ممنون عزیز.امتحان میکنم نتیجه رو براتون میزارم.
ممنون عزیز.امتحان میکنم نتیجه رو براتون میزارم.
اول که سیستمو روشن کردم رفتم تو بایوس دمای cpu رو 34 و دور فن رو 3300 بود.
25 دقیقه تو بازی arma 2 بودم و 25 دقیقه call of 6 با تمام جزءیات و full hd (مانیتور 23500)
عکس بعد از 10 دقیقه
بعد از 50 دقیقه
![]()
دما خوبه مشکل شما پس از دمای گرافیک و پردازنده نیست
مشکل شما یا از ویروسه یا ویندوز یا پاور یا هارد
ویندوز رو عوض کنید
هارد رو یه اسکن حتما بکنید با یه پاور قویتر هم سیستم رو چک کنید
دیروز که داشتم تست میکردم بعد از تقریبا 1 ساعت مشکل کند شدن پیش نیومد !!؟؟
ولی این دمای بالای گرافیک و دور بالای فن cpu که صدای زیادی هم داره ناراحت کنندس
چند روز پیش که این مشکل ریپ زدن تو بازی یا موقع گوش دادن به اهنگ پیش اومد،من با کسپر 7 اپدیت شده سیستمو اسکن کردم و ویروس پیدا نشد؟؟؟
ویندوزو عوض کردم و بعد از سه چهار ساعت که سیستم روشن بود و داشتم کارای ویندوزو انجام میدادم و بازی نصب میکردم
یه دفعه دوباره شروع شد 50% cpu پر بود و سیستم داشت ریپ میزد!!!دمای cpu هم رو 55 بود و گرافیک رو 65.
ولی فن cpu با صدای زیاد و 6500 تا 6700 میچرخید.
ازاین دمای سی پی یو و گرافیک سیستم کند نمیشه
اون دور فن هم عادیه چون گفتم دمای سی پی یو یه شما در حالت عادی بالاست و فن سی پی یو هم هوشمنده چون دمای پردازنده
بالاست به طور اتوماتیک دورشم زیاد میشه و صداش هم بالاتر میره
که این طبیعیه چون پردازنده ی شما درکل جزء مدل هایی است که دماش بالاست و دور فن باید اینقدر بمونه تا دماش
بیستر از این مقداری که گفتین نشه برای اینکه صداش اذیتتون نکنه میتونید یه فن سایلنت و با قدرت بیشتر بخرید
در کل مشکل شما از دما نیست
پاور و هاردو که گفتم چک کردین؟
اگه سیستم ویروسی نباشه احتمالا یکی از این دوقطعه ایراد دارن
سرعت لود سیستم عاملتون چجوریه؟
متاسفانه پاور و هارد جدا ندارم که تست کنم
قبل از اینکه ویندوزو عوض کنم خطی که قبل از بالا اومدن ویندوز میاد و چند دفعه پر میشه 20/30 دفعه پر میشد تا ویندوز بالا میومد که بعد از نصب ویندوز اولش خوب بود ولی دوباره همونطور شد!!!
سلام
مشکل100 درصد از کمبود پاوره چون این 4890 مصرفش 200 واتهوقتی همزمان سی پی یو و گرافیک میرن تو لود سیستم ریپ میزنه درسته؟ خودشه دیگه پاور بدبخت ریپ میزنه
( راستی شما آنلاک رو تست کردی؟)
Last edited by TREASURES; 11-09-2010 at 19:13.
شما اول از هم پاور رو تست کنید اگه نتیجه نداد لازم نیست با یه هارد سالم چک کنید
با نرم افزار hdd regenrator یک اسکن میکیند هاردو تعمیر میکنه
من این سیستمو برای یکی از اشناها بستم.
من حتی انلاک هم کردم و بازی کریسیس رو هم چند ساعت بدون مشکل بازی کردم.
ولی الان رو حالت دو هسته ای هست cpu.
دیشب 1 ساعت خودم با جزییات بالا call of 6 و arma 2 رو بازی کردم و دما هم خیلی بالا رفت ولی ریپ نزد...
امروز هم صاخب کامپیوتر میگفت 2 سری هر کدوم 1 ساعت و خورده ای بازی کرده و مشکلی پیش نیومده؟؟!!!
میگفت فقط اگه با مدیا پلیر اهنگ باز کنم شروع به ریپ زدن میکنه و وقتی ری استارت میکنم درست میشه!!!
البته خودم هم باید تست بزنم تا مطمءن بشم.
از کمکتون هم ممنون
مشکل از دمای سی پی یو می تونه باشه که یا با تعویض خمیر سیلیکون یا با عوض کردن فن سی پی یو به دست تعمیر کاران
متخصص حل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)