بسيار خوب
با اينكه روي رمهاي قبلي هم اينكارو كردم و جواب نگرفتم اما اميدوارم با اين رمها و تجربه شما مشكلم رفع بشه.
ممنون از راهنمايي شما آقا احسان عزيز
اجرتون با خود خدا
بسيار خوب
با اينكه روي رمهاي قبلي هم اينكارو كردم و جواب نگرفتم اما اميدوارم با اين رمها و تجربه شما مشكلم رفع بشه.
ممنون از راهنمايي شما آقا احسان عزيز
اجرتون با خود خدا
.wysiwyg { FONT: 11px tahoma; BACKGROUND: #f5f5ff; COLOR: #000000 } .wysiwyg A:link { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_alink { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:visited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_avisited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:hover { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:active { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_ahover { TEXT-DECORATION: none } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle }آقا تست كردم، فقط مال من 1.56 شد و 1.6 هم همينطور، روي هيچكدوم جواب نداد و هنور bs رو دارم ميبينم !
شما براي آخرين كار هم دماي پردازنده را تست كنيد
اول بصورت عادي با HW MONITOR و بعد هم با اجراي PRIME95
دما در حالت عادي بايد زير 45 باشه و در فول لود هم زير 72
اگر از لحاظ دما مشكل نداشت بايد فركانس FSB را كم كنيد
فقط اول دوباره تب پردازنده را براي من بذاريد چون در پست قبلي ظاهرا لينكها مشكل داره
اين عكس جديد از پردازنده يه جاي ديگه آپ كردم ، البته ولتاژ رم هنوز روي 1.6 هست :
و اينهم از شات HW MONITOR :
فقط نحوه كار با PRIME95 رو نميدونم يعني چه گزينه اي رو بايد اتنخاب كنم ؟
در اولين مرتبه اجراي نرم افزار دو گزينه داره :
1- Join GIMPS!
Just Stress Testing -2
با انتخاب اولي يك صفحه مياد كه ظاهرا اي دي و نام كامپيوتر ميخواد و با انتخاب دومي هم يكسري گزينه داره.
حالا بايد كدوم رو انتخاب كنم ؟
در صورت لزوم راه كم كردن فركانس FSB رو بفرماييد.
با تشكر
ببخشيد ، نحوه كارشو فهميدم.
با انتخاب گزينه SmallFFT ، بعد از 10-20 دقيقه وضعيتش شد اين !! :
اينطور كه معلومه حال CPU بنده خرابه !!!؟
وقتی Memtest ارور میده یعنی رم مشکل داره مخصوصاً اگر تعدادش زیاد باشه حتماً ویندوز BSOD میده، حالا یا تنظیمات رم رو درست انجام ندادین که معمولاً نباید در در تنظیمات اتوماتیک مینبورد همچین اتفاقی بیفته یا احتمالاً رم ها سازگار نیستن که احتمالش خیلی بیشتر؛
چندین بار تأکید شده که قبل از خرید رم حتماً لیست QVL مینبورد چک بشه. این رم ها هیچکدوم تو لیست QVL مینبورد شما نیست کلاً این پلتفرم مشکل داره سخت بشه احتمالاً یه رم سازگار با این مینبورد پیدا کرد.
پیشنهاد من یه رم معمولی (ارزون قیمت) Gskiil با CL بالا بگیر (9 مثلاً) رم های Gskill معمولاً سازگاری خیلی خوبی دارن مخصوصاً مدل های معمولی ترش.
Last edited by Guts; 13-09-2010 at 00:27.
سلام
دوست گرامي بنده تصور ميكنم با توجه به توضيحات كامل عزيزان و گشت و گذار خودم در نت تونسته باشم تنضيمات رم رو صحيح انجام بدم.
در مورد عدم سازگاري رم هم اول OCZ خريدم كه رفتم بازار گفتند سازگاري نداره و CORSAIR بگير ! و بنده هم خريدم، اما متاسفانه هنوز مشكل وجود داره.
بله كاملا درسته ! ، من قبل از خريد QVL رو ديدم ولي يا من اطلاعات كافي براي درك اون نداشتم و يا شما QVL مين بنده رو دقت نكرديد.
اين QVL مين برد منه كه از سايت ASUS گرفتم و توي اون هم نام OZC هست و هم نام CORSAIR البته عرض كردم جزئياتش رو خيلي نميدونم چيه :
با تشكر از پاسخ شما
حدف پیام...
Last edited by aha200483; 13-09-2010 at 13:22. دليل: قطعی نت
حدف پیام...
Last edited by aha200483; 13-09-2010 at 13:22. دليل: قطعی نت
حذف پيام...
Last edited by aha200483; 13-09-2010 at 02:02. دليل: قطعي نت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)