منم همین مشکل رو دارم فقط با این تفاوت که باید 25 امتحان فیزیک بدم و جوابش هم فکر کنم تا مهر بیاد .
از مدرسه هم پرسیدم گفت دانشگاه بهت فرجه میده تا فلان تاریخ براشون مدرک ببری
منم همین مشکل رو دارم فقط با این تفاوت که باید 25 امتحان فیزیک بدم و جوابش هم فکر کنم تا مهر بیاد .
از مدرسه هم پرسیدم گفت دانشگاه بهت فرجه میده تا فلان تاریخ براشون مدرک ببری
در دانشگاه سراسری تا 31 شهریورماه مهلت دارند که مدرک پیش دانشگاهی رو اخذ کنند .
دیگه از سراسری سخت گیرتر پیدا نمیشه .
هفت خوان رستم رو که نمیخواد بگذرونه . دانشگاه ازاد فقط یک چیز رو می خواهد اون هم : پول
بله. در یک کلام به همین راحتی هستش . و کاملا هم کشک ساییدن هستش .
ثبت نام با تاخیر رو تا روز حذف و اضافه دانشگاه ازاد که اصولا تا 10 مهرماه هستش انجام می دهند .
هیچگونه مشکلی پیش نمی اید .
اگر کسی نتواند درس موردنظر رو قبول هم بشود می رود ترم دوم ثبت نام کند .
فقط شهریه ثابت ترم اول رو می گیرند. غیرانتفاعی هم همینطور هستش .
شبانه هم همینطور هستش .
سفته 500 هزارتومانی هم برای اوردن اصل مدرک پیش دانشگاهی هستش . نه اینگونه موارد .
مشکل ایشون فعلا اخذ نکردن مدرک پیش دانشگاهی هستش .
سلام
فكر كنم سفته يا چك به مبلغ 500 هزار تومان ميگيرند تا هر وقت اماده شد ببري. تو سايت دانشگاه آزاد يه فايل pdf هست كه توش شرايط رو نوشته.
بازم خودت تحقيق كن.
موفق باشيد
Last edited by S E V E N; 10-09-2010 at 13:23.
اتفاقا کاملا کشک سائیدن هستش من 5 سال پیش برای ثبت نام تو دانشگاه سراسری همین مدارک رو ازم می خواستن که با یه نامه که توش نوشته بود این دانش آموز تا تاریخ ... تمامی دروس رو در مدرسه ... پاس کرده رفتم ثبت نام کردم هیچ چک و سفته ای هم نخواستن فقط گفتن مدارک رو تا ،تاریخ.... بیار
اینقدرا هم سخت گیر نیستن رفیق اونم دانشگاه آزاد
اگر بتونید مدارک رو کامل کنید بهتر ولی اگر هم نشد ، میرید ثبت نام می کنید بهتون مهلت میدن که تا فلان تاریخ بقیه مدارک رو براشون ببرید
DrXoX عزیز و karmenwet عزیز من در مورد دانشگاه آزاد با شما هم عقیده هستم. پول توی این دانشگاه حلال مشکلات هست البته از اون مهم تر زبون دانشجو هست که همه کارهارو پیش می بره.
ولی مسئله اینه که اگر مدرک ایشون تا پایان زمان ثبت نام و بسته شدن فایل ها تکمیل نشه چی؟ من منظورم در این حالت بود. وگرنه صحبت های شما رو کاملاً تایید می کنم.
در کل من آدم منفی گرایی نیستم ولی شما سیستم کاری اداره های مملکتو می شناسید دیگه، الان آموزش و پرورش سر و تهش به هم پنالتی می زنن!
کار ایشون که قطعاً پیش خواهد رفت و نهایت اتفاقی که می افته اینه که دی ماه ثبت نام انجام خواهد شد ( واسه ترم دوم)
دوست خوبم حرف شما درسته. من منظوری نداشتم . فقط منظورم این بوده که کلا این مملکت الان
شیر تو شیر هستش. وقتی وزیران یک کشوری بی سواد باشند نباید توقعی از اموزش و پرورش داشته باشید.
اون از وزیر علوم که معلوم نیست تا چه حدی سواد داره . وزیر اموزش و پرورش هم که از حرف زدنش مشخصه
در روز یک ساعت هم مطالعه نداره .
اگر برنامه ریزی و قانون قاطعی در این کشور بود مسلما وضعیت ماها اینطوری نبود .
در یک اداره دولتی مثل وزارت علوم که می روی اون از برخورد کارمندانش هستش که واقعا ادم می مونه
بهشون چی بگه. ( ذره ای شعور ندارند ). البته الان توی دانشگاه ها هم که بدتر از اونجا هستش .
همه جا فامیل بازی شده. هرکی هرچی فامیل داره ریخته توی دانشگاه ها .
الان توی این کشور اینطوری شده که اگر پول داشته باشی همه جا آدم حسابی هستی همه کس زیر پات
هستند و همه می یان دنبالت اما اگر پول نداشته باشی حتی توی خانواده هم ادم حسابت نمی کنن .
سربلند باشید .
Last edited by Karmenwet; 10-09-2010 at 22:26.
دوست عزیز شما باید تعهد بدین که حداکثر تا آخر شهریور مدرکتون رو تحویل می دید
سلام. من از امتحانات پیش دانشگاهی یک درس افتاده دارم. کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم. انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخابهام دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی بوده.میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور ماه پاس کنم نمیتونم دانشگاه یا موسسه غیر انتفاعی ثبت نام کنم؟ بعضی ها گفتن به احتمال زیاد نمیتونی. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه در ترم دوم دانشگاه میتونم ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم به سوالم پاسخ بدین. لطفا. چون الان خیلی اضطراب دارم. مرسی.
این مورد از مواردیه که کاملاَ به نظر دانشگاه بستگی داره به صورت قانونی که وقت میدن تا پایان شهریور باید گواهی ببری ولی معمولاَ در اینجور چیزا فرجه میدن تا چند روز ... می تونید به حوزه تصحیح اوراق برید مشکلتونو بگید ببینید می تونن سریعتر صحیح کنن و نتیجه بگن.
انشالا که کارتون درست میشه ، نگران نباشید .
این جمله منو دقیقا یاد دانشگاه خودمون انداخت که کنتراتی بخشهای دانشگاه رو دادن به خواهر و برادر و سایر بستگانهمه جا فامیل بازی شده. هرکی هرچی فامیل داره ریخته توی دانشگاه ها .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)