دکتر عمومی رفتی؟
دوستان خواهشا اگه در مورد چیزی اطلاع کافی ندارید نظر ندین
با توجه به آزمایششون ایشون فقر آهن ندارند!وضعیت سینوس هاشون هم طبیعی هستش.Iron 87 41-132
از نظر تغذیه مشکل ندارید؟ رژیم نمیگیرید؟
در مورد تفاوت این ها :باید بگم کاملا طبیعیه. چون اینا شمارش انواع گلبول های سفید (Diff) رو نشون میده و هر کسی اگه حتی به فاصله چند ساعت هم دوباره ازش خون بگیریم و به اصطلاح دیف بزینیم میبینیم که نتایج با هم تفاوت دارن! پس از این نظر هم جای نگرانی نیست.Platelet 241 140-450
Neutrophil 44 42-80
Lymphocyte 48 20-50
Monocyte 1
Eosenophil 7
=========
Platelet 232 140-450
Neutrophil 56 42-80
Lymphoctye 40 20-50
Monoctye 2
Eosenophil 2
در مورد چشماتون هم اگه عینک مناسب چشمتون رو همیشه استفاده کنید اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه.
موارد آزمایشتون و همین طور الکتروفورز هموگلوبین هم میشه گفت طبیعیه و تالاسمی مینور ندارید. تنها موردی که باید بهش توجه بشه اندازه گلبولهای قرمز هستش (MVC=73) که اندازشون کوچیکتر از حد طبیعیه و بدنتوت برای جبران این مساله تعداد گلبول های قرمز رو افزایش داده ( RBC=6 million per dl) که این مساله باید توسط یک فوق تخصص خونشناسی مورد بررسی قرار بگیره.
اگه سر کلاس زود خسته میشی و حوصله نداری شاید دلیلش این باشه که به درس یا رشته ای که میخونی علاقه نداری.
در مورد سردرد هاتون هم باید برید پیش یک یا حتی چند متخصص اعصاب و روان تا بررسی کنن. هر چه زودتر برای این کارا اقدام کنید و نگران نباشید چون اگه مشکل حادی بود حتما توی آزمایشات خودشو نشون میداد.اینطوری از راه دور هیشکی نمیتونه قطعی نظر بده. ایشالا حل میشه مشکلتون.
سپاس گزارم بزرگوار.
نه اتفاقا خیلی دوست دارم هر جا برم خسته میشم هر درسی. اصلا هر جا فقط درس نیست.
رژیم نه . تغذیه مشکل نداره. برعکس قدیم چیپس و این چیزها هم کنار گذاشتم و جاش مواد مغذی تر مصرف میکنم. صبحانه میخورم و ... .
ما که پیگیر کارمون شدیم. یک سر مغز و اعصاب هم میریم. باید مشکل رو حل کنم.
فقط خداکنه مسکن نده چون راستش مسکن من نمیخوام من باید درد رو ریشه ای پیدا کنم. (سردرد بعد از کلاس درس یا فعالیت روزمره)
ممنونم که وقتت گذاشتی برای پاسخ.
رفتم دوست عزیز.دکتر عمومی رفتی؟
2 تا رفتم یکی بود اعصاب نداشت سریع خوند و یک دقیقه بعد گفت برو به سلامتنزاشت حرف بزنم.
دومی هم یکی از دوستان هست در اینترنت.. گفت فعلا 2 تا آمپول B12 بزن. یکی این هفته و یکی هفته بعد.
اون گفت مشکل از فولات و ویتامین B12 هستش. فعلا یک B12 زدم.
گفت این آزمایش هم بده
Stool OB x 3
Last edited by Life24; 11-09-2010 at 10:04.
این آزمایش تست تشخیص وجود خون در مدفوع هستش و برای تشخیص سرطان روده و سایر مشکلات دستگاه گوارشی که باعث خون ریزی اون میشه انجام میگیره. بهتره از 3 روز قبل آزمایش گوشت قرمز نخورید.Stool OB x 3
فکر نمیکنم ویتامین B12 و فولات زیاد موثر باشه. همونطور که گفتم بهتره بری پیش فوق تخصص خون و همینطور اعصاب و کامل همه چیز رو واسشون توضیح بدی و آزمایشاتو بهشون نشون بدی.
تائید میشهاگه سر کلاس زود خسته میشی و حوصله نداری شاید دلیلش این باشه که به درس یا رشته ای که میخونی علاقه نداری.
شما تک فرزندید؟
راه حل مشکل شما اینه برید یک زمین فوتبال پیدا کنید
و یک ضلعش (ضلع طولی) رو دو بار بدوید البته در حد راه رفتن سریع به دویدن مسابقه سرعت ندیدی ها (هر طول رو در عرض 1 دقیقه بدو باشه)
5 روز اینطوری بدو بعدش بکنش 3 دور و اینطور دور ها رو بیشتر کن ادم میشی![]()
Last edited by B U L U T; 11-09-2010 at 01:27.
سلام1-ehsan_update عزیز، می شه بفرمایید اگه اندازه گلبول های قرمز کوچک باشه چی می شه و چرا باید به فوق تخصص خونشناسی مراجعه کرد؟تنها موردی که باید بهش توجه بشه اندازه گلبولهای قرمز هستش (MVC=73) که اندازشون کوچیکتر از حد طبیعیه و بدنتوت برای جبران این مساله تعداد گلبول های قرمز رو افزایش داده ( RBC=6 million per dl) که این مساله باید توسط یک فوق تخصص خونشناسی مورد بررسی قرار بگیره.
2-می گم، آیا ممکنه به خاطر کمبود ویتامین و یا املاح خاصی در بدن، این بی حالی به وجود اومده باشه و شاید برعکس به خاطر زیاد بودن ویتامین یا املاح خاصی در بدن؟ چگونه می شه به این موضوع پی برد؟
به کوچک بودن گلبولهای قرمز در اصطلاح پزشکی میکروسیتوز می گویند . میکروسیتوز علل زیادی دارد که فقر آهن و تالاسمی مینور از علل شایع آن می باشد . بررسی علل دیگر توسط متخصص خون انجام می شود . البته توجه داشته باشید که بسیاری اوقات علت اصلی این مورد قابل شناسایی نیست و مورد بصورت ژنتیک می باشد و شاید درمان خاصی هم نداشته باشد .
کمبود فولات و B12 ماکروسیتوز می دهد یعنی MCV افزایش می یابد .
ممنونم که کمک کردید.
آزمایش الکتروفروز هم گذاشتم ظاهرا دوستمون میگه مینور هم نیستی.
دکتر عزیز به نظر شما جز فوق تخصص خون و مغز و اعصاب چه دکتری دیگه برم؟
میخوام ریشه یابی کنم و راحت بشم و درمان.![]()
دوستمون درست گفته اند شما مینور هم نیستیند .
با توجه به شرح حال شما و نتیجه ازمایشاتون بیشتر حالات عصبی می تونه مد نظر باشه .
فوق تخصص خون بهتره برید ولی خیلی هم واجب نیست و نگران نباشید البته اگر برید بهتر .
شما بهتره یک دکتر اعصاب و روان ( و نه مغز و اعصاب ) مراجعه کنید .
موفق باشید .
سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است. یک فنجان سیب زمینی پخته 21 درصد B6 مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند. می دانید که بسیاری از آنزیم های بدن خصوصاً آنهایی که در تبدیلات پروتئینی درگیر هستند به B6 محتاج هستند، در نتیجه برای تولید سلول های جدید احتیاج به B6 داریم.
B6 برای ورزشکاران بسیار حیاتی است و به آمادگی و بازسازی بدنشان کمک می کند . پس بهتر است حتماً در رژیمشان از آن استفاده کنند. B6 در جلوگیری از سرطان نیز مفید است. پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر مواد نشاسته ای کنند.مهم ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً 9 تا 25 درصد آن را تشکیل می دهد، از این رو برای تامین انرژی ماده مفیدی است که نسبت به غلات کمتر تحت تاثیر آفات قرار می گیردشما روزی یک عدد سیب زمینی پخته یا تنوری شده و یا کباب شده (سرخ شده نه) بخورید ببینید چی می شه. امیدوارم تاثیر مثبت داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)