبين
    هر چند روز به روز اين مسئله داره بهتر ميشه
    نمونش فاميل پدري خودم(فقط عموها)
    13 تا پسر عمو 11 دختر عمو
    2سال پيش 21 نفر گوشي نوكيا داشتن
    3 نفر سوني اريكسون
    الان
    6 نفر نوكيا 2 تا سوني اريكسون 16 نفر سامسونگ
    هر چند ما تحت تاثير همديگه عمل ميكنيم
    اما يه نمونه كوچيكشه

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

نه...بحث کلاس نیست زیاد....بیشتر سر کیفتش هست...به نظر من محصولات سامسونگ کیفیت ندارند......
    تو برو موتورولاتو بچسب...کسی که نمیدونه گوشی چیه چرا دربارش باید صحبت کنه؟؟؟
    الان هم از نظر کلاس و هم کیفیت سامسونگ حرف اول رو میزنه...

9. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

درمورد کیفیت ساخت گوشی های سامسونگ همین رو بگم که اگه قطعات ساخت سامسونگ بی کیفیت بود همین apple و htc که خیلی از کیفیت بالاشون حرف میزنید قطعات مصرفیشون رو از سامسونگ سفارش نمیدادن. اگه نمیدونستید بدونید که پشت پرده سامسونگ شریک تجاری مهمی برای اپل و اچ تی سی و خیلی از شرکتهای دیگست.

درمورد کلاس هم اگه شما میخوای با گوشی کلاس بزاری مطمعن باش بابت کلاس گذاشتن ضرر میکنی چون کارایی و امکانات رو فدای کلاس گذاشتن کردی. درضمن بدنه گوشی چیزی نیست که بشه از هر آلیاژی استفاده کرد . به عنوان مثال گوشی های آیفون تا قبل 4 که من باهاشون آشنا هستم میدونم که اگه بخوره زمین ترک بر میداره . ولی امنیا 2 که میگی کلاس نداره وقتی میخوره زمین از یه آلیاژی تشکیل شده که از یه قسمت میره تو! و اصلا نمیشکنه! و بسیار هم سبکه و موقع شارژ داغ نمیکنه!
    ولی به عنوان مثال آیفون4 از آلمینیوم ساخته شده اگه بخوره زمین به نظر شما چه شکلی میشه؟ درضمن موقع شارژ بدنه های فلزی داغ میکنن..... درضمن شما به قیمت مناسب گوشی های سامسونگ نگاه نمیکنی؟ به نظر شما اگه گالاکسی رو با یه بدنه شکیل آلمینیومی مثل آیفون4 میشاختن ولی قیمتش رو میزدن 1 میلیون (مثل آیفون) بهتر بود یا الان که با امکاننات و قابلیت های خیلی بهتر و بیشتر از آیفون قیمت 600 تومن داره بهتره؟ میدونید چرا محصولات سامسونگ از فروش بالایی برخوردارن؟ پون مرد فهمیده دنیا به چیزایی فکر میکنن که ما ایرانیا خیلیامون (بلا نسبت شماها) بهش فکر نمیکنیم. پس لطف کنید گوشی گالاکسی با صفحه super amoled 4 اینچی . سیستم عامل آندروید . سی پی یو 1 گیگ ! و فیملبرداری اچ دی 30 فریم و........... را با قیمت 600 هزار تومن . با آیفون 4 1 میلیونو دویست هزار تومنی مقایسه نکنید!

11. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فعلا حرف اول دنیای موبایل رو سامسونگ میزنه .
    حتی تو خود سیمبین هیچی I8510 , i8910 نمیشه !
    این حرفا کجا بود ، بیکلاسو نمیدونم کیفیت نداره و اینا !!! گوشیهای اخیر نوکیا از دید من 90% بی کیفیت بودن ! (تجربه شخصی) ! N85 ام که کیبردش با تایپ معمولی شکست ! N97 هم که ترک برداشت !!! هنگ و اینا هم که قربونش برم ! دیگه دوران N95 و N73 گذشت ...!
    دوستان دیگه بد زدید تو خط اقراق!
    تو کیفیت بالای n97 و n85 که شکی نیست
    من مدتهاس n97 دارم
    من تقریبا روزی 80-90تا اس ام اس میدم و کارای مسنجر رو هم با گوشی انجام میدم یعنی نهایت استفاده از کیبورد
    به عبارت دیگه پدر کیبوردو در میارم
    و هنوز هم گوشی عین اولش با کیفیته
    Last edited by kamy_R; 27-09-2010 at 12:03.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

درمورد کیفیت ساخت گوشی های سامسونگ همین رو بگم که اگه قطعات ساخت سامسونگ بی کیفیت بود همین apple و htc که خیلی از کیفیت بالاشون حرف میزنید قطعات مصرفیشون رو از سامسونگ سفارش نمیدادن. اگه نمیدونستید بدونید که پشت پرده سامسونگ شریک تجاری مهمی برای اپل و اچ تی سی و خیلی از شرکتهای دیگست.

درمورد کلاس هم اگه شما میخوای با گوشی کلاس بزاری مطمعن باش بابت کلاس گذاشتن ضرر میکنی چون کارایی و امکانات رو فدای کلاس گذاشتن کردی. درضمن بدنه گوشی چیزی نیست که بشه از هر آلیاژی استفاده کرد . به عنوان مثال گوشی های آیفون تا قبل 4 که من باهاشون آشنا هستم میدونم که اگه بخوره زمین ترک بر میداره . ولی امنیا 2 که میگی کلاس نداره وقتی میخوره زمین از یه آلیاژی تشکیل شده که از یه قسمت میره تو! و اصلا نمیشکنه! و بسیار هم سبکه و موقع شارژ داغ نمیکنه!
    ولی به عنوان مثال آیفون4 از آلمینیوم ساخته شده اگه بخوره زمین به نظر شما چه شکلی میشه؟ درضمن موقع شارژ بدنه های فلزی داغ میکنن..... درضمن شما به قیمت مناسب گوشی های سامسونگ نگاه نمیکنی؟ به نظر شما اگه گالاکسی رو با یه بدنه شکیل آلمینیومی مثل آیفون4 میشاختن ولی قیمتش رو میزدن 1 میلیون (مثل آیفون) بهتر بود یا الان که با امکاننات و قابلیت های خیلی بهتر و بیشتر از آیفون قیمت 600 تومن داره بهتره؟ میدونید چرا محصولات سامسونگ از فروش بالایی برخوردارن؟ پون مرد فهمیده دنیا به چیزایی فکر میکنن که ما ایرانیا خیلیامون (بلا نسبت شماها) بهش فکر نمیکنیم. پس لطف کنید گوشی گالاکسی با صفحه super amoled 4 اینچی . سیستم عامل آندروید . سی پی یو 1 گیگ ! و فیملبرداری اچ دی 30 فریم و........... را با قیمت 600 هزار تومن . با آیفون 4 1 میلیونو دویست هزار تومنی مقایسه نکنید!
    دوست عزیز من سابقآ هیج مشکلی با سامسونگ نداشتم ، و به خیلی ها را پیشهاد خریدش را در یکسری از محدوده قیمت ها پیشنهاد میدادم
    ولی واقعآ خط تولید سری جدید سامسونگ خیلی افتضاح شده ان برای نمونه ..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دیگه گوشی نسل چهارم سامسونگ هست که بخونید نظر سنجی گذاشتن که با اینهمه مشکلی که این گوشی داره برش میگردونید یا ...
    گوشی سرشار از مشکل بوده شما حساب کنید تو این رنح قیمت عادی نیست این همه مشکل

این ماجرا تو Samsung i9000 Galaxy S i هم که نسخه دیکر این گوشی هست صدق میکنه و این سری هم سرشار از مشکلات بودش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Reported problems
    را بخونید بیشتر از چند پاراگراف مشکل سنگین برای این گوشی ها وجود داره

من به هیچ وجه سامسونگ زیر سوال نمیبرم سامسونگ nand فلش میسازه ،و کمپانی بسیار پیشرفته هستش ولی بازم میگم تو پروسه تولید و QC بحث کنترل کیفت کم کاری میکنه و تست های لازم انجام نمیدi که قیمت تمام شده بیاد پایین.
    بی دلیل نبود که IBM بخش تولید لپتاپش را به شرکت Lenevo چین داد و یاموتورلا بخش تولید پردازندش را فروخت و یا زیمنس مبایل به Benq (ACER) OEM فروخته شد
    خیلی واضح سامسونگ نمی تونه دیگه تخصصی کار کنه که البته اینطوری نمیمونه و با رشد یکسری از بخش و سود دهی کاملشون صدرد صد واگذرارشون میکنه و سرمایه اون بخش متمرکز میکنه که این سیاست تو تاریخ اکثر کمپانی های غول وجود داشته...
    Last edited by Apachi; 01-10-2010 at 21:49.

14. 3 کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

کلاس کیلو چنده کارایی مهمه شاید یه گوشی 30 تومن باشه اما کلاس داشته باشه پس مردم برن اونو بگیرن گوشی برای استفاده است ونه جلب توجه

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

تو دنیای امروز حرف اولو سامی میزنه چه بخوای چه نخوای بروز ترین گوشیا پیشرفته ترین گوشیها با کیفیت ترین گوشی ها قیمت مناسب تر گوشیها نسبت به بقیه
    بدونید اگه سامی گوشی های تاچ و....خودشو ارائه نمیکرد نوکیا و اریکسون تو خواب زمستانی میموندند!برای همین اونها هم شروع به ساخت مدلهای پیشرفته تر کردند!
    من اوایل نظرم با نوکیا و اریک بود اما انقدر خراب میشدن خرج رو دستم میگذاشتن که خدا داند اما با چند مدل از سامی هیچ خرجی تا الان رو دستم نذاشته و باید گفت بروز باکلاس و دارای بهترین گارانتی در ایران یعنی سامی
    Last edited by irinn65; 06-10-2010 at 04:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •