تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دوربین تا سقف 170-180 تومان

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

ممنون از را راهنمایی

چون من تخصصی در زمینه کیفیت مارکهای مختلف ندارم و البته canon و sony و fuji رو فکر می کنم بهتر باشن

و همچنین در سایر زمینه ها

دوستان گل لطف کنند در همین اطراف قیمت , یه دوربینی که برای سال 2010 باشه یعنی تولیدش جدید باشه و امکاناتش هم

از همه بیشتر باشه و کیفیت عکس و فیلم و زوم هم بهتر باشه معرفی کنند ممنون میشم

چون و بعضی از مدلهای بالا کیفیت فیلمبرداری رو HD نوشته و از بین مدلهای بالا هم حتما نمیخوام باشه

هر چی صلاحه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

ممنون از را راهنمایی

چون من تخصصی در زمینه کیفیت مارکهای مختلف ندارم و البته canon و sony و fuji رو فکر می کنم بهتر باشن

دوستان گل لطف کنند در همین اطراف قیمت , یه دوربینی که برای سال 2010 باشه یعنی تولیدش جدید باشه و امکاناتش هم

چون و بعضی از مدلهای بالا کیفیت فیلمبرداری رو HD نوشته و از بین مدلهای بالا هم حتما نمیخوام باشه

هر چی صلاحه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

ممنون از را راهنمایی

هر چی صلاحه

داره خودمونی میشه raul-javad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان و تهران

پيش فرض

من اگه اينقدر پول براي خريد دوربين داشته باشم، fuji s2000hd رو ميخرم به دلايل زير:
    1.زوم اپتيكال بالا
    2.داشتن زوم هنگام فيلمبرداري
    3.داشتن hdmi
    و به اين دليل نميخرم
    1.وزن زياد(البته نسبت به دوربينهاي كامپكت)
    در كل در اين رنج قيمت فكر كنم از همه بهتر باشه.فيلمبرداري هم hd هست.قيمت هم همين حدوديه كه ميخواي.وزن و ابعاد گوشي كاملا سليقه ايه.من از دوربيناي كامپكت و كوچك خوشم مياد.
    البته سايت dpreview نوشته كه اين دوربين hdmi نداره!اما ديجي كالا نوشته داره.
    حالا كدوم درسته؟
    Last edited by raul-javad; 13-09-2010 at 12:01.

5. این کاربر از raul-javad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

واقعیتش من به این نتیجه رسیدم که canon a3100 چون زومش کمه و فیلمبرداریش ضعیفه و اصلا HD نیست ولی fuji به صورت hd

هست و زومش هم بیشتره.

و امکانات sony w320 و fuji تو این قیمتها از canon بیشتره و زومشون هم بالاتره.

کلا می خواستم از مدلهای زیر یکی رو انتخاب کنم

Fujifilm FinePix AX280

Fujifilm FinePix JX250

sony w320

PL100 یا Samsung PL150 که امکانانش خیلی خوبه

البته دوربین fuji s2000hd هم به نظر عالی میاد ولی 10مگاپیکسله

canon تو این قیمتها دوربین به دردبخوری نداره

دوستان چرا از fuji یا دوربینهای دیگه که این همه امکانات دارن معرفی نمیکنن و اکثریت به canon که به نظرم امکاناتش خیلی

پایینه تو این رنج بسنده کردن؟ دوستان خودشون پیشنهاد میدن زوم بالا و امکانات ولی a3100 رو پیشنهاد میکنن.

و معنی لنز : واید و تله چیه؟ مثلا 26- 140 بهتره یا 32- 96 و لطفا در مورد اعدادی که تو مشخصات دوربینها هم هست توضیح بدید

مثل سنسور و....

یا یه منبع خوب واسه توضیح معرفی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

دوستان لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم

الان بعضی از عکسهای گرفته شده دوربینها رو دیدم و بین fuji jx250 و( JZ500 یا jz300 ) و fuji z700exr و

Sony Cyber سری w320 تا w380 و samsung pl150 یا samsung dualview TL225 اگه بشه یکیش رو بگیرم

مارک canon هم خیلی عالیه ولی تو این قیمتها چیز به دردبخور و جدیدی نداره و از دوربینهای دیگه مثل nikon و....

که اصلا اطلاعات ندارم البته قیمت JZ500 و fuji z700exr یه کم بالاتره ولی 20-30 تومان ارزشش رو داره

منتظرم با تشکر

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم

الان بعضی از عکسهای گرفته شده دوربینها رو دیدم و بین fuji jx250 و( JZ500 یا jz300 ) و fuji z700exr و

Sony Cyber سری w320 تا w380 و samsung pl150 یا samsung dualview TL225 اگه بشه یکیش رو بگیرم

مارک canon هم خیلی عالیه ولی تو این قیمتها چیز به دردبخور و جدیدی نداره و از دوربینهای دیگه مثل nikon و....

که اصلا اطلاعات ندارم البته قیمت JZ500 و fuji z700exr یه کم بالاتره ولی 20-30 تومان ارزشش رو داره

منتظرم با تشکر
    اکیدا توصیه میکنم سراغ فوجی های سری z یا لjz نری حتی سری s یا F فوجی هم به شرط داشتنه اطلاعات کافی ادیت پیشنهاد میشه.اون 4 تا دوربین دیگه رو هم تایید نمیکنم.البته شاید W380 کمی بهتر باشه.در این رده بهت کنون SX120 رو پیشنهاد مینک که کیفیت عکاسی خموبی داره اما شاید فیملش کمی از W380 پایین تر باشه(خیلی کم)

9. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

ممنون ولی دلیلتون رو نیاوردی برای چی نگیرم چون تو جاهای مختلف از فوجی زیاد تعریف شنیدم و سنسور SX120 هم 2.5/1

هست

و کوچیکتره البته عکسهاش شاید خوب باشه ولی فیلمبرداریش HD نیست و کلا یه کم قدیمیه و باتری قلمی میخوره و بدون شارژر

هست و چون این دوربین تقریبا بالای 200 تومن هست اونوقت با 20-30 تومن بیشتر میشه مدل canon sx200 is یا SX130

رو گرفت که جدیدتر و بهتره رو گرفت و من فعلا نمیخوام بیشتر از 170 تومان هزینه کنم.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای داشتن یک تصویر خوب بعنوان خروجی فاکتور مهم و متعددی وجود دارند.
    اما ان قسمتی که مربوط به دوربین می شود شامل لنز خوب٫شاتر مناسب وضعیت نوری٫سنسور٫پردازنده٫لخت افزار مناسب(frame ware)

فوجی در مورد پردازنده و گاهی در مورد لنز سعی میکنه ارزان باشه تا با کیفیت وتوجیحش هم اینه در هر حال یک نرم افزار خوب به مراتب تاثیر بیشتری بر تصویر نهایی داره
    اگر شما ادیت با نرم افزارها رو خوب بدونی با قیمت کمتر فوجی تصاویر معادل و گاهی بهتر از کنون رو درده کامپکت میتونی بدست بیاری البته با صرف زمان کافی

Canon صاحب پردازنده های خوب و لخت افزارهای عالی برای بالاترین کارایی است.

خلاصه اینکه پیشنهاد میکنم نمونه های عکس این دوربین ها رو از image resource دانلود کنی و ببینی اگه عکس هاش مناسب هستند اقدام به خرید کنی.فیلمبرداریه SX130 باید خوب باشه اما هنوز یه کم زوده اظهار نظر قطعی کنم

12. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

تو فوجی که تو این رنج s2000HD هست البته درحالت اتوماتیک نسبت به کانن ضعیفتره و خوب تنظمیات دستی و فلش قوی و فیلمبرداری HD داره

14. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •